IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Keskiviikko 28.02.2007 07:36

hmmh.. jonkinlaista kroonista tylsyyttä aistittavissa. koulu on ihan kivaa ju, mitä nyt on morkkis kun missasin eilisen koulupäivän tuntemattomasta syystä -> jään aineissa jälkeen.

... mutta tosiaan, vitun tylsää. tahdon jotain tekemistä. antakaa. tahtois esim nuq, mut ei jaksa mennä ihan vielä (en ole siinä kunnossa että nukahtaisin heti) koska nukahtamisprosessi on.. vitun tylsä. ei ole sellaista asiaa, joka vaatisi jatkuvaa puimista taikka mistä olisin erityisen innostunut.

ongelmaan on onneksi olemassa ratkaisu. perjantai. voi kun se tulisi jo, en ole ikinä odottanut perjantaita näin. aivan pakko päästä kupittaa kolmen viikon tauon jälkeen. olen yrittänyt olla kovin säästeliäs + viikon olin kipeä. puuuuhh..

np. dj doboy - the vocal edition 13

:)Torstai 22.02.2007 09:00

vittu olen TERÄSTÄ. lukuisten eeppisten taistelujen jälkeen en voi muuta kuin julistaa itseni voittajaksi. NUJERSIN KUUMEEN ::::OOOOOoo.

tänään pärjäsin jo koko päivän ilman panadolia. oli jo aikakin, maksa ei tykkää ylenpalttisista määristä.. hienoa kuitenkin, nyt vielä nuha ja semisti ärtynyt kurkku pois niin ehdin käydä uffissa ennen kun tasarahapäivät päättyvät!

np. moonsorrow - jotunheim ! NIIIII !

:)Keskiviikko 21.02.2007 07:47

olen ollut maanantaista lähtien helvetin kipeä.

kuumetta aivan kokoajan 38-39 astetta. en tule toimeenn ilman panadolia 4-6 tunnin välein. selkälihakset aivan paskana, kurkkuun koskee. kokoajan saa pitää kylmällä vedellä kasteltua kangasta otsalla. en saa unta kuin max 3h. kun olen nukkunut tuon määrän, parasetamolin vaikutus lakkaa ja herään todella paskaan oloon. paskaa.

kävin eilen lääkärissä, mutten saanut antibiootteja. paskaa. en käsitä mistä tämäkin paskatauti on peräisin.

grr.. no jos jotain hyvää, niiin ei ole tullut datattua kahteen päivään. paitsi nyt oli tultava käymään koneella kun voin hyvin. mitähän sitä keksis, hmm..

np. dj sammy - sunlight

:)Lauantai 17.02.2007 11:12

puuh..

koulu = kiva
underwater sleeping societyn näkeminen semifinalissa pitkän tauon jälkeen 16.02.2007 = kiva
valvominen & unettomuus = paskaa

np. underwater sleeping society - planetarium

ps. vittu, että tuo kuulosti hyvältä pitkän tauon jälkeen livenä kuultuna.

:)Sunnuntai 11.02.2007 06:53

ja taas kännissä.

en saa tästäkään mitään iloa enää. kaikki poltetut sikarit, kaikki juodut drinkit puuh. tähänkin kyllästyy näköjään. olisikohan aika vaihtaa pahe? laskin tänään että olen vienyt baareihin loppusyksyn ja kuluvan talven aikana ~ tonnin, mikä on aika suuri osuus joulutyön tuloista. olen miettinyt, jos alkaisinkin pelaamaan wowia. hmm. houkutteleva ajatus.

joka tapauksessa, ensi viikolla UFFilla alkaapi tasarahapäivät. ajattelin hakea helvetisti vaatteita. toivottavasti löydän jonkun todella makeen nahkatakin, niin kuin olen muutaman kerran tehnyt. löydöt ovat tosin jääneet liian monta kertaa roikkumaan suolaisen hinnan takia.

menen ilmeisesti maanantaina kouluun. minulla on sellainen olo, että joku päivä minusta saattaa tulla jopa ylioppilas.

