IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Lauantai 28.01.2006 20:04

heräsin eilen klo 7. koko aamun luin hardware-sivuja miettien mitä rautaa sitä loppujen lopuksi hommais. noh, n. klo 14 maissa menin hakemaan verkkokaupasta rautaa. totesin, ettei mikromajaan asti ajeleminen ole järkevää, säästää bensarahaa kun käy verkkokaupasta hakemassa. tosin näytönohjain piti hakea datadogista asti, joka oli suhteellisen kaukana etelä-haagassa :<.

klo 20 -> aina klo 1.30 asti koottiin tuota uutta konetta ystäväiseni ithirionin kanssa. erityisiä ongelmia ei onneksi ollut, mutta pari vituttavaa tilannetta toki sattui, kuinkas muutenkaan. sitten meninkin nukkumaan :>.

aamulla heräsin puoli yhdeksän. innokkaana avasin uuden koneen, mutta sitten huomasin, että ei helvetti, windows ei suostu asentumaan. kyllästyin tappelemiseen parin tunnin jälkeen ja irrotin kummatkin ide-kovalevyt, ja asensin windowsin sille. kuinka suuri helpotus olikaan, kun windows käynnistyi, eikä jumiutunut käynnistykseen. ahh.. myöhemmin kävi ilmi että vanhempi 40 giganen kovalevy on ilmeisesti mennyt paskaksi, tosin missähän yhteydessä...

hmm. paraikaa olen hra ithirionilla käymässä asioilla. valitettavasti en osaa kertoa muuta tästä kahdesta viimepäivästä. liikaa datailua, testitulokset vilisee silmissä..

:)Torstai 26.01.2006 11:18

eilinen oli aika mukava päivä pitkästä aikaa.

käväisin ensinnäkin siellä aikuislukiossa kyselemässä ko. paikan toimintaperiaatteista enemmän. kertoivat että on itsenäistä ja sen että tietystikin wanhat, risteilyt kuin penkkaritkin jäävät poies. ei voi sanoa, että harmittaisi, mutta varmasti kivoja kokemuksia (ja ehkä joku silti pyytää mut parixeen :>>). ei silti, aikuislukion edut on kyllä vähintäänkin mielenkiintoisia. yksi hieno ominaisuus on pe = vapaa päivä. joustavuus on myös mukava asia, liikunnan voin suorittaa ilmeisesti siinä kun käyn salilla, aivan kuten teen normaalistikin (paitsi nyt kun selkä on rikki). henkeä vähän salpasi siinä, kun kertoi että miun on käytävä kaitaalla vielä hakemassa erotodistus. kuulosti kohtalokkaalta. vielä pitäisi joku jaksotodistuskin hakea. tämän vois hoitaa huomenna... tänään ei jaksais lähteä tekemään hulluja.

hmm.. minulla on hauska tapa kertoa asioista pitkästi. tykkään keskustella. sosiaalisesti lahjakkaat ihmiset on kivoja, oon aika kiva.

palataan asiaan, ennen ku itserakastelu eskaloituu vielä johonkin, huh.. :)

eilinen reissu tapiolaan venyi aika pitkäksi, kun.. AINIIN! MY OH MY! spottasin eilen tapiolassa yhden ehkä kivan tytön, jonka olin aikaisemminkin nähnyt "jossain". ;E

joka tapauksessa, tapiolassa käynti venyi pitkäksi kun kotimatkalla päätin vierailla omenassa. siellä käväisin kaupat läpi, en löytänyt mitään erikoista tosin. myöhemmin tapasin samaisessa paikassa kax kamua, mietin jo tosin, että pitäiskö mennä kotiin nukkumaan tässä välissä, että ehtii kattomaan avaruuskansioita illalla (kello oli n. 18). emmä sitten mennyt nukkumaan, vaan menin kyläilemään. ihan hyvä ratkaisu, nimittäin nyt rytmi on "kunnossa". olisin kyllä halunnut pitää vielä ehkä vähän aikaa sitä nolife-rytmiä. sekin oli mukava. nyt on aika mallikansalainen-olo, kun heräsin kahdeksalta.

palasin kotiin 23.30, nukahdin saatana kesken avaruuskansioiden, enkä nauhoittanu. =E. ehkäpä kaverini Zimo- haluaa ottaa mut heille katsomaan ko. ohjelmaa, sillä hän on tallentanut tämän digiboxille?

päivä venyi pitkäksi, mutta oli ihan mukavaa :> viikonloppunakin taitaa olla tekemistä tiedossa, kun täytyy ruveta kokoamaan konetta. huomenna pitää kait hakea "pari" osaa. luultavasti kovat omatunnon tuskat tiedossa, mutta nyt on aivan pakko.

uuh.. radiosta tulee bonnie tyler - total eclipse of the heart. bonnie on jotenkin kovin kasari/kasarin mieleen tuova nimi. I REALLY NEED U TONIGHT.

mukavaa.

