IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Sunnuntai 25.06.2006 11:53

sattuipa hieno yllätys, kun selasin koulun sivuja. nimittäin opiskelu alkaa minulla 30.8, eikä keskellä elokuuta. tuntuu siltä ihan kuin olisi kaikki koulustressit kadonneet.

tänään oli "krapula". eilen aamulla kun saavuin kotiin oli helvetin huono olo, kun oli kauhean kuumaa. iltapäivälläkin kun heräsin oli helvetin kuumaa. onneksi tämä fiilis meni suhteellisen pian pois. tänään en tehnyt yhtään mitään. ulkona kävin vaan viemässä koiran paskalle sekä illemmalla tunnin-parin pyöräilyretkellä. oli muuten tylsä pyöräilyretki. eliminoin henkilön "joku" kännykästäni.

sitten palasin kotiin ja pelasin sims2. piti katsella lost in translation, mutta ei jaksanut. tutustuin muuten tänään cocteau twinsiin, hienoa dream poppia. uh. soundimaailma muistuttaa love spirals downwardsia, mitä vokaalit on vähän erilaiset. tykkään kummastakin.

minäpä ostin hassut kalsarit näemmä. näissä on tälläinen hieno tasku kortsuille, oivalsin tänään kun hetken mietin, että mikähän tuon funktio on. aika player-kalsarit. ensi viikolla alkaa muuten "duuni", jonkunlaista maalaushommaa olis tarjolla :o

nyt väsyttäis

:)Lauantai 24.06.2006 10:00

moh.

tällä hetkellä on illan toinen laskuhumala menossa. tai no, melkein selvinpäin olen. olipa juhannus. kuvittelin sen olevan ihan paska juomareissu, mitä se sitäkin oli, mutta ei se ollutkaan kokonaan. suuntasin siinä heti kun lähdin ulos rannalle neljän kaverin kanssa. sieltä päädyin erään kaverin siskon kaverin kämpille. siellä oli ihan kohtalaisen siistiä, en käsitä miksi vitussa kymmenen maissa piti lähteä takaisin rannalle katselemaan jotain paskasia kokkoja, joita kukaan ei edes katsonut.

rannalla oli kaikenlaista, yleisesti ottaen paskaa. en oikeastaan edes yrittänyt olla hauska. en jaksa edes luetella, tuli juteltua jotain paskaa mikä unohtuikin samantien joidenkin vanhojen tuttujen ja satunnaisten ihmisten kanssa illan aikana. poltin yhden tupakankin, yritin kovasti saada toista. järkytyin siitä mitä tein. melkein lähdön aikoihin onnistuin myös lentämään hra. samin kanssa ja saamaan vähän veren makua suuhun, nimittäin huuli aukes. illan kohokohta oli melkeinpä siinä, kun kaikki lähtivät himaan ja minä lähdin fiilistelemään laskuhumalassa jens lekmanin, weeping willowsin ja new orderin parissa käyden istumassa rannalla laiturilla. sieltä tosin menin vielä keskelle jaliskenttää "nukkumaan" eräälle penkille. ah ja voi kuinka hienoja biisejä lauloin itsekseni. alan kehittymään. en kyl jaksa kirjottaa enää näin, siispä:

- vois vaihtaa takas kaitaalle

- vois hankkia tyttökaverin, niin ei tarvitsis kuluttaa juhannusta ja muita juhlia miettien, että mitähän vois tehdä

- vois hankkia jonkinlaista duunia

- vois ottaa selville koska koulu alkaa

- vois hakee todistuksen koulusta

- vois parannella kuntoa viime kesän tasolle, vaan jaksaa + kiinnostaa vitusti

- vois itse asiassa istua koko loppukesän himassa pelaten wowia

ah jospa huomenna jaksaa kirjoittaa hienommin ja jännästi.

:OOOTorstai 22.06.2006 18:23

VITTU MINÄ OLEN KOMEA.

sinimustat hiukset on vitun hieno asia.

:)Keskiviikko 21.06.2006 18:36

tänään ulkona on ehkäpä tämän lämpimän jaksoin kuumin päivä. näyttäisi olevan +27.5C. tälläinen päivä olisi siistiä viettää rannalla, joka muuten löytyisi tuosta 500 metrin päästä. näin ei kuitenkaan tule tapahtuman, eheei. kahdelta herääminen vie fiilikset kaikesta. wowikaan pelaamaan ei tällä hetkellä pääse 1.11 patchin takia, enkä tiedä jaksaisko sitä toisaalta tässä kuumuudessa, kun sisälläkin on näemmä +27.6C, vaikka propellilamppu ahkerasti puhalteleekin ilmaa selkään. jostain syystä aamulla ei millään maltannut mennä sänkyyn, vaan piti lukea uusinta cityä ja veetä. cityssa on ajankohtainen teema. tämän takia nukahdinkin 8 maissa ja jalo yritykseni herätä klo 11 kariutui.

nyt on valitusosion paikka, koitan valittaa uusista asioista. voisin laittaa ihan ranskalaisin viivoin:

- bittu olis siistiä osata beat boxaa. kuulostaa hienolta. se olis halpaakin, itse asiassa ilmaista.

- kesä ei selvästikään sovi minulle, niinku mentaliteettinsä puolesta. säänsä puolesta kyllä kelpaa, mutta en osaa jotenkin adoptoitua yleiseen meininkiin. paskaa.

- hiukset vituttaa. ei tiedä miten leikkauttais vai kasvattaisko pitkät. enemmän olen kyllä mieltynyt tuohon lyhyet-/semi-lyhyet-versioon, vaan ei tiie minkälaiset ois hyvät. no vittu, ihan makee? nojaa, ei se kyllä oo. mietin myös mustiksi, tai sinertävän mustiksi värjäämistä, mutta ei taida olla oikein kesäinen väri. lol, tulipa pitkä ranskalainen viiva, mut käyhän se vitsistä.

ok vitun makeeta o.

:)Keskiviikko 21.06.2006 06:24

moh.

hienosta yrityksestä huolimatta en herännyt kymmeneltä, niin kuin piti vaan näemmä nukuin kahteen, mikä suretti kovasti. viideltä lähdin helsinkiin tarkoituksena löytää yksi hieno paita oikeankokoisena, sillä omenan h&m:n tarjoama l-koko on turhan extreme. en kuitenkaan löytänyt m-kokoa mistään, eli pitää ehkä hakea ruskean sijasta se haukilahti-versio, eli sininen. se on kyllä vähän turhan moi-meen-sunnuntaina-purjeveneelläni-seilaamaan, mutta ei ehkä auta mikään. siinä on hieno kaula-aukko. oddsit biittaen en hengannut yksin kaupoissa, vaan nimittäin sallan kanssa. tosin ennen h&m-seikkailuja ja sallan saapumista jouduin käväisemään kampin biltelma-wnb-liikkeessä hakemassa pattereitä soittimeen. no mutta, ei siinä mitään, mainio hengailureissu @ helsinki. ainahan siellä on kivaa.

se on muuten kovin hassua, että ainakun menee ulos, niin tililtä lähtee minimissä 5€. hassunhauskaa siitä tekee se, ettei ole tuloja tällä hetkellä. vielä enemmän naurattaa se, että täytyy ilmeisesti hakea todistus koulusta.

taas pääsi pieni angstipuuska. paluumatkalla bussissa kun istuin, lupasin itselleni etten stressaisi näin kesäaikaan, kun se on niin siisti juttu tämä kesä. nyt ei tarvitse tehdä mitään eikä ajatella mitään. se, ettei ajattele mitään ei tosin minulta onnistu, sillä eräs epäkohta häiritsee jatkuvasti harmoniaani. kiertely on kivaa.

onneksi sain lohdutukseksi bussikuskilta karkkia. seutulippu 20v-karkkeja nimittäin. muutama muukin matkustaja sai. koen olevani valittu.

- matisyahu on kovaa kesäreggaeta. viis sanomasta, musiikki on paskamaisen hyvää.
- jens lekman on ihana

vois kai mennä solariumiin viikonloppuna, kenties iloisesti hymyillen. toivottavasti juhis @ pe ei meinaa sitä, että paikat on viikonloppunakin kiinni. vois värjää hiukset sinimustiksi kans. hmm..

ok, vittu täytyis kirjoittaa kai järjestyksessä näitä merkintöjä, toisaalta kaikki on jo sanottu joskus aikaisemminkin.

f-word.

:)Maanantai 19.06.2006 04:44

moi.

tänään ei ollut niin hieno päivä. heräsin kello kaksi ja olin tästä hyvin järkyttynyt. joskus neljän maissa kävin suihkussa, sitten kävin viemässä koiran paskalle ja tätä toimenpidettä suorittaessa tuli sellainen fiilis, että ei tänään kyllä mihinkään jaksa lähteä. niinpä menin takaisin himaan ja koneelle totta kai. muutaman tunnin yritin jumituksen jälkeen, parin mese-valittelun sekä epäonnistuneen wow-pelisession jälkeen päätin lähteä pyöräilemään yksikseni. pyöräilyretki koostui mm. megalomaanisesta emoilusta jens lekmanin sydäntäsärkevän tweepopin parissa melankolisessa ympäristössä auringonlaskua katsellen pyöräni kyydistä.

kaavailenpa muuten värjääväni hiukseni mustiksi. vähän kulunut väri ehkäpä, mutta enpä ole sillä koskaan hiuksia värjännyt ja nykyinen kastanja-mikälie alkaa kyllästyttää. tai no, onhan tämäkin toki hieno väri. hmm.

takaisin aiheeseen, päädyin kotiin siinä 24 maissa...

äh, vittu kun kyllästyttää tehdä joka päivä samoja rutiineja, enkä tarkoita edes pelkästään dataus-päiviä. juominenkaan jaksa kiinnostaa. tarvitsen uutta sisältöä.

vapaaehtoiset sisällönlisääjät voivat viedä minut syömään singaporeen@kamppi.

E:::::::Lauantai 17.06.2006 06:26

olin tänään teini ja olin kaivarissa juomassa, syytä tälle käyttäytymiselle en tiedä. alunperin ei kai edes pitänyt juoda. vastoin kaikkia oletuksia, kyseessä oli ihan kiva reissu. eversti sandels, joka sotilasurastaan huolimatta on avoin sivareille, ei tarjonnut tänään strategisia vinkkejä. palaamme asiaan paremmalla ajalla. joku liisa taisi tulla melkein iskemään, mutta eihän sitä naisten sovi, kuten suomi24.fi & demi opettaa. vituttaa ja pelottaa hieman mainion rytmini puolesta, tällä viikolla kun olen ollut ahkera poika ja urheillut paljon. tämän en soisi katkeavan, lupasinkin itselleni herääväni tänään kymmeneltä vaikka olis mikä. tarkoitus olis mennä rantsulle makoilee, vaikka en olekaan ansainnut ylimääräistä lepopäivää.

hmm.. en jaksa kirjoittaa hienosti.

todettakoon vielä, että osaan new orderin 'love less':n lyriikat ulkoa.

:)Perjantai 16.06.2006 03:56

hienoa, olen saanut ylläpidettyä ns. 'normaalien ihmisten' rytmiä tässä jo viikon ajan. viikon mittaan olen yleensä ollut jo tähän aikaan nukkumassa, mutta nyt tuo meno vähän viivästyi parin tunnin wow-session takia.

sunnuntaina alkoi urheilukausi, tosin puolitoista kuukautta myöhässä, mutta alkoi kuitenkin. kävin lenkillä seittemältä aamulla. maanantainakin muistan tehneeni jotain. tiistaina menin salille pitkän tauon jälkeen. keskiviikkona toistin saman. tänään pidin vapaapäivän, sillä jokapäiväinen pyöräily + oheinen liikunta rasittaa kummasti. ihanaa, kun käsipainot raastaa kämmeniä. tiistaina tutustuin myös soutulaitteeseen, joka osoittautui hienoksi laitteeksi. paskaa huomata vain, kun ei jaksa nostella paskaakaan siitä mitä syksyllä jaksoi, mutta tätä aerobista 'rehab'-treeniä on jatkettava nyt ainakin tämän kuukauden.

ns. normaali rytmi on varsin mukava ja ajattelin olla pilaamatta sitä, joten on parasta mennä sinne sänkyyn nyt kun death cab for cutien 'stability':kin loppui.

huomenna lienee kolumnin paikka.

:)Sunnuntai 11.06.2006 13:12

eilen oli mielenkiintoinen päivä. heräsin perjantai-iltana kello 21, siis juuri sopivasti kun tv:stä tuli nousevan auringon kajo. päivä taisi alkaa tavalliseen tapaan wowin parissa. puoli kahden maissa menin pyöräilemään hra. martin kanssa. mukana oli myös kaverini sami, siis tranceri@ig, joka tosin paljon myöhemmin katosi johonkin. puoli kolmelta sain hienon idean, että voisi ajella helsinkiin. pienen väännön jälkeen sain tahtoni läpi ja lähdimme helsinkiin. oli muuten hienoa ajaa pyörällä länsiväylän sivuteitä pitkin auringonnousun aikaan. matka helsinkiin pyörällä tuntui yllättävän lyhyeltä: tapiolasta fortumin konttorille on lyhyt matka, fortumin konttorilta lauttasaari taas sekin on kivenheiton päässä ja lauttasaarelta ruoholahteen on vielä lyhyempi matka. helposti tuon polkee, varsinkin kun tiet ovat tasaisia. lauttasaaressa tosin majailee yksi poikkeus, nimittäin ylämäki, jonka nimesin mielessäni tappajaksi. 50-100 metriä helvetin jyrkkää ylämäkeä.

helsingissä kävimme ensiksi nälän yllättäessä syömässä finnkinon viereisessä mäkissä. paikalla oli enemmän ihmisiä kuin päivällä. kello oli noin puoli viisi. tämän jälkeen menimme eduskuntatalon portaille istumaan. paikan vetovoiman aamuaikaan olivat huomanneet ilmeisesti muutkin ihmiset, sillä paikalla oli yksi valokuvaaja ja yksi pariskunta. kannattaa kokeilla, varsin hieno paikka viideltä aamulla, kunhan aurinko vain paistaa. sitten taisimme mennä kaisaniemen puistoon, sieltä ajelimme katajannokkaan ja sieltä taas kauppatorin läheiselle pienen saaren "kannakselle" istumaan. tässä välissä sami suoritti katoamistempun, kello oli noin kuusi.

aikavälillä 6-8 taisimme martin kanssa ajella akselilla kauppatori-terminaalit-kaivopuisto. kahdeksan maissa nähtiin milla, joka oli ~ainoa joka vastasi mulle aikaisemmin puhelimeen :). hengattiin johonkin kymmeneen asti kaivopuistossa sanomalehtien päällä martin ja millan kanssa. oli hienoa. kymmenen maissa martti alkoi itkemään ties mistä kaikesta alkaen väsymyksestä päättyen allergiaoireisiin joten sovittiin kompromissi, että käytäisiin himassa ja sitten takaisin helsinkiin. matkalla ruoholahteen kävin nosturin viereisellä huolto-asemalla pumppaamassa uhkaavan tyhjiin pyöränrenkaisiin ilmaa. sieltä länsiväylälle ruoholahden kautta. tässä välissä oli kohdattava se, mitä pelkäsin koko aamun. polkeminen takaisin lievässä väsymyksessä. tähän tuli vieläpä sellainen hauska add, jonka martti nimesi sauna-geariksi, nimittäin minulla oli päällä huppari + farkkutakki sekä housut. ulkona taas oli yli +20, joten ei siis ollut herkkua se takaisin polkeminen, eikä asiaa yhtään auttanut se helvetin vastatuuli, jota ei ainakaan yöllä ollut ollenkaan.

pääsin himaan, pienen safka&suihku-rumban jälkeen lähdettiin taas helsinkiin. hengaaminen taisi keskittyä lähinnä akselille kamppi-kaisaniemi. tarkoitus oli käydä hietsussakin, mutta martin kysyessä poliiseilta, että missä tämä paikka mahtaa olla, poliisit nauroivat: "tuolla", ja osoittivat sormella jonnekin. kello taisi olla jotain neljä-viisi kun päätin, että nyt kaisaniemeen makoilemaan sanomalehtien päälle. varsin mukavaa toimintaa, tulee ilmaislehdillekin jotain käyttöä. ei sillä, etteikö city-lehti olisi ihan jännittävää luettavaa :). sitten mieleeni tuli, että jos haettaiskiin jotain alkoholipitoista juomaa. idea oli ihan hyvä, mutta se halpis-siideri mitä ostettiin strongbowin loistaessaan poissaololla ei suinkaan ollut hyvää. päivä päättyi hienoiseen filosofiseen angstiin. unenpuutteesta johtuvan väsymyksen takia nousuhumala tuli skipattua kokonaan niinpä siirryin suoraan laskuhumalaan ja meinasin nukahtaa kampin uuteen burgeripaikkaan.

en jaksa kirjoittaa enää mukaantempaisevan jännästi, niinpä nopeutan. kotona @ 23.30. nautin mansikoita. sitten menin nukkumaan.

tänään heräsin klo 06.30, kuuntelin sängyssä hetken new orderia ja sain päähän lähteä aamulenkille. toivottavasti tämä tarkoittaa sitä, että kovasti myöhässä ollut liikuntakausi on palaamassa.

nyt tekemään aamiaista :)

:)Sunnuntai 04.06.2006 08:41

moi.

takana kenties paskin juomareissu ikinä, eikä vähiten sateisen ilman takia. mm. vahva seuranpuute, joka sai meidän (hra ithirion & minä) toverit luovuttamaan ja lähtemään kotiin ei sekään auttanut asiaa. päätä särkee suhteellisen paljon.

päivän suurin hauskuus taisikin tulla siinä, kun jossain välissä seuraamme liittynyt hra ithirionin veli makasi maassa oksentaen ja itse kierin maassa vitun paskana nauraen. hihi. hi.

paska reissu. taidan mennä sänkyyn angstailemaan new orderin hienon musiikin kera.