olen ollut viime aikoina poliittisesti aktiivinen. vaalit kiinnostavat. sen kunniaksi, että kyseessä on ensimmäiset vaalit jossa pääsen äänestämään, ajattelin olla radikaali ja äänestää jotain pienpuoluetta. katsoin muuten toissapäivänä ylen pienpuolueita koskevan vaaliohjelman. senioripuolueen puheenjohtaja huvitti minua suuresti puheillaan, vaikkakin ko. vaari olikin ihan symppis.

np. swallow the sun - fragile

:)Lauantai 10.02.2007 08:14

oltiin ystäväni kanssa juomassa ja reissu päättyi siihen, että molemmat laatattiin pikaruoka-paikassa, syötyämme toki ensin. olin aliarvioinut pahasti kahden henry westons vintagen voiman...

oli vähän noloa.

HAHA =?=))?Sunnuntai 04.02.2007 06:03

jes jes jes luova känni!

oolen viitu nii juovuksissa, etteä nm tiie mitä vittua teen kootna. VITUN PASKA EDUSTUANAKKUNTA. mikse baarit oo kuuteen asti auki. kokoomuksen syyt ävITTU

:)Keskiviikko 31.01.2007 08:55

mm..

koska amikseen hakeminen on vaikeaa ja vittumaista, tiedossa on ilmeisesti lukio-come back, osa 3. ajattelin tosin opiskellakin jopa tällä kertaa, tarkoitus olisi hankkia myös viikonloppu-duunia samalla. pistän kyllä paperit menemään joka tapauksessa, vastaanotan paikan sitten jos siltä näyttää. kauniita unelmia joka tapauksessa.

edellinen viikonloppu oli mahtava. tapasin oikein mukavia ihmisiä, joiden visiitti täällä olisi saanut olla pitkäaikaisempikin, enkä tietenkään unohtanut käydä baareissa! piti käydä ihan perjantain ja lauantain voimin, kun olin joutunut pitämään parin viikon tauon ja jotta rahaa menisi mahdollisimman paljon, niin eihän siinä muukaan auttanut. en uskalla käydä pankkiautomaatilla. olen myös ollut flunssassa n. 1,5 viikkoa, myös tämä vaikutti siihen miksi pidin väliviikon. joka tapauksessa, ensi lauantain DTM (:OOOOOOOOOO:::::O!!)-keikan jälkeen tarkoitus pitää vähän pidempitauko. täytyy aloittaa treenaus, oikeasti. olen tosin osittain aloittanutkin, kävin viime viikon maanantaina salillakin, mutta olin sen verran pahasti flunssassa loppuviikon, että siihen jäi, mutta ei hätää. kunhan olen täysin terve, niin ei jumalautaaaaa~.

rytmi taas paskana. ehdin jo mennä muutaman päivän ajan nukkumaan ennen 01, kun sain sen korjattua tuskaisen 28 tunnin valvomisen jälkeen, mutta nyt alkaa näyttää taas pahalta.

nollainformaatio-merkintä päättyy tähän.

np. pet shop boys - fugitive (richard x extended mix)

:)Keskiviikko 17.01.2007 13:36

luulin jo hetken kadottaneeni punaisen langan näin bloggailun kohdalla, mutta ei ehkä sittenkään. jostain syystä olen ollut kykenemätön entisaikojen vertaisiin vuodatuksiin.

tänään, hyvät lukijat, valvoin koko yön herättyäni n. @ 23. olen ollut tämän hassun vuorokausirytmin vankina n. 1,5 viikon ajan, siitä lähtien kun työt loppui. tänä yönä perehdyin vähän opiskeluasioihin - siis asiaan, johon olisi pitänyt tutustua perusteellisesti jo 2,5 vuotta sitten - ja totesin, että ei vittu mitä paskaa. minua kiinnostaisi kaksoistutkinto, mutta vaihtoehtoja on turhan vähän. siksipä kävin läpi myös helsingin ammatilliset oppilaitokset, tuloksetta. tähän asti olen pitänyt vaihtoehtoina audiovisuaalista- ja rakennuslinjaa. audiovisuaalisesta olisi tarjolla kaksoistutkinto, mutta raksasta ei. loput kaksoistutkinnon mahdollistavat linjat on sähkö- etc paskalinjat.