:)Keskiviikko 25.01.2006 13:05

tossa yhdeksän maissa tuli soitto haukilahden lukion rehtorilta. kertoi, että tapasi eilen kaitaan lukion rehtorin ja olivat vissiin kovasti sitä mieltä, että olis jatkettava kaitaalla mm. siksi, että kiintiö on täynnä ja siksi, että hän ei ymmärtänyt miten opiskelumotivaatio muka paranisi. olin ymmärtäväinen, sillä en jaksanut alkaa väittelemään, olin jo aikaisemmin selittänyt että kuinka se paranis. tietysti olisin voinut alkaa jauhaa paskaa, mutta jotenkin ei tehnyt mieli ja kun on loistava b-suunnitelmakin, niin turhaan sitä hermostua :) pitäisi nyt sitten jaksaa käydä tapiolan aikuislukion puolella. ajattelin käydä tänään, mutta siirtyy mahdollisesti huomiseksi. tänään on kyllä sen verran lämmintä, että voisi melkein käydäkin.

suht leppoisaa, vielä kun olis sitä iltatöitä, niin olisi ah niin täydellistä. :>

:)Keskiviikko 25.01.2006 10:02

ahh. :)

eilen taisin loppujen lopuksi mennä "päiväunille" @ ~ klo 15. kipeytynyt selkä vaatii lepoa, niinpä sitä oli saatava ;). heräsin klo 22.30. menin syömään ja hetken päästä muistin, että sieltä tulee perkele deadwood. se oli katsottava. deadwoodin jälkeenkin tuli ohjelmaa, katselin nimittäin avaruuskansioita ykköseltä. se oli opettavainen ohjelma. tänään tulee jatkoa <3 täytyy olla hereillä. joskus kahdeltä menin sänkyyn takaisin jatkamaan unia ja heräsin tuossa vähän ennen kuutta. tulee sellanen fiilis, ku olis eläkkeellä oleva vanhus tälläsen unirytmin kanssa. ei mutta, ei tässä mitään vikaa, pitää vain toivoa että iltapäivällä tulee uni, kun täytyis päästä katselemaan avaruuskansioita, enkä jaksa nauhoittaa. ja muuten en jaksais valvoa siihen asti mitä tod. näk. :<
ehdin syödäkin tässä näin. laitoin myös jotain geeliä selkään. kohta on aivan pakko käydä suihkussa.

sitä ennen kuitenkin voisin kertoa siitä, kuinka ärsyttävää koneen päivittäminen on. se on nimittäin ärsyttävää. tästäkin aamusta oon kuluttanu pari tuntia eri osien tehovertailuun ja hintavertailuun (ku oon nii pihi ;<). tai no, itse asiassa pelkästään hintavertailuun oon tässä keskittynyt atm. paskaa puuh... kuitenkin sama rauta on vuoden päästä alelaareissa.

noh, joka tapauksessa, tänään saa jänskätä, että tuleeko haukilahdesta puheluja. ei jumalauta. oivalsin tässä tätä kirjoittaessa, miksi helvetissä en ole tehnyt aamupäivisin mitään nyt kun on hyvää aikaa tehä ja kun oon kuitenkin hereillä ja suht. virkee. vois tehdä ihan hyvää käydä jossain... noh tälläistä tää on kun ei käy koulussa, liikaa vapaa-aikaa ja kavereilla ei tunnu olevan yhtään.

toivottavasti kaitaalta ei vaan soitella muuten. viimeksi oli sellaista paskaa että. tuli vain mieleen kun oon ollu poissa viikon tjsp.

hehe. kaikesta huolimatta suht. hyvä fiilis :>

u2 - sunday bloody sunday. :>

:ETiistai 24.01.2006 14:07

voi isän paska..

hmm. edellisenä päivänä menin nukkumaan klo 06, muistaakseni taisin herätä joskus illalla enkä saanut enää unta. heräsin klo 10 4h unien jälkeen, kun oli mentävä hammaslääkäriin. siellä kertoivat, että on yksi reikä ja arvuuttelimme myös mistä eroosio mahtaa johtua. tulin kotiin ka menin salille. salilla oli väsymyksestä huolimatta erinomainen treeni. penkki on edelleen yhtä matelemista, mutta onneksi siinäkin jopa tapahtuu kehitystä. pistin treenin päätteeksi latsin/erector spinaen paskaksi. klo 18 olin kotona ja syönyt ja kuinkas muutenkaan, nukahdin. heräsin klo 23.30 vitunmoiseen selkäkipuun, koska ilmeisesti olin unissani vääntänyt itseni hankalaan asentoon. no kuitenkin, oon istunu koko yön villalämmite selässä ja pistäny vähän välii mobilaatteja ja tiikerinbalsameja selkään. kyllähän tuo jo vähän helpottaa, mutta edelleen on pirun kipeä. ilmeisesti sali on tämän viikon osalta ainakin peruttu. no, onneksi olen sentään paskasta rytmistäkin huolimatta onnistunut massan gainauksessa. jee! keväällä sitten hurjasti aerobista niin ollaankin kesäkunnossa.

