IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

hmmLauantai 13.12.2008 08:28

hmm

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.12.2008 05:19

hmm.

hmmSunnuntai 16.11.2008 08:29

minä en ymmrrä, miksi kellot siirretään kesäajasta talviaikaan. siinä ei ole mitään järkeä, minä ainakin ottaisin mieluummin ylimääräisen valoisan tunnin talven iltapäiviin. en ole syksyn/talven ystävä. se tuli aivan liian nopeasti taas ja kestää aivan liian kauan näillä leveyksillä. voisi kuvitella, että odottelen kovasti kevättä ja sitä toki teenkin, mutta onneani varjostaa kurja tuleva vuosi sivarineen.

ja nyt kun aloin miettimään, en edes muista mitä tein kesällä. ainakin kesäkuun puoleenvliin asti koomasin kotona murtuneen käden kanssa, mutta mitäs muuta? ... ai niin, kesähän oli ihan paska. satoi melkein koko ajan.

palatakseni ensimmäiseen kappaleeseen, paskahommia muutenkin tiedossa, pitäisi nimittäin lukea filosofian kirjoituksiin. jossain välissä meinasin että menisin lukemaan käytännöllistä filosofiaa yliopistolle, mut taitaapa jäädä ainakin tällä innostuksella. ehkä käyn vaihteeksi taas lainaamassa länsimaisen filosofian historian, en tosin koskaan saanut kakkoskirjaa luettua lähinnä alun tylsän yleisen historian takia, että jospa sillä taas filsa inspais kuitenkin.

--

sitku mulla on paljon rahaa, aion ryhtyy keräämään vinyylejä. ehkä.

ja voi jumalauta olen kyllä uskomaton spede, jos missaan seuraavat soul sidet.

ps. jollain perverssillä tavalla pidän tästä: http://www.youtube.com/watch?v=PPUsQDm-HQY

kummallista

hmm

hmmSunnuntai 16.11.2008 08:00

minä en ymmärrä, miksi kellot siirretään kesäajasta talviaikaan. siinä ei ole mitään järkeä, minä ainakin ottaisin mieluummin ylimääräisen valoisan tunnin talven iltapäiviin. en ole syksyn/talven ystävä. se tuli aivan liian nopeasti taas ja kestää aivan liian kauan näillä leveyksillä. voisi kuvitella, että odottelen kovasti kevättä ja sitä toki teenkin, mutta onneani varjostaa kurja tuleva vuosi sivareineen.

ja nyt kun aloin miettimään, en edes muista mitä tein kesällä. ainakin kesäkuun puoleenväliin asti koomasin kotona murtuneen käden kanssa, mutta mitäs muuta? ... ai niin, kesähän oli ihan paska. satoi melkein koko ajan.

palatakseni ensimmäiseen kappaleeseen, paskahommia muutenkin tiedossa, pitäisi nimittäin lukea filosofian kirjoituksiin. jossain välissä meinasin mennä lukemaan käytännöllistä filosofiaa yliopistolle, mut taitaapa jäädä ainakin tällä innostuksella. ehkä käyn vaihteeksi taas lainaamassa länsimaisen filosofian historian, en koskaan saanut kakkoskirjaa luettua lähinnä alun tylsän yleisen historian takia, että jospa sillä taas inspiroituis.

--

sitku mulla on paljon rahaa, aion ryhtyy keräämään vinyylejä.

ja voi jumalauta olen kyllä uskomaton spede, jos missaan seuraavat soul sidet.

:)Keskiviikko 12.11.2008 07:25

haha, luin sivarikeskuksen työpaikkailmoituksia, mutta sitten nauroin eräälle ilmoitukselle.

"... haemme oikeustieteen maisterin tutkinnon suorittanutta siviilipalvelusmiestä --"

:
DDDDD kamoon mitä vittua? miten kukaan voi täyttää näin epärealistisia odotuksia, ottaen huomioon viiteryhmän, jolle ilmoitus on osoitettu. jokin ei nyt toimi, tarkoitus on suorittaakin kyseinen roska lol.

käsitykseni, että kaikki eivät suorita sivaria 28-veenä taisi just särkyä, nimittäin näkkäripalkalla työtä tekevää terveyskeskuslääkäriäkin näkyy haettavan. onnea sinne :--D

miksi vitussa tuossa valtion määräämässä paskassa on jokin helvetin "kilpailuasetelma"? määräisivät kaikki jollekin työleirille vain, olisi tasa-arvoisinta.

--

reva :
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

suvi täs, moiMaanantai 03.11.2008 00:07

joku niko tais jättää kirjautumatta ulos kun lähti meiltä, aijaijai. :
D

;>Keskiviikko 29.10.2008 01:15

HIH

:)Keskiviikko 22.10.2008 02:45

olin koko syysloman suvilla ja oli niin kivaa, että koko loma olikin yhtäkkiä ohi :
(((((((((((((.

katsottiin paljon elokuvia ja syötiin liikaa roskaruokaa. myös muutakin kivaa teimme, esimerkiksi pelasimme korttia =)

sprite oli valitettavasti tilapäisesti loppu, mutta nyt hana toimii taas. ;)

tulisipa viikonloppu :
DDDDD

ps. nyt osaan salsan perusaskeleetkin

;)Maanantai 13.10.2008 05:09

oli muuten vähän paras vloppu. läskeiltii (mutta ei niin paljon kuin oltiin suunniteltu), katottii leffaa ja juotiin spritea (joka muuten oli hyvää) suvin kaa. :
)

!Keskiviikko 08.10.2008 02:45

:)!

:)))))))!

:))))))))))))))))))))))))!

mä oon niin iloinen