IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Keskiviikko 31.01.2007 08:55

mm..

koska amikseen hakeminen on vaikeaa ja vittumaista, tiedossa on ilmeisesti lukio-come back, osa 3. ajattelin tosin opiskellakin jopa tällä kertaa, tarkoitus olisi hankkia myös viikonloppu-duunia samalla. pistän kyllä paperit menemään joka tapauksessa, vastaanotan paikan sitten jos siltä näyttää. kauniita unelmia joka tapauksessa.

edellinen viikonloppu oli mahtava. tapasin oikein mukavia ihmisiä, joiden visiitti täällä olisi saanut olla pitkäaikaisempikin, enkä tietenkään unohtanut käydä baareissa! piti käydä ihan perjantain ja lauantain voimin, kun olin joutunut pitämään parin viikon tauon ja jotta rahaa menisi mahdollisimman paljon, niin eihän siinä muukaan auttanut. en uskalla käydä pankkiautomaatilla. olen myös ollut flunssassa n. 1,5 viikkoa, myös tämä vaikutti siihen miksi pidin väliviikon. joka tapauksessa, ensi lauantain DTM (:OOOOOOOOOO:::::O!!)-keikan jälkeen tarkoitus pitää vähän pidempitauko. täytyy aloittaa treenaus, oikeasti. olen tosin osittain aloittanutkin, kävin viime viikon maanantaina salillakin, mutta olin sen verran pahasti flunssassa loppuviikon, että siihen jäi, mutta ei hätää. kunhan olen täysin terve, niin ei jumalautaaaaa~.

rytmi taas paskana. ehdin jo mennä muutaman päivän ajan nukkumaan ennen 01, kun sain sen korjattua tuskaisen 28 tunnin valvomisen jälkeen, mutta nyt alkaa näyttää taas pahalta.

nollainformaatio-merkintä päättyy tähän.

np. pet shop boys - fugitive (richard x extended mix)

:)Keskiviikko 17.01.2007 13:36

luulin jo hetken kadottaneeni punaisen langan näin bloggailun kohdalla, mutta ei ehkä sittenkään. jostain syystä olen ollut kykenemätön entisaikojen vertaisiin vuodatuksiin.

tänään, hyvät lukijat, valvoin koko yön herättyäni n. @ 23. olen ollut tämän hassun vuorokausirytmin vankina n. 1,5 viikon ajan, siitä lähtien kun työt loppui. tänä yönä perehdyin vähän opiskeluasioihin - siis asiaan, johon olisi pitänyt tutustua perusteellisesti jo 2,5 vuotta sitten - ja totesin, että ei vittu mitä paskaa. minua kiinnostaisi kaksoistutkinto, mutta vaihtoehtoja on turhan vähän. siksipä kävin läpi myös helsingin ammatilliset oppilaitokset, tuloksetta. tähän asti olen pitänyt vaihtoehtoina audiovisuaalista- ja rakennuslinjaa. audiovisuaalisesta olisi tarjolla kaksoistutkinto, mutta raksasta ei. loput kaksoistutkinnon mahdollistavat linjat on sähkö- etc paskalinjat.

mutta joka tapauksessa, tieto lisää tuskaa. tutkittuani kaikkia mahdollisia linjoja, minusta alkoi tuntua että en ole valmis sitoutumaan mihinkään alaan vielä. tosin kaksoistutkinto olisi hyvä: vaikkei ala nappaisikaan, niin on kuitenkin yo-tutkinto. äsken tosin heräsi kysymys, että mitä sillä yo-tutkinnolla loppujen lopuksi tekee, kun se kattaa ai, en, yksi reaali/ruotsi (kai) ja ma. joo, onhan se yhtä pätevä kuin lukiosta saatu vastaava, mutta, hmm..

kolmen tunnin lukutuokion ja lukuisten "ei vittu..."-toteamusten jälkeen, totesin että lähdenpä ajelulle. tapahtui muuten vähän ennen ysiä, niinpä heitin samalla kaverin kouluun.

sitten ajelin hetken aikaa ja pysähdyin tapiolassa. meinasin käydä kysymässä töitä s-marketista, mutta ajattelin: "myöhemmin.." ja ostin kaksi paketillista nakkeja. sitten kävin isossa omenassa, päälimmäisenä ajatuksena käydä h&m:ssä katsomassa, josko vaihtaisin samettitakkini yhtä koko isompaan. en vaihtanut. olin jo menossa autolle, mutta pysähdyin. piti käydä alkossa. tuli vähän jännä fiilis: "kuka helvetti käy alkossa kymmeneltä aamulla?", ajattelin. mietin varmaan n. 15min mitä ottaisin ja päätin ottaa piña coladaa.

