IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Lauantai 02.05.2009 07:15

okei tänään tuli naurettua vatsalihakset kipeäksi ihan 4 real. huutonaurua.

kahden päivän känniputki päällä, irtiottoa arjesta, jatkuu kenties huomen, voi ei.

:)Perjantai 01.05.2009 08:38

en juo enää ikinä (ainakaan pnaiviiniii)

voi jumaluata D::::::::

:)Maanantai 06.04.2009 08:47

eilinen venyi aamuseitsemään, mikä tarkoitti sitä, että bileet venyi omalta osaltani reiluisti pidempään kuin olin suunnitellut, mutta ei se mitään, valkoviini oli sentään ihan hyvää. piti vaihtaa auton renkaat, mutta päänsärky hellitti vasta viideltä iltapäivällä. koska olin sen verran koomassa, päätin että loppupäivän kulutan purkamalla digiboxin suureksi paisunutta varastoa. ajatuksesta innostuneena katsoin american idolin, madventuresin ja jotain muutakin taisin katsoa. perus koomapäivä. madventures oli englannin kielestä huolimatta yllättävän hyvä, vaikka läpät ei toki olleet samaa tasoa kuin esim. ykköskaudella.

mutta mikäpä olisi huvittavampaa kuin teini-iän ehdottomuus ja mustavalkoajattelu, asiassa kuin asiassa? no eipä juuri mikään. muutama päivä sitten eksyin lukemaan gallerian sivari-yhteisön kommentteja ja nyt joudun toistamaan päivittäin saman operaation. intti-vastaavaa en edes kehtaa mennä lukemaan, weltschmerz voi iskeä.

mutta onneksi kesä on pian. tosin se tulee menemään ohi melkoista vauhtia: kesäkuu ruotsia ja psykologiaa lukiessa, heinäkuu lapinjärvellä ja elokuu taas lukiessa. sitten alkaakin työt.

mutta mutta, hmm. pitkä päivä edessä, voisi mennä nukkumaan.

huhhuhKeskiviikko 01.04.2009 16:27

huhhuh melkoinen kulttuuriteko subilta esittää rautakolmonen. shiiit.

[Ei aihetta]Torstai 26.03.2009 03:55

hmmmmmm..

jees jeesPerjantai 20.03.2009 02:22

jees jees, aikuislukio-opiskelussa alkaa vihdoin olla jotain tolkkua eli käytännössä koko roska on suoritettu ensi jakson jälkeen, mitä nyt pari juttua käyn kirjoittamassa syksyllä.

lisää tiedotusasiaa:

lapinjärvelle kesäkuun lopussa, noh onpahan edes kesä.

duunipaikka varmistunut, joskus syyskuussa espoonlahden kirkkoon hääräämään kaikenlaista jännittävää. jännittävä on myös työpaikka sinänsä, kirkko, mutta ihan chilliltä paikalta se vaikutti. antavat kuulemma auliisti kuntoisuuslomiakin.

sitten pitää kanssa käydä venäjän kursseilla iltaisin, et pääsen jopa yliopistolle lukee sitä. paljon hommaa syksyllä. hmm.

ai niin olen myös alkanut urheilemaan pitkästä aikaa, semipaskana olevasta nilkasta huolimatta, koska läskikapina.

hahaPerjantai 27.02.2009 09:55

haha

selasin sivarikeskuksen sivuilla avoimia työpaikkoja, mut sit hajosin, nimittäin eräs sairaala helsingissä etsii sairaanhoitajan tutkinnon suorittanutta sivaria kolmivuorotyöhön. siis sairaanhoitajan, amk-tutkinnon suorittaneen, nälkäpalkalla kolmivuorotyöhön vuodeksi.

opportunismia pahimmillaan.

[Ei aihetta]Maanantai 23.02.2009 13:34

asiat, joita vihaan:

1. sivarikeskus

... jonne satuin äsken soittamaan ja olihan se vittumaista. luurin päässä oli joku velton oloinen sälli, jolta ei meinannut saada nimeksikään koulutusjaksoinfoa. sen verran sain kuitenkin selvitettyä, että taas on kirjerumba tiedossa, kuten myös lykkäyksen kanssa kävi. näköjään sivarikeskuksessa, tai oikeastaan siellä missälie ministeriössä joka hallinnoi sivarikeskusta, eletään yhä onnellisesti viime vuosituhannella. asian voisi hoitaa paljon nopeammin ja vaivattomammin sähköisesti.

2. ajuritappelut, erityisesti printterin ajurit tarjoaa klassisen asetelman, tulee ihan vanhat hyvät ajat windows 98:n kanssa.

... pitäähän se kirje jotenkin kirjoittaa.

--

käytiin viikonloppuna dtm:ssä. oli vähän hämmentävää, mutta loppujen lopuksi perin hauskaa (ja aivan liian kallista).

hmmLauantai 14.02.2009 07:36

ois ihan kätsyy olla nainen.

naiset elää pidempään ja naisten ei myöskään tarvitse lähettää sähköpostia viideltä aamulla sivarikeskukseen.

vittuKeskiviikko 04.02.2009 08:38

mikä hedari. taas yks opiskeluyö takana, nyt pitäisi sentään olla hahmolait ja havaintopsykologian jutut hallussa.