IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Sunnuntai 04.03.2007 07:20

semi-vituttaa. tänään nukuin koko päivän, koska edellisenä yönä olin kännäilemässä ja kotiin tultua kolmen maissa piti mennä vielä dataamaan loppuyöksi. lopputulos oli, että nukahdin 11 jälkeen. nukuin mukavat 12 tunnin yöunet ja heräsin ~23 maissa. erittäin vittumaista, en päässyt baariin. koska mitään parempaa tekemistä ei löytynyt ja dataaminen oli tylsää, menin tuhlaamaan bensaa. oli jännää puolentoista tunnin ajan.

anyway, vituttaa kun polvi on ollut paskana pari viikkoa. ilmeisesti lenkkeilyn jäljiltä. pitää ottaa tästä opiksi, että lämmittely on tärkeä juttu, kunhan tuo pian paranee. ja parempi olisi parantua sillei vauhdilla, koska tämä vituttaa ajoittain sietämättömän paljon. ei sillä, että se haittaisi jotenkin jokapäiväistä toimintaani, mutta kun en voi harrastaa oikein mitään siinä pelossa että tilanne pahenee. asia on itse asiassa osittain hoidossa, mutta rakastan lääkärijonoja. maanantaina pitää soittaa taas lääkärin perään. <3

puuh. tulis jo se kesä, niin vois olla huoleton. ei kai tässä auta muu kuin talviomena-siiderin korkkaaminen, joka on muuten hyvää huolimatta siitä, että on golden cap-tuote.

np. brainstorm - sunday morning

:'(Lauantai 03.03.2007 06:34

voi isä sentään..

oltiin ystin kanssa heavy cornerissa.

nyyh oli ihanaa olla kännissä, itken kohta. tai siis olen vieläkin aikas mutta. tavattiin yksi kirjailija, jonka kanssa juteltiinkin sitten kaikkea mielenkiintoista tunnin jos toisenkin. ja sitten poltin vaniljasikareita ja mentholtupakkaa ja join crowmooria ja mun toivebiisi eli killswitch engage - life to lifeless soitettiin ja lauloin ja itse asiassa aikas hyvinkin omasta mielestäni. sen lisäksi muistan että lauloin sentencediä, pitäis mennä karaokeen.

YHYYYYYYYYY. :'(

np. killswitch engage - the element of one

:)Keskiviikko 28.02.2007 07:36

hmmh.. jonkinlaista kroonista tylsyyttä aistittavissa. koulu on ihan kivaa ju, mitä nyt on morkkis kun missasin eilisen koulupäivän tuntemattomasta syystä -> jään aineissa jälkeen.

... mutta tosiaan, vitun tylsää. tahdon jotain tekemistä. antakaa. tahtois esim nuq, mut ei jaksa mennä ihan vielä (en ole siinä kunnossa että nukahtaisin heti) koska nukahtamisprosessi on.. vitun tylsä. ei ole sellaista asiaa, joka vaatisi jatkuvaa puimista taikka mistä olisin erityisen innostunut.

ongelmaan on onneksi olemassa ratkaisu. perjantai. voi kun se tulisi jo, en ole ikinä odottanut perjantaita näin. aivan pakko päästä kupittaa kolmen viikon tauon jälkeen. olen yrittänyt olla kovin säästeliäs + viikon olin kipeä. puuuuhh..

np. dj doboy - the vocal edition 13

:)Torstai 22.02.2007 09:00

vittu olen TERÄSTÄ. lukuisten eeppisten taistelujen jälkeen en voi muuta kuin julistaa itseni voittajaksi. NUJERSIN KUUMEEN ::::OOOOOoo.

tänään pärjäsin jo koko päivän ilman panadolia. oli jo aikakin, maksa ei tykkää ylenpalttisista määristä.. hienoa kuitenkin, nyt vielä nuha ja semisti ärtynyt kurkku pois niin ehdin käydä uffissa ennen kun tasarahapäivät päättyvät!

np. moonsorrow - jotunheim ! NIIIII !

:)Keskiviikko 21.02.2007 07:47

olen ollut maanantaista lähtien helvetin kipeä.

kuumetta aivan kokoajan 38-39 astetta. en tule toimeenn ilman panadolia 4-6 tunnin välein. selkälihakset aivan paskana, kurkkuun koskee. kokoajan saa pitää kylmällä vedellä kasteltua kangasta otsalla. en saa unta kuin max 3h. kun olen nukkunut tuon määrän, parasetamolin vaikutus lakkaa ja herään todella paskaan oloon. paskaa.

kävin eilen lääkärissä, mutten saanut antibiootteja. paskaa. en käsitä mistä tämäkin paskatauti on peräisin.

grr.. no jos jotain hyvää, niiin ei ole tullut datattua kahteen päivään. paitsi nyt oli tultava käymään koneella kun voin hyvin. mitähän sitä keksis, hmm..

np. dj sammy - sunlight

:)Lauantai 17.02.2007 11:12

puuh..

koulu = kiva
underwater sleeping societyn näkeminen semifinalissa pitkän tauon jälkeen 16.02.2007 = kiva
valvominen & unettomuus = paskaa

np. underwater sleeping society - planetarium

ps. vittu, että tuo kuulosti hyvältä pitkän tauon jälkeen livenä kuultuna.