-> kotiin. puuh.

embrace - drawn from memory

:)Torstai 04.01.2007 06:29

nyyh.. lienee yllättävää, että olen taas humalassa. bloggailen nykyään ilmeisesti aina kännissä.

uv aatto oli paskin ikinä. ensin mietin koko illan, mitä tekisin. sitten toimin kuskina kolmeen asti + riehuin eräissä bileissä selvinpäin. myöhemmin heitin jengin jatkoille, vein auton himaan, pyöräilin 1km päähän jatkoille konjakin kera ja olin loppuillasta niin humaltunut (kiitos viskin, konjakin ja rommin), että tanssittuani riittävän kauan the smithsin tahtiin menin laattaamaan olisko @ ~8 aamulla. sainpahan vielä kattilasta päähän, josta muistutuksena makee haava.

maanantaina katoin koomassa koko päivän madventuresia.

tiistaina olin post-krapulassa töissä kahdestatoista kuuteen. toteutin pitkäaikaisen suunnitelman ja kävin kirjastossa. mukaan tarttui neljä filosofia-aiheista kirjaa luettavaksi ja kasa cd:itä (mm. kauko röyhkä & fu-tourist & kuusumun profeetta).

tänään olin raahaamassa tavaraa varastosta ja vapauduttuani ko. puuhasta mietin miten käyttäisin loppuillan. kun vaihtoehtona oli dataaminen & baariinmeno, jälkimmäinen voitti lopulta. tarkoitus oli mennä "parille", mutta lipsuin vähän. ei tosin tainnut mennä ihan 90€, niin kuin viime lauantaina. tänään kävin loosessa, jossa oli yksi hotti tyttö. mutta aloitin kuitenkin rotterdamissa, josta siirryin looseen, josta siirryin stageen, josta siirryin chilliin, josta siirryin shakeriin jossa onnistuin kaatamaan drinkkini pitkin pöytää, josta siirryin mäkkiin, josta siirryin kotiin.

minua vituttaa, kun en kirjoita muusta kuin baareista & työstä nykyään. kohtahan en tosin edes kirjoita toisesta, sillä menen viimeistä kertaa töihin perjantaina klo 7.30. ajatus saa minut melankoliseksi.. tämän kunniaksi ajattelin mennä vetämään angstikännit @ pe. mutta nyt nukkumaan, jotta jaksaa olla virkeä päivällä. :)

fu-tourist - you could be mine

:)Sunnuntai 31.12.2006 06:04

tämä viikko oli toiseksi viimeinen työviikko, mikä on kieltämättä vähän masentavaa. viimeiset viikot olen lähtenyt vitutuksessa töihin johtuen eniten aamu-väsymyksestä & siitä että duuni loppuu pian. tänään suoritin ylimääräisen työpäivän, kun minulle sellaista tarjottiin. ensi viikolla on kaksi työpäivää, sitten homma on finito.

mutta tästä päivästä. duunin jälkeen lähdin melkein heti baariin. vittuuu meni varmaan joq 60€ kaikkeen paskaan, kuten ruokaan, sikareihin (taas, jooh) ja drinkkeihin @ shaker&frebar. vittu mitä paskaa.

tekee mieli vetää angstikännit, vaikka olen vitun kännissä. turha reissu, puuh...

np. dream theater - space-dye vest

:)Torstai 28.12.2006 05:33

iltaa.