viime päivinä olen yrittänyt koota järkevää kokoonpanoa 500-700€ budjetilla. kyllähän tuo riittää vallanmainiosti, mutta kun vaihtoehtoja on niin paljon. sitten vielä kun selailee hardware-sivuja ja lukee testejä, niin hämmentää vielä enemmän :<

poden paraikaa pientä taantumista life-minästä. vituttavaa, enpä ole tehnyt tosiaan mitään muuta muutamaan päivään ku juossu koneelta jääkaapille. toki yrittänyt käydä kovasti salillakin, mutta tämä erittäin epäsäännöllinen rytmi häiritsee tosi paljon. äsken yritin mennä ottamaan muutaman tunnin päiväunet, mutta en saanutkaan unta :E. haukilahdesta ei näköjään tullut tänään soittoa ja oikeastaan hyvä näin, sillä en helvetissä atm jaksaisi puhua.. puh. :)

:)Sunnuntai 22.01.2006 08:46

perin mielenkiintoista, nimittäin heräsin perjantaina klo 19.30. yöllä formatoin, mutta se osoittautui turhaksi teoksi nimittäin todellakin, vika on mitä todennäköisemmin näytönohjaimessa. tämän selvitettyäni siirryin takas käyttämään nettikonetta (533MHz) =). jaksoin surffailla ja tutkia mahdollista uutta kokoonpanoa n. klo 10 asti jolloin menin nukkumaan, heräsin sitten puoli viideltä vai olikohan se puol kuus, katselin telkkaria puol ysii saakka sängyssä, kunnes menin saunaan =D.

saunan jälkeen surffailin, mitä muutakaan tällä pystyy tekemään. klo 01 menin ulos toverini Zimo-:n kanssa. tarkoituksena oli mennä katselemaan tähtiä hänen uudella kaukoputkellaan, mutta yritys jäi vajaaksi pilvien takia. ei muuta ku kamat takaisin jätemäeltä ja sitten ulos, siellä oltiinkin n. kolmeen asti. oli helvetin kylmä, joskaan en tuntenut kylmyyttä muualla kuin naamassa, olin nimittäin kahden sukkaparin, t-paidan, 2x paidan, untuvatakin, paksujen salihousujen ja samettihousujen kanssa. käytin myös pipoa, mitä en yleensä suosi. myös kaulaliina oli mukana, eipä ollut kylmä -25 asteen pakkasessa, paitsi kauniit kasvoni palelivat hieman.

hmm. pitkästä aikaa olen suht huoleton, mitä nyt tuo kone vitutaa aina välillä, mutta pääosin hommat toimii. kouluun en ole vielä palaamassa, katsotaan mitä alkuviikosta vastaavat haukilahden lukiosta. tämäkään ei huolestuta mua, jos eivät ota siis. varasuunnitelma, eli tapiolan aikuislukio on sekin todella mieluisa vaihtoehto. leppoisaa :>

:OTorstai 19.01.2006 17:07

epäsäännöllisen rytmin takia ehdin tänään vasta käydä kyselemässä lukio-asioista. vierailin haukilahden lukiossa, pitäisi selvitä alkuviikosta, että pääsenkö sinne. jos en pääse, niin minulla on aivan yhtä pätevä varasuunnitelmakin tapiolan aikuislukion muodossa. se vaikuttaisi ihan pätevältä sittenkin, vaikkakin ensijärkytys oli suuri. haukilahden lukion rehtori oli jostain syystä hostile, mutta uskoisin että homma meni perille. rehtorin etsinnässä auttoi hra. ithirion, joka kyseistä koulua käy. kävin myös tapiolassa, tarkoitus oli kysyä aikuislukiosta, mutta en jaksanutkaan sillä verukkeella, että myöhemminkin ehtii. ja niin ehtiikin, ei hätää. ai juu, hra. ithirion oli myös kanssani tapiolassa.

kun tuli lähdön aika, näin bussipysäkillä ainakin omasta mielestäni jotenkin kumman sympaattisen oloisen tytön ja tämän kaverin. voi saatana, jotenkin ei ole edes ensimmäinen kerta kun näin käy. viisaana poikana lähdin taas tekemättä mitään asian eteen =). vituttavinta on, että tässäkin tapauksessa läsnäoloni selvästi huomattiin.

pienemmästä ahdistuu, kun tämän päälle pitäisi vielä formatoida kone, hankkia töitä, hankkia pari uutta osaa työstä saaduilla rahoilla. vielä sekaisin olevat kouluasiat päälle ja se, että jätän tilaisuudet käyttämättä aina niin ei ihme, että ahdistaa aina välillä.