:)Sunnuntai 11.02.2007 06:53

ja taas kännissä.

en saa tästäkään mitään iloa enää. kaikki poltetut sikarit, kaikki juodut drinkit puuh. tähänkin kyllästyy näköjään. olisikohan aika vaihtaa pahe? laskin tänään että olen vienyt baareihin loppusyksyn ja kuluvan talven aikana ~ tonnin, mikä on aika suuri osuus joulutyön tuloista. olen miettinyt, jos alkaisinkin pelaamaan wowia. hmm. houkutteleva ajatus.

joka tapauksessa, ensi viikolla UFFilla alkaapi tasarahapäivät. ajattelin hakea helvetisti vaatteita. toivottavasti löydän jonkun todella makeen nahkatakin, niin kuin olen muutaman kerran tehnyt. löydöt ovat tosin jääneet liian monta kertaa roikkumaan suolaisen hinnan takia.

menen ilmeisesti maanantaina kouluun. minulla on sellainen olo, että joku päivä minusta saattaa tulla jopa ylioppilas.

olen ollut viime aikoina poliittisesti aktiivinen. vaalit kiinnostavat. sen kunniaksi, että kyseessä on ensimmäiset vaalit jossa pääsen äänestämään, ajattelin olla radikaali ja äänestää jotain pienpuoluetta. katsoin muuten toissapäivänä ylen pienpuolueita koskevan vaaliohjelman. senioripuolueen puheenjohtaja huvitti minua suuresti puheillaan, vaikkakin ko. vaari olikin ihan symppis.

np. swallow the sun - fragile

:)Lauantai 10.02.2007 08:14

oltiin ystäväni kanssa juomassa ja reissu päättyi siihen, että molemmat laatattiin pikaruoka-paikassa, syötyämme toki ensin. olin aliarvioinut pahasti kahden henry westons vintagen voiman...

oli vähän noloa.

HAHA =?=))?Sunnuntai 04.02.2007 06:03

jes jes jes luova känni!

oolen viitu nii juovuksissa, etteä nm tiie mitä vittua teen kootna. VITUN PASKA EDUSTUANAKKUNTA. mikse baarit oo kuuteen asti auki. kokoomuksen syyt ävITTU

:)Keskiviikko 31.01.2007 08:55

mm..

koska amikseen hakeminen on vaikeaa ja vittumaista, tiedossa on ilmeisesti lukio-come back, osa 3. ajattelin tosin opiskellakin jopa tällä kertaa, tarkoitus olisi hankkia myös viikonloppu-duunia samalla. pistän kyllä paperit menemään joka tapauksessa, vastaanotan paikan sitten jos siltä näyttää. kauniita unelmia joka tapauksessa.

edellinen viikonloppu oli mahtava. tapasin oikein mukavia ihmisiä, joiden visiitti täällä olisi saanut olla pitkäaikaisempikin, enkä tietenkään unohtanut käydä baareissa! piti käydä ihan perjantain ja lauantain voimin, kun olin joutunut pitämään parin viikon tauon ja jotta rahaa menisi mahdollisimman paljon, niin eihän siinä muukaan auttanut. en uskalla käydä pankkiautomaatilla. olen myös ollut flunssassa n. 1,5 viikkoa, myös tämä vaikutti siihen miksi pidin väliviikon. joka tapauksessa, ensi lauantain DTM (:OOOOOOOOOO:::::O!!)-keikan jälkeen tarkoitus pitää vähän pidempitauko. täytyy aloittaa treenaus, oikeasti. olen tosin osittain aloittanutkin, kävin viime viikon maanantaina salillakin, mutta olin sen verran pahasti flunssassa loppuviikon, että siihen jäi, mutta ei hätää. kunhan olen täysin terve, niin ei jumalautaaaaa~.

rytmi taas paskana. ehdin jo mennä muutaman päivän ajan nukkumaan ennen 01, kun sain sen korjattua tuskaisen 28 tunnin valvomisen jälkeen, mutta nyt alkaa näyttää taas pahalta.

nollainformaatio-merkintä päättyy tähän.

np. pet shop boys - fugitive (richard x extended mix)