joulu tiivistyi siihen, että istuin kolme päivää himassa dataamassa. yhtenä yönä kävin taas yllätten ajamassa, tosin en tyhjäpäiväisellä reissulla vaan helsingin keskustassa harjoittelemassa. aatonaatto oli sentään ihan kiva päivä, raskaan ja kiireisen viikon päätteeksi lähdin yksikseni istumaan frebariin ja rotterdamiin. hetken mielijohteesta ostin vaniljasikareita, mikä oli oikeastaan ihan kiva idea. loppuillasta, kun kaikki baarit oli kierretty, päädyin filosofoimaan viimeisten sikareiden parissa pimeässä rappukäytävässä rappusilla istuen kunnes menin himaan nuq. tai sammumaan, en nimittäin muista kuinka jouduin sänkyyn.

alkuviikko on ollut taas suurta ongelmatilanteiden ratkomista. vakioksi muodostuneen alituisen vitutuksen lisäksi tuntuvaa vitutusta on aiheuttanut mm. se, että duuni loppuu 7.1. vaikka aamuisin onkin suurenmoisen paskaa herätä väsyneenä, niin vielä paskempaa on olla tekemättä mitään. tänään aamulla, kun herään duuniin neljänneksi viimeistä kertaa, olis tarkoituksena vaihteeksi soittaa rekrytointiin. en olekaan sitä vielä tehnyt, olen vasta lähettänyt kaksi hakemusta ja ilmoittanut kiinnostuksesta jatkaa assarille & lähimmälle esimiehelle n. 10 kertaa.

niin.

np. jens lekman - happy birthday, dear friend lisa

:)Sunnuntai 17.12.2006 07:01

hyvää iltaa.

olen juonut liikaa valkovenäläisiä.

ok, tänään olin töissä, mutta koska olin eilen semifinalissa (selvinpäin) ja palasin kotiin kolmelta, olin vitun väsynyt kun heräsin kuudelta töihin.

tästä johtuen olin melko väsynyt myös töissä, mutta kun viimein pääsin kotiin, ovelana poikana menin nukkumaan muutamaksi tunniksi klo ~20 asti. sitten alkoi ankara kelaaminen, lähteäkö baariin vaiko ei. lopulta, onneksi päätin lähteä, vaikka jouduinkin toteuttamaan sen yksin. se osoittautui kuitenkin erittäin hienoksi ideaksi, sillä minulla oli saatanan siistiä.

ekaksi kävin frebarissa "parilla", sain ilmaisen tuopinkin eräältä ystävälliseltä herralta. sitten taisin harhailla etsien mukavaa paikkaa ja jouduin punavuoren ahveneen. sieltä lähdettyäni harhailin lisää ja taisin eksyä taas frebariin. SITTEN SAIN MAAILMAN HIENOIMMAN IDEAN ja menin heavy corneriin. huolimatta siitä, että paikka oli k-20, poke päästi sisään koska olin niin mukava nuorukainen. lupasin, etten ala riehuu. seuraavaksi hämmästyin, sillä paikka oli baariksi "edullinen". jouluolut 2.50€ etc. muutenkin viihtyisän oloinen paikka, tanssilattian puute oli paska juttu. löysin tupakka-askin, jossa oli 3 tupakkaa ja päätin ryhtiä pahaksi pojaksi. hetken mielijohteesta poltin ne, mikä oli oikeastaan aika coolia... mahtaa olla morkkis kun herään. menin muuten melkein semifinaliin taas, mutten jaksanut maksaa 7€ tyhjästä, eilen oli sentään magenta skycode & kastor.

en jaksa kirjoittaa kovin yksityiskohtaisesti, mutta olipa saatanan mukavaa eikä maksanut kuin 30€.

kello on viisi, mutta taidan mennä hakkaa lisää kookosta, ei ne naapurit varmaan herää.

np. underwater sleeping society - madrid

:)Perjantai 15.12.2006 07:03

viime yönä olin taas elokuvien kimpussa. katsoin aki kaurismäen 'varjoja paratiisissä' ja 'jackass 2' kevennykseksi. koska näin tapahtui, menin nukkumaan joskus seittemältä, mutta onneksi ei tarvinnut herätä kovin aikaisin duuniin. duunissa oli taas kivaa, kuten yleensä. oli hauskaa olla vastuussa vihanneksista & jauhaa paskaa hp-tuttujen kanssa tauolla. täysmittaista nautintoa tosin varjosti eräs fakta: tänään/maanantaina saan viimeisen itseäni koskevan työvuorolistan (viikko 1). tämä harmittaa minua. olen jo niin tottunut kaikkeen.