:EEMaanantai 16.01.2006 16:28

tänään on maanantai. viikonlopun vietin todella sekavassa olotilassa nukkuen ja valvoen mihin aikaan sattuu, puhumattakaan sietämättömästä vitutuksesta, jonka jokin koneen osa on aiheuttanut. paraikaa kirjoittelen päiväkirjaa vikasietotilassa =).

jos jotain hyvää täytyisi tästä keksiä, niin ainakin vitutus on hyvä motivaation lähde. käytin tilaisuuden hyväksi tänään. palataanpa tähän kohta, kertauksen aika.

heräsin eilen klo 23. söin ja katselin animal planetia kolmeen =). neljältä menin suihkuun ja puoli kuudelta sänkyyn kuuntelemaan musiikkia ja "nukkumaan". puoli seitsemältä nousin ja menin tekemään puuroa. sitten huomasin että perkele kellohan on jo 6.48 ja meidän pitäisi suorittaa pika-tapaus hra ithirionin kanssa klo 7.13, jotta tämä saa minulta rahaa mewin keikkaa varten. lippujen suhteen kävi hyvin, 5 lippua ilmeisesti tuli, joista yksi on minun. "kadotin" matkakortin myös, mutta sitten se löytyikin toisesta taskusta. viihdyin kokonaiset 2h koulussa, jonka jälkeen tunsin saaneeni tarpeeksi opetusta tämän päivän osalta siinä välissä kun opettaja alkoi kyselemään poissaoloselvityksiä, ja uhkaili vielä pistää kurssista k-merkinnän, mikäli en selvitä keskiviikkoon mennessä. sikäli kun meillä on opon kanssa sopimus tätä jaksoa koskien, että ei yhtäkään k-merkintää, tunsin siinä välissä läsnäoloni kaitaan lukiossa todella turhaksi, joten päiväni jäi tänään 7h sijasta 2 tuntiseksi.

sovelsin vitutuksen työnhakuun, mutta se oli virhe, koska vitutus eskaloitui siihen, että olin niin vihainen yhdessä välissä, että itseään suorastaan nauratti. onneksi, onneksi kotimatkalla käväisin eräässä kaupassa, joka oli kuin mahtipontinen finlandia-hymni hädän keskellä. vakavasti, sieltä voisi jopa tullakin töitä. työnhaussa vituttavinta on selkeästi täyttää samoja kaavaikkeita, joissa kysellään samoja asioita. voisi melkeinpä kotona tehdä valmiin pohjan ja printtailla niitä sitten 500 kpl & palautella joka vastaantulevaan liikkeeseen.

aivan aivan, välissä ehdin myös käydä tapiolan lukiossa, lähinnä ajattelin kysellä aikuislukiosta, mutta enhän minä sieltä mitään opastusta saanut. passittivat "tonne missä nuo kaksi poikaa seisoo", mutta ei sieltä mitään selvinnyt. pitäisi siis ilmeisesti soitella tai käydä netistä vilkaisemassa, vaan mitenpä käyn =).

whee =)

:EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMaanantai 16.01.2006 01:49

Näin. Vieraileva tähti oli siis eräs ystäväiseni.

Yö oli oikein mukavaa, leipää tuli syötyä ylenpalttisesti <3 <3.

Kotiin saavuin klo 16.30, aika pian nukahdin. Nyt heräsin syömään. Täytyy sanoa, että vitutus on sietämätön. Vituttaa niin saatanasti, kun paska (ilmeisesti) näytönohjain päätti alkaa kapinoimaan ja aiheuttaa sellaisen hauskan jekun, että näyttö sammuu kirjautumisruudussa, paitsi vikansietotilassa, mikä on kummallista koska ei ongelma sitten voi sitten johtua näytönohjaimesta? Joka tapauksessa, täytyy korjaillä tätä.

Että, se lapsukaiset muuten vituttaa, kun riistetään jotain.

:ASunnuntai 15.01.2006 16:56

Jaksan viel kirjottaa tän =D. Toi BaGoNer tyylii nuq tos vieres pöytään nojaten vaik oon valvonu pitempään q se. Kello o melkee kolme ja koko yö tuli siis hommailtuu erinäistä "hauskaa" ja ei niin "hauskaa" kamaa.

latersz,
väsy-A-väsy