mutta joka tapauksessa, tieto lisää tuskaa. tutkittuani kaikkia mahdollisia linjoja, minusta alkoi tuntua että en ole valmis sitoutumaan mihinkään alaan vielä. tosin kaksoistutkinto olisi hyvä: vaikkei ala nappaisikaan, niin on kuitenkin yo-tutkinto. äsken tosin heräsi kysymys, että mitä sillä yo-tutkinnolla loppujen lopuksi tekee, kun se kattaa ai, en, yksi reaali/ruotsi (kai) ja ma. joo, onhan se yhtä pätevä kuin lukiosta saatu vastaava, mutta, hmm..

kolmen tunnin lukutuokion ja lukuisten "ei vittu..."-toteamusten jälkeen, totesin että lähdenpä ajelulle. tapahtui muuten vähän ennen ysiä, niinpä heitin samalla kaverin kouluun.

sitten ajelin hetken aikaa ja pysähdyin tapiolassa. meinasin käydä kysymässä töitä s-marketista, mutta ajattelin: "myöhemmin.." ja ostin kaksi paketillista nakkeja. sitten kävin isossa omenassa, päälimmäisenä ajatuksena käydä h&m:ssä katsomassa, josko vaihtaisin samettitakkini yhtä koko isompaan. en vaihtanut. olin jo menossa autolle, mutta pysähdyin. piti käydä alkossa. tuli vähän jännä fiilis: "kuka helvetti käy alkossa kymmeneltä aamulla?", ajattelin. mietin varmaan n. 15min mitä ottaisin ja päätin ottaa piña coladaa.

-> kotiin. puuh.

embrace - drawn from memory

:)Torstai 04.01.2007 06:29

nyyh.. lienee yllättävää, että olen taas humalassa. bloggailen nykyään ilmeisesti aina kännissä.

uv aatto oli paskin ikinä. ensin mietin koko illan, mitä tekisin. sitten toimin kuskina kolmeen asti + riehuin eräissä bileissä selvinpäin. myöhemmin heitin jengin jatkoille, vein auton himaan, pyöräilin 1km päähän jatkoille konjakin kera ja olin loppuillasta niin humaltunut (kiitos viskin, konjakin ja rommin), että tanssittuani riittävän kauan the smithsin tahtiin menin laattaamaan olisko @ ~8 aamulla. sainpahan vielä kattilasta päähän, josta muistutuksena makee haava.

maanantaina katoin koomassa koko päivän madventuresia.

tiistaina olin post-krapulassa töissä kahdestatoista kuuteen. toteutin pitkäaikaisen suunnitelman ja kävin kirjastossa. mukaan tarttui neljä filosofia-aiheista kirjaa luettavaksi ja kasa cd:itä (mm. kauko röyhkä & fu-tourist & kuusumun profeetta).

tänään olin raahaamassa tavaraa varastosta ja vapauduttuani ko. puuhasta mietin miten käyttäisin loppuillan. kun vaihtoehtona oli dataaminen & baariinmeno, jälkimmäinen voitti lopulta. tarkoitus oli mennä "parille", mutta lipsuin vähän. ei tosin tainnut mennä ihan 90€, niin kuin viime lauantaina. tänään kävin loosessa, jossa oli yksi hotti tyttö. mutta aloitin kuitenkin rotterdamissa, josta siirryin looseen, josta siirryin stageen, josta siirryin chilliin, josta siirryin shakeriin jossa onnistuin kaatamaan drinkkini pitkin pöytää, josta siirryin mäkkiin, josta siirryin kotiin.

minua vituttaa, kun en kirjoita muusta kuin baareista & työstä nykyään. kohtahan en tosin edes kirjoita toisesta, sillä menen viimeistä kertaa töihin perjantaina klo 7.30. ajatus saa minut melankoliseksi.. tämän kunniaksi ajattelin mennä vetämään angstikännit @ pe. mutta nyt nukkumaan, jotta jaksaa olla virkeä päivällä. :)

fu-tourist - you could be mine