koska muualle duunin jälkeen en kerennyt, heitin erään duunikaverin isolle omenalle, koska se oli matkanvarrella, ja kävin itse pienellä rundilla polttamassa bensaa kuunnellen j-postrockia. olisin kai sen himaankin voinut heittää, kun kuitenkin menin ajelee.. seuraavalla kerralla sitten, ehkä.

vannoin itselleni eilen, että menen tänään töiden jälkeen lenkille 'sytyttämään liekkiä', mutta olin liian väsynyt niinpä petin itseni taas. mutta ei hätää, pitää vain kuunnella manowaria riittävän paljon niin kyllä se siitä. ;)

tänä yönä katsoin taas aki kaurismäkeä. vuorossa oli 'tulitikkutehtaan tyttö'. jotenkin en tajua näiden elokuvien hienoutta. omasta mielestäni aika vähäeleisiä elokuvia molemmat. silti tavallaan pidin molemmista, ehkäpä ensimmäiseksi mainitusta enemmän. mutta jo riittää melankoliat, seuraavalla kerralla voisi katsoa jotain kevyempää stuffia!

huomenna saattaisi olla jopa hurjasti tekemistä. pitää herätä, mennä töihin ja sieltä helsinkiin semifinaliin katsomaan magenta skycodea ties kuinka monetta kertaa 5kk sisään.

ps. töissä on yksi tyttö.

np. manowar - fighting the world

:)Keskiviikko 13.12.2006 08:53

koska su-ma -yönä olin juuttunut katsomaan when harry met sally...:a, nukuin ruhtinaalliset kaksi tuntia ennen kuin lähdin töihin kymmeneksi. töissä oli kivaa, paitsi yrttihyllyn siivous oli paskaa. johtuen siitä, että edellisenä yönä olin saanut edellä mainitun hurjan määrän unta, nukahdin illalla OZin eli kylmän ringin jälkeen joskus yhdeltä.

seuraavan kerran heräsin tavallaan tänään, 16 tunnin päästä viideltä iltapäivällä, mikä oli paskaa. sikäli kun harvoin teen mitään uutta ja mullistavaa, herättyäni mietin mitä vittua tekisin tänään. tätä mietin aina puoli kahdeksaan asti, kunnes kävin suihkussa ja kaupassa, tosin turhaan koska mitään en ostanut. paitsi tölkin crowmooria.

tämän jälkeen menin ajelee ja ajeltuani jonkin aikaa sain päähän hakea pizzaa. kävin indianassa hakemassa superpizzan, se on kyllä paras pizza ikinä. tosin se kaipaa jalapenoja. safkaa odotellessa katselin turkkilaista motorolla v3i (eli se D&G-malli)-mainosta, mikä toimi sen hetken viihdykkeenä. menin kotiin safkaa ja dataa.

puoli kahdelta yöllä sain päähän lähteä ajelee. kävin kirkkonummella, mutta en jaksanut ajaa siellä kovinkaan kauan, kun siellä ei oikeasti ole mitään, paitsi pimeyttä. tosi pimeää siellä kyllä osaa olla. jouduin kääntymään takaisin viisykköselle helsinkiin päin. no, kun kaikki vakkaripaikat oli käyty läpi menin kotiin. yöajelu on muotia nyt, keväällä ja kesällä oli yöpyöräily.

njoo peti odottaa. luulenpa, ettei uusien kenkien ostamisesta tule mitään huomennakaan, sillä tuskinpa jaksan nousta aivan kahdeltatoista, niin kuin olin suunnitellut alunperin. pakko kokeilla kuitenkin, kyllä mä töihin jaksan nousta vaikka olis nukkunut kuinka vähän.

töistä puheenollen, saatanan vapaapäivät. taas kaksi vapaapäivää keskellä viikkoa. sitten on kolme päivää töitä taas torstaista lauantaihin ja aivan liian vähän työtunteja / viikko. ensi viikolla onneksi 37.5h, paitsi että mahtaa olla sählinkiä kun on jouluviikko tiedossa, puuh.

