IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Keskiviikko 30.08.2006 06:30

tänään oli se päivä. noustuani puoli yhdeltä söin ja harjoittelin intensiivisesti viimeisiä kertoja ennen teoriakoetta. yhtäkkiä kello olikin jo puoli kaksi, joten kiireessä puin ja lähdin polkemaan katsastustoimistolle. saavuin n. 13min etuajassa, joten venailin pihalla ja keräsin ajatukset kasaan muutaman minuutin ajan. ilmoittautumisen jälkeen minut passitettiin pimeään huoneeseen, jossa oli joukko tyhjiä koneita. menin koneelle nro. 1, kuten oltiin opastettu. aloitin kokeen ja 10 minuutin kuluttua tietokoneen ruudulla luki ...

... koe hyväksytty. astuin ulos pimeästä huoneesta ja viimeistään virkailijan onnittelujen jälkeen tunsin suunnatonta helpotusta. olin hyvin iloinen.

paluumatkalla meinasin, että poikkeaisin autokoululla heittämässä asiapaperit, mutta siirsin homman huomiselle. tulin siis kotiin, enkä mennyt enää ulos koko päivän aikana. se nimittäin meni flatout 2:n ja gunin parissa.

--

iltapäivällä iski taas karu totuus vastaan - huomenna kouluun. ajatus on seurannut minua alitajunnassani jo muutaman päivän. syystä tai toisesta olen ollut muutenkin passiivisen alakuloinen.

minusta tuntuu, että tämä merkintä on hyvä päättää johnny cashin kappaleella 'hurt'.

:)Tiistai 29.08.2006 06:25

äsken tappelin n. 1,5h äänikortin + kaiuttimien kanssa. ostin tänään uudet, hienot ( logitech ) z-4 -kaiuttimet. asentaminen ei ollut kuitenkaan helppoa, sillä mikä se asentaminen ilman säätöä olisi. ongelma muodostui vasemmasta kaiuttimesta, josta ei kuulunut ääntä. tiesin ettei vika ollut kaiuttimissa, koska stereoiden kanssa on ollut sama juttu. niinpä rupesin miettimään, missä voisi olla vika. hetken ajan kestäneen ahdistavan vitutuksen jälkeen päätin kokeilla, jos repisinkin vanhasta koneesta äänikortin. sitten tuli uusi ongelma, pci-paikat täynnä. ylimääräisen usb:n helvettiin takapaneelista. ennen äänikortin asentamista kuitenkin kävin föönäämässä koneen parvekkeella, kun oli niiiiin pölynen että teki paha katsoa, kun suht uusi rauta on niin paksun pölyn peitossa.

tämän jälkeen kaikki rupesi kuitenkin pelaamaan kun kytkin virrat yms. koneeseen. ihanaa, että 2.1-kaiuttimeni toimivat.

olen myös päättänyt muuttaa vähän järjestystä huoneessani. en tunne tätä tällä hetkellä huoneeksi, joka edustaisi minua. kyl kaikki tietää mitä meinaan. uusi pöytä pitäisi saada. mietin vain, että tulisiko sen olla suoraan ikkunan edessä vaiko niin, että ikkuna jää oikealle. oikealle jäädessä olisi enemmän säätövaraa mm. sängyn kanssa, mutta seinää ei huvittais katsoa. hmm..

niijoo, illalla katsoin shakaalin ::EEEE.

huomenna on muuten the big day, teoriakoe @ 14. en ole kyllä pahemmin harjoitellut, mutta luotan itseeni. en kai ole sentään turhaan teoriatunneilla käynyt.

:)Maanantai 28.08.2006 09:24

mukavaa olla valvomassa pitkästä aikaa.

heräsin puoli kolme. istuin himassa lähes koko päivän vailla mitään tekemistä. iltakasilta lähdin asioimaan kaupassa, niin kuin olin kaavaillut tekeväni jossain välissä päivän aikana. reissun perimmäinen tarkoitus oli hakea pikanuudeleita. mukaan tarttui nuudeleiden lisäksi mm. tehokkaaksi ja hyväksi havaitsemani adidaksen deodorantti.

sitten tulin kotiin. illan ja yön aikana olen mm. ehtinyt tsiigailla asuntojen hintoja ja haaveilla mazda mx 3/5/6:sta sekä audi cabriolet '92:sta.

tämä viikko ja syyskuun alku tulevat olemaan kiireisiä aikoja. tiistaina on teoriakoe, keskiviikkona alkaa koulu, perjantaina on ajotunti + klub da capo @ nosturi...

... vittu tuo cabriolet on nätti peli.

:)Perjantai 25.08.2006 14:52

tulin juuri ajamasta. oli kivaa, paitsi etten tykkää diesel-autoista kun ovat niin laiskoja. jäi erittäin hyvä maku tämän päivän ajotunnista, paitsi että auto sammui kaksi kertaa samoissa liikennevaloissa ja valo ehti vaihtua vihreästä punaiseksi. onneksi takana ei ollut ketään. ajoin kerran punaisiakin päin.

aamulla tuli vähän kiire, kun heräsin 8.45, mutta torkuin 9.15 asti ja ajamaan piti lähteä klo 10. keitin nuudelit ja väänsin cappuccinot, mutta huomasin että perkeleen perkele olen syönyt kaikki rahkat. jostain syystä en ottanut lompakkoa mukaan ajotunnille, olisi voinut ostaa sitä rahkaa samalla. noh käyn myöhemmin.

viime iltana olin taiteiden yössä. ihan siisti tapahtuma, ainut asia mitä ihmettelin oli ihmesten juominen viikolla. liekö työttömiä liikkeellä vai saako töistä vapaata taiteiden yötä varten? vähän sen jälkeen kun olin saapunut helsinkiin, kun hengasin lasipalatsilla, ohitseni meni toistakymmentä poliisiwolkkaria. väistämättä tuli mieleen amerikkalaiset poliisisarjat.

olen ollut vähän masentunut keskiviikosta eteenpäin. viime yönä mietin, että pääkaupunkiseudulla asuu n. miljoona ihmistä. voiko olla mahdollista, että tästä miljoonasta ei muka löytyisi tarpeitani vastaavaa tyttöä? kamoon, ei mulla nyt niin korkeat kriteerit voi olla. epäreilua, että kaikki jännät tytöt on aina varattuja :<. ihmisten pitäisi oikeasti pitää selässä vapaa/varattu-tarroja, helpottaisi. olen kuitenkin positiivinen ja ajattelen että miljoona on aika paljon.

seuraava ajo vasta viikon päästä...

:)Tiistai 22.08.2006 02:10

no niin, alkaa tuo lenkkeily taas sujumaan. tulin hetki sitten lenkkeilemästä. ette uskokaan kuinka voittaja-olo tuli juostessa reippaassa sateessa urheilukentällä. juoksin putkeen kuutisen kilometriä, rocky-fiiliksen iskiessä kesken lenkin ajattelin jo juoksevani 10km, joka muuten olisi tehnyt kaksikymmentäviisi kierrosta samaa tylsää 400 metrin rataa, mutta valot sammuivat enkä oikein viitsinyt juosta pimeässä. mutta on se 15 kierrostakin ihan hyvä saavutus juosta tylsää ympyrää, ilman musiikkia. ilman musiikkia! mikä kurinalaisuus! olen jälleen miesten liigassa, sinua oli ikävä. hehe, tämä on ilmeisesti tämä vanha tuttu, urheilusuorituksen jälkeinen hyvänolon tunne, jota olen kovasti kaivannut.

olin tänään ajamassa. tämä oli ensimmäinen ajotunti, jonka vietin kokonaan tiellä. ja neljäs tunti oli kyseessä. nyt sain varattua aika hyvin ajovuorojakin, valitettavasti tosin ensi viikolle vain yhden. teoriakoekin tuli varattua, ensin kaavailin sen tämän viikon perjantaille mutta siirsinkin ensi viikon tiistaihin, kun ajattelin että hyvä harjoitella vähän enemmän sillä 53 euroa ei tekisi mieli maksaa kahteen otteeseen (mikäli siis ei pääsisikään läpi perjantaina johtuen liian aikaisesta ajankohdasta).

aika kova autokuume, täytyy myöntää. muuta kummempaa ei päivään sitten kuulukaan =(

:)Perjantai 18.08.2006 01:06

rytmini on pysynyt hyvänä jo noin viikon ajan. tänä aikana olen mennyt nukkumaan klo 00.00 - 01.00. mikä hienointa, olen viihdoinkin saanut päätettyä talvella alkaneen off-seasonin liikunnasta. tällä hetkellä harrastan aamulenkkeilyä, jonka aloitin viime viikonloppuna, mutta tarkoitus olisi siirtyä taas salin puolelle kunhan peruskunto on vähän palannut, eli kenties syyskuussa.

teoriatunnit on kaikki nyt kasassa, pitäisi käydä tekemässä koe. huomenna ajattelin käydä koululla sekä varaamassa ajan kokeeseen että harjoittelemassa siihen.

mutta tämä päivä. heräsin, menin solariumiin. foreverin vastaanottotiskillä oli ilmeisesti joku harjoittelijatyttö, joka ei oikein tiennyt kuinka leimasysteemi toimii. hänen epävarmuutensa oli söpöä ja oli hänkin siinä hosuessaan. solariumin jälkeen menin suoraan lenkille viereiselle urheilukentälle. täytyy todeta, että lenkkeilly on pirun tylsää vaikka kuinka olisi musiikkia mukana. session jälkeen menin kotiin syömään ja suihkuun. ruokailun jälkeen lueskelin teoriakirjaa aina puoli viiteen asti. viideltä lähdin viimeiselle teoriatunnille. valitettavasti edellisessä merkinnässä mainitun tytön kanssa ei tänään käyty minkäänlaista keskustelua, sillä hänellä oli jokin tuttu jonka kanssa hän jutteli. en häirinnyt. tämä oli huono ratkaisu.

teoriatunnin päättymisen jälkeