IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

Blogi

« Uudemmat -

ilmoitusluonteinen asiaTorstai 24.09.2009 18:33

vittu

huhhuhPerjantai 07.08.2009 08:50

heinäkuussa aikomuksenani oli kirjoittaa aina välillä kuulumisia lapinjärveltä, mutta koska täkäläiset tietokoneet eivät halunneet tehdä yhteistyötä gallerian päiväkirjan kanssa ja viikonloppulomilla olin aivan liian laiska kirjoittaakseni yhtään mitään, ajattelin kirjoittaa näin jälkikäteen oodin parhaalle heinäkuulle ikinä, mikä kuuluu seuraavalla tavalla:

vittu siellä oli siisteintä ikinä. hanhi-reissut, paluukävelyt hanhesta, hanhi-reissujen jälkeiset laattaamiset klo 03, sivari-myllyt, hengailu, krapula-aamut luennoilla, yllättävän hyvä ruoka, lämmin sää, joku vessanpöntön viereen paskonut ja käytävälle kussut, teboil-tanssit, etc. never forget.

--

olen alkanut olla perso punaviinille, vaikka siitä tuleekin infernaalinen päänsärky. yleensä valehtelen itselleni, että joisin sivistyneesti ruoan kanssa ja niin teenkin, tosin koko pullon.

tämä päivä oli taas hyvä esimerkki. lenkin jälkeen sain päähän, että pidänpä illalla keskenäni oikein pidot. kauppaan mennessäni tajusin, että pidoissani on punaviinin virrattava, joten vierailin alkossa. tämän jälkeen hain kaupasta aineksia, kuten persiljaa ja tomaattimurskaa, juhla-illallista varten. tulin kotiin, leivoin patongit samalla hieman viiniä nautiskellen, kunnes huomasin nautiskelleeni pullollisen. bankettini olikin yhtäkkiä muuttunut kalsarikännäilyksi =(

mutta ruoasta puheenollen, lapinjärvellä vietetty kuukausi aiheutti sen, että minusta tuli semi-vege. saatan elää muutamankin päivän soijarouheella, tofulla ja kasviksilla ts. syömättä eläinperäistä, hurjaa. tosin sitten kyllä maistuu kanafile. lisäksi kokeilin tässä eräs kaunis päivä tehdä itse speltti-ruisleipää, mistä seurasi se, että innostuin leipomisesta :---D se on yllärikivaa puuhaa, varsinkin kun lopputulos on omnom.

--

mihinköhän vittuun sitä hakisi opiskelemaan keväällä? neurologia on hyvin kiinnostavaa. miksen haaveillut lapsena lääkärin ammatista? on kyllä vittumaista, kun lääkärihaaveet herää näin myöhään. hmm :o kansantaloutta? hmm.

jumalautaTorstai 30.07.2009 07:40

olin dtm:ssä.

selvinpäin.

olisihan se pitänyt arvata, etten malta sivistyneesti istua keskustellen (noh, lähinnä huutaen musiikin äänekkyyden takia) ystävien kanssa, vaan pitäähän minun eksyä tanssilattialle.

lopputulos (yli kolmen tunnin mittaisen tanssisession jälkeen)

= varpaissa on sen luokan rakkulat, että voooeee jumaaaaaaaaaaaalaaauta sanon mie. uin myös hiessä, tosin en niin paljon kuin ystäväni.

:)Maanantai 29.06.2009 03:43

pakkaaminen venyi "hieman", kun piti välillä käydä vähän ulkonakin. lopputuloksena on se, että tulen nukkumaan tuurilla jopa 4h, sillä aamukuudelta täytyy olla jo kampissa.

lapinjärvikeissi xD

voin kertooKeskiviikko 24.06.2009 08:14

.. et laskuhumalassa kenkien hinkkaaminen puhtaaksi koiran/ihmisen paskasta on jotain parasta ikinä.

edit: vahasin viel ne xd

:)Keskiviikko 17.06.2009 10:41

nukahdin eilen joskus klo 20, tarkoituksena oli nukkua puolisen tuntia ja mennä sen jälkeen lenkille. herättyäni neljä tuntia myöhemmin sain taas huomata, etten sitten yhtään osaa ns. torkkua.

tämä yö meni siis valvomiseksi wikipedian ja iltasanomien parissa. katsoin kans pari dokkaria aivo- ja sydänkirurgiasta. olen jotenkin "herännyt" arvostamaan lääkäreiden työtä aivan uudenlaisella tavalla.

mutta unirytmi pitää kyllä korjata. tästä on muistuttamassa myös maanantaina postissa tullut matkalippu lapinjärvelle.

ps. spotify-seikkailu todisti, et isaac hayes on kova :o

:)Perjantai 12.06.2009 07:12

grillattiin ja tehtiin hienoin nuotio ikin !

oli kivaa ja mukavan lämpöistä, eikä kenenkään hiukset syttyneet palamaan.

:)Tiistai 09.06.2009 08:32

kaivoin tänään huvikseni valokuville pyhitetyn pahvilaatikon esille. kovin pölyinen se olikin, mutta oli silti mielenkiintoista selata pitkästä aikaa vanhoja valokuvia. niitä katsoo ihan eri tavalla kuin 10 vuotta sitten. vauvakuvia, matkakuvia, 1800-luvulta peräisin olevia semi-antiikkeja (jotka ovat muuten todella hienoja), mutta erityistä nostalgiaa herätti ensimmäisen luokan luokkakuva ja sen myötä löytyneet vanhat todistukset ala-asteelta, joiden kuvittelin hukkuneen.

osittain ajatus vanhojen valokuvien kaivaamisesta tuli eilisyönä, jolloin sain päähäni, että on aika paikata aukko yleissivistyksessä ja katsoa blade runner. olin kyllä nähnyt sen aikaisemminkin, mutta jotenkin pätkissä. joka tapauksessa, vähitellen kävi ilmi, että kyseessä on mahdollisesti paras elokuva ikinä, eikä vähiten mahtavan soundtrackin takia.

olen kunnostautunut kulinaristina. nimittäin minä ja katkaravut ollaan nykyään ystäviä, joskin ei aivan ylimpiä sellaisia. kuitenkin, ikään kuin suhteiden lämpenemisen kunniaksi, keksin toissapäivänä ruokakaupassa, että voisin koittaa valmistaa katkissalaatin onnistuneen katkis-paistetut nuudelit-viritelmän jälkeen. valitettavasti katkissalaatti ei ollut edellisen kaltainen menestystarina, mutta se ansaitsee toisen mahdollisuuden.

tässä kuussa on muuten lähtö lapinjärvelle. fiilikset ovat vaihdelleet kohtalaisen napakasta vitutuksesta "siellähän on ihan kivaa"-tyyppiseen odotukseen. mutta onneksi, onneksi tajusin hoitaa työpaikka-asiat ajoissa, niin ettei tarvitse nyt kuumotella sellaisen perään.

:)Lauantai 02.05.2009 07:15

okei tänään tuli naurettua vatsalihakset kipeäksi ihan 4 real. huutonaurua.

kahden päivän känniputki päällä, irtiottoa arjesta, jatkuu kenties huomen, voi ei.

:)Perjantai 01.05.2009 08:38

en juo enää ikinä (ainakaan pnaiviiniii)

voi jumaluata D::::::::
« Uudemmat -