np. viola - kiss and break up

:) (regressio)Sunnuntai 10.12.2006 07:28

tänään olin mm. töissä. itse asiassa olen ollut töissä jo neljä viikkoa, maanantaina alkaa viides. mulla on saatanan hieno työpaikka, nimittäin hedelmien ja vihanneksien kantaminen on oikeasti kivaa. ei se varmaan missään s-marketissa kivaa ole, mutta ståcka on ståcka.

tämä päivä oli sikäli vituttava, kun töihin oli mentävä seittemäksi ja olin vielä 04.45 hereillä. lopulta torkahdin puoleksi tunniksi kunnes herätyskello herätti @ 05.30. edellispäivänä onnistuin heräämään @ 18.00, niinpä uni ei tullut ja sitten luin vielä koko yön filosofiaa.

ei ollut maailman paras työpäivä, kun väsymys oli kokoajan taka-alalla läsnä. tunnettuna tosimiehenä kuitenkin enduresin väsymyksen, eikä se mahdannut mitään rautaiselle ja karaistuneelle, tosimiehen power of will:lle ( anglismi <3 ).

työ @ 07.00 -> koti @ 15.00 -> nuq @ 16.00 -> herätys @ 19.00.

koska minua ei huolittu eräisiin "bileisiin" ja eräs toinen juomareissu-optio kariutui, päädyin kolmanteen vaihtoehtoon, eli lähdin n. ysin pintaan helsinkiin tarkoituksena män semifinaliin kattoo underwater sleeping societya ties kuinka monetta kertaa tämän syksyn/talven aikana.

ja koska olen ilmeisesti päättänyt juoda koko palkkani (joka tuli toissapäivänä), helsinkiin saavuttua menin kampin rotterdamiin jouluoluen toivossa, perimmäisenä ajatuksenani humaltuminen, mutta olin kuulema "vähän turhan nuori" sinne. lähdin kävelemään fredrickinkatua punavuoreen päin ja hih, löysin itseni samasta paikasta missä olin tiistainakin, eli frebarista. paikalla oli myös tuomas enbuske, näin hauskana kuriositeettinä. tuomaksesta huolimatta huomioni keskipisteenä oli yksi pseudo-kiva tyttö, joka saattais olla kiva oikeasti. sitä oli kiva tuijottaa kuivasiideri-tuopin takaa, mutta koska valitettavasti tosimies-statukseni ei ulotu tähän osa-alueeseen, enhän minä tietenkään muuta voinut kuin lähteä sanomatta mitään, nojautuen kahteen (teko)syyhyn:

1. "ei se varmaan oikeesti.."
2. 'kiire' semifinaliin

semifinalissa oli ihan hassua marin ja kumppaneiden kanssa joskin underwater sleeping societyn keikan loppua kohti iski laskuhumala + melankolia (= peitenimi angstille ). keikan jälkeen kävin safkaa itsekseni chillissä. joku pariskunta oli ostanut "kebun raneil", mutteivät syöneet paljon mitään ateriastaan, niinpä sain loisto-idean. safkasin niitten ranet + oman aterian. käväisin vielä frebarissa yhdellä ja lähdin kamppiin katsomaan, josko ehtisin vielä bussiin. ehdin, ja hih, maksoin yötaksan. bussia odottaenssa törmäsin muuten hulluilta päiviltä tuttuun ex-työkaveriin, joka tosin muuttuu taas työkaveriksi maanantaina.

tallustelin 1,5km suuntana koti, mutta loppujen lopuksi päädyin parkkipaikalle autooni kuuntelemaan musiikkii barry whiten, demis roussoksen ja jens lekmanin muodossa. tuli hyvä mieli.

np. juice leskinen - syksyn sävel

the housemartins - bow downTorstai 26.10.2006 09:10

Äsken katsoin elokuvan nimeltään Love Actually ( http://finnish.imdb.com/title/tt0314331/ ).

Söpöin elokuva ikinä. En saisi katsoa tuollaisia elokuvia.

Muuta: hain tänään ajokortin, jossa näytän omasta mielestäni aika hyvältä.

Ei muuta, väsyttää.