IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

...Maanantai 28.11.2005 20:14

eilen tein pienimuotoisen päätöksen käydä tänään koululla ja kertomassa opolle että voisin käydä sen lukion neljässä vuodessa eli voisin ottaa nyt iisimmin tyyliin 4 kurssia per jakso.

tänään heräsin klo 12 ja mietin että onkohan myöhäistä lähteä. itse asiassa toivoin melkein herääväni kolmen jälkeen. hidastelin mutta loppujen lopuksi sain lähdettyä joskus vähän yli 13. koululla kävelin edes takas ja olin muutamaan otteeseen jo lähdössä mutta palasinkin aina kunnes päätin, että kai siellä vois käydä. ovella mietin vielä että menenkö, vaiko en. no menin sitten. kuten osasin arvella, opo alkoi kertomaan elämänkertaansa sekä angstaamaan että leikkimään marttyyriä. selitti kymmenisen minuuttia kuinka hän soitti minulle perjantaina ja kuinka en tullut vaikka "sovittiin", tämän hän kertoi kolmesti. jossain välissä kyllästyin ja sanoin "joo, no tulin nyt". tämä aiheutti lisää angstia opossa ja hän kysyi että kui se voi luottaa muhun. hetkinen. luottaa? ikään kuin olisin sille jotenkin velkaa jotakin. käsittääkseni emme ole ostamassa yhteistä asuntoa tai perustamassa yhteistä yritystä.

no kuitenkin, huomenna täytyy miittaa reksi. ja sitten opo. ja sitten täytyy vääntää rautalangasta, että haluan 4 kurssia jaksoon, en viittä, mikä oli opon mukaan pienin määrä mukamas mitä voi ottaa. ja paskat.

menin kotiin ja söin. aikaa oli sopivasti joten päätin lähteä salille, ennen kuin nyrkkeilijät valtaa sen klo 17. tein samoilla painoilla ko viime viikolla, tosin vähän muuttelin liikkeitä esim. ristitaljan tilalla pec-deck.

tämä on bodausviikko, sillä en ole vieläkään toipunut mcdonaldsin aiheuttamasta morkkiksesta ;). paraikaa syön kolmatta rahkapurkkia (päivän aikana), kohta paistelemaan valkuaisia ja kalkkunaa.

:)Sunnuntai 27.11.2005 05:31

olipas päivä.

heräsin kello 11 or so ja hetken päästä toverini janni soitti. keskustelimme illasta, tulemmeko menemään helloweenin keikalle. hetken päästä soitin martille aka ithirionille ja kyselin kuinka on asian laita. ilokseni hän kertoi saavansa rahaa.

nousin, söin ja menin kahden maissa hetkeksi makoilemaan/nukkumaan. nousin neljältä ja sovimme lähtevämme helsinkiin pian hakemaa lippujan stockmannilta. vähän ennen kuutta haimme kaikki kolme liput ko. keikalle.

n. klo 19 olimme paikalla. tunti meni yllättävän nopeasti, koska juttua tuntui riittävän ja se oli varsin mainiota. kauhulla muistelen mewin lokakuista keikkaa, kun seisoin puolitoista tuntia aivan yksin lavan edessä venaamassa lämppäriä, jonka jälkeen vielä tunnin, yksin, mewiä.

bloodpit oli mielestäni vähän surkea esitys, tai sitten miksaus oli aivan totaalisen paska.

seuraava lämppäri, the storyteller oli itse asiassa aivan oivaa poweria. vokalisti huvitti.

helloween aloittikin sitten aika pian the storytellerin jälkeen, itse asiassa etuajassa, nimittäin 23 sijasta aloittivat minun mielestäni vähän yli 22. ihan hyvän keikan pistivät, minullakin oli aivan pätevää seuraa joten ei mitään ongelmaa. mukava kokemus, joskin kaapelitehdas oli keikkapaikkana hieman kummallinen, eikä välttämättä ollenkaan paras. yleisössä harmitti lähinnä ne muutamat anniskelualueelta eksyneet känniääliöt, eikä yleisö muutenkaan kovin ystävällistä ollut. onneksi minulla oli brawlaustakkini mukana, niin vaikutin kovikselta.

keikan jälkeen menimme kävellen keskustaan ja tein syntiä. kävin mcdonaldsissa 1,5v "tauon jälkeen". ensi viikolla täytyy bodata todella kovaa. kuitenkin, paikalla oli hauskaa. tämän jälkeen huomasin, että on jumalaton kiire kamppiin sillä busseja ei välttämättä enää mene. sieltä meni sentään vielä yksi bussi sopivasti, sekin pysähtyi tosin omenalla. ei siinä mitään, janni lähti junalla pois ja me hra. ithirionin kanssa menimme nopeasti bussiin. bussissa odottikin oikein hauska yllätys, yötaksa. erittäin hauska asia. matkakortilta meni 4€ tälläiseen paskaan. hra. ithirionilta meni 5€. erittäin hauska asia ja sillei, varsinkin kun bussi ei vie edes aivan perille. palasin hetki sitten.

noh, ei paskempi reissu kuitenkaan.

jepLauantai 26.11.2005 05:37

kyllä, kävimme toverini ithirionin kanssa ulkona.

oli hupaissa reissu. aluksi kävelimme tovin ja filosofoimme, 24 maissa siirryimme bussiin joka meni tapiolaan. tapiolassa tuli naurettua tapiola gardenin raflan kännisille keski-ikäisille, jotka tanssivat. paikalla oli muuten pepe wilberg soittamassa skittaa ja laulamassa 50- sekä 60-lukujen enemmän tai vähemmän hittejä.

tapiolasta lähdimmekin sitten takaisin päin ja länärillä sattui menemään kätevästi busseja samaan aikaan ohi.

reissuun kuului totta kai asianmukaista retardailua ja spedeilyä joka huipentui ISÄ EI TYKKÄÄ-läppään sekä tästä seuranneisiin useisiin kliimakseihin jotka aiheuttavat sellaista repeilyä, että nyt kurkkuun koskee ja selkä on kipeä.

mukavaa.

huomenna mahdollisesti katsomaan helloweenia, toivotaan parasta.

:)Lauantai 26.11.2005 00:31

tänään oli ihan ok päivä. opo soitteli pitkästä aikaa, ensin kännykkään 2x, en vastannut koska en tiennyt kenen numero on kyseessä. heräsin oikeastaan siihen sitten, tapahtui joskus 11 maissa. hetkeä myöhemmin hän sitten soitteli kotipuhelimeen, johon äiti sattui vastaamaan. sehän ol isitten oikein mukavaa kun tultiin passittamaan koululle.

ilmeisesti ihmisten olisi todellakin hyvä perehtyä vähän psykologiaan.

ei tiedä mitä tehdä + jos et päätä nyt, it's over = ahdistusta. tämä lamauttaa hienosti aivojen toiminnan ja ainoa asia minkä saa sanottua on "emt".

joka tapauksessa, kävi ilmi että opo olisi 13 asti koulussa. makoilin sängyssä 12.30 asti tahallani, ajattelin että "käyn sitten joskus" ( = maanantaina).

mukavaa kun kaikkia hommia vaan siirtelee.

noh, opo soitti taas, minun kännykkään. en vastannut. sitten hän soitti taas kotipuhelimeen ja tapahtui jotain odottamatonta, nimittäin äiti ojensi puhelimen minulle. lyhyt keskustelu päättyi kun sanoin "kait mä sitten tuun". en muista miten keskustelu päättyi, mutta lyhyt se oli ja jossain välissä hän pillastui.

puin ja lähdin bussipysäkille, mietin hetken jos kävisi sittenkin koululla, mutta tulinkin siihen tulokseen että maanantaina on ihan siistiä käydä. maanantaina sanon että käyn tiistaina. keskiviikkona alkaa 3. jakso.

menin helsinkiin tapaamaan kahta naistoveriani. mukavaa ajanvietettä, mutta en kyllä ymmärrä miksi emma on ottanut jannin roolin angstauksen suhteen. totta kai tiedostan naisten aaltoilut, mutta ovatko ne pitkiäkin kausia kestäviä vai toistuvatko ne tosiaan joka viikko, juuri silloin kun me tapaamme. ei mutta, mukavaa kyllä oli puolestani. käväisin malminkartanossakin, never again.

pian olisi tarkoitus lähteä ulos toverini Ithirionin kanssa. katselllaanpa miten käy.

[Ei aihetta]Torstai 24.11.2005 00:20

olin salilla. tein toteamuksen, että penkki raahaa edelleenkin vitun jäljessä vrt. kyykkyyn, mutta ei se mitään kait sitten ehk jotai.

pitää keskittyä tuohon paskaan kai vähän enemmän.

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.11.2005 18:35

meninpäs nukkumaan klo 8, aamulla. heräsin kahdeltatoista, mutta en tod jaksanut nousta. sitten puoli kahdelta, ei silloinkaan. loppujen lopuksi heräsin äsken, neljältä. mielettömän mukavaa.

[Ei aihetta]Tiistai 22.11.2005 07:06

moi,

heräsin puoli kolmelta.

pelasin lähes koko päivän välillä jutellen.

en lähtenyt salille, koska pelaaminen oli tärkeetä.

yöllä pelasin lisää ja olin myös empaattinen henkilö, tämä oli mukavaa.

voi voiMaanantai 21.11.2005 06:27

rytmi sittenkin taas paskana.

toissapäivänä menin nukkumaan joskus kuuden maissa ja jouduin heräämään jo kymmeneltä, kun piti lähteä tapaamaan pari kivaa neitipuolista kaveriani.

käväisimme valtterissa @ vallila. löysimme sieltä jonkunlaisen tom of finland-aiheisen kirjan. mietin kovasti että voisi melkein ostaa omaksi iloksi tai jollekkin 'hauskaksi' syntymäpäivä-/joululahjaksi, mutta osoittautui ilmeisesti aika kalliiksi, enkä jaksanut erityisemmin tinkiä.

helsingissä meni koko päivä. jossain välissä toinen tovereistani nimeltään emma, lähti yllättäen, kun olimme lasipalatsissa kahvilassa, jonka nimeä en tahdo millään muistaa. jäimme kahden toisen naiskolleegani, jannin, kanssa ja puhuinkin seuraavat 2h non-stop. session loppupuolella kurkkuun alkoi suorastaan koskea ja suutakin kuivatti melkoisesti. puhun liikaa, kenties.

illalla tarkoituksena oli mennä nukkumaan joskus 23 maissa, sillä koko päivänä oli väsytti törkeästi, mutta ystäväni viivytteli minua ja loppujen lopuksi turhaan, koska meni itse nukkumaan joskus 01 maissa. nukkumaan menemisen sijasta, vaikkakin nukutti, aloin katsomaan kung fu hustlea joskus klo 03 maissa. @ ~ 05 meninkin sänkyyn ja pistin herätyskellon soimaan yhdeltätoista ja toisen kahdeltatoista. heräsin kännykkään @ 11 ja painelin torkkua aina klo 13 asti, kunnes painoin kenties väärää nappia ja kännykkä ei enää sitten herättänytkään. loppujen lopuksi kun heräsin, luulin heränneeni 12.30, mutta katsoin ikkunaa päin ja huomasin, että siellähän on pimeätä, sillä ainottakaan valonpilkahdusta ei sälekaihtimien läpi päässyt. kello oli 16.30 ja oli jännittävän ahdistunut fiilis.

18.30 or so~ lähdin ystäväiseni kanssa ulos. kävimme omenassa, sillä minulta loppui malto6. jäimme ulos ja kävimme katsastamassa matinlahden ala-astetta, joka on nykyään remontoituna törkeän hieno, vaikka ei ole vielä ihan valmis. sopisi muuten paremmin yläasteeksi tai lukioksi. kävimme katsastamassa myös matinlahden hienoja opiskelija-asuntoja, jossa voisi ihan mieluusti asua. keskustelimme muutenkin mm. erakoitumisesta, omaan asuntoon muuttamisesta, paremmasta elämänlaadusta, asevelvollisuudesta ( joka onkin erityisen harras ja lämminhenkinen, sekä hyvin mielenkiintoinenkin asia, aivan kuinei olisi muuten jo tarpeeksi miettimistä oman elämän suhteen, niin tämmöisellä paskalla kiusaavat ) sekä ihmettelimme, kuinka kaikki omaan asuntoon liittyvät seikat hoidetaan. puhuimme muutenkin varsin romantisoituun sävyyn opiskelija-elämästä.

sessiomme päättyi noin puoli kymmeneltä, kun ulkona osoittautui olevan helvetin kylmä.

otimme ystäväiseni kanssa vielä matsia @ aoeII:tc illan aikana ja nyt pohdimme mitä paskaa voisi tehdä. nukuttaisi, mutta ei nyt sentään vielä voi mennä nukkumaan.

erakoituminen on jännittävää.

:)Lauantai 19.11.2005 04:56

palasin juuri n. neljän tunnin kävelyreissulta :>. kävimme loppuillasta todella mielenkiintoisen keskustelun ystäväiseni ithirionin kanssa ja hyvää paskaa läppää lensi... tämäkin voisi olla läppä... kovalla vauhdilla.

tosiaan, kanaviillokki oli illan aikana kovin suosittu sana. myös kolmen aikaan ulkona ei-kännissä pyöriminen on nastaa. vierailimme opiskelija-asunnoilla, jotka ovat itse asiassa ihan siistejä. myös matinlahden ala-aste, joka on törkeän hieno, aiheutti syvää miettimistä, nimittäin se koulu nykyisellään toimisi paremmin lukiona/yläasteena.

voi isän paska.Perjantai 18.11.2005 18:47

=DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XXXD

sain unta joskus 7 maissa, minut herätettiin kouluun 10 maissa =D=D=DD=D=D=D=D=D. en jaksanut mennä XD. sitten herätettiin kahdeltatoista. en jaksanut mennä XXXXXXXXXXXXXXXXXXXDDD. voi jumalauta, taas sama homorytmi + en ole kahteen vuorokauteen nukkunu kunnolla. voi jumalauta XDXD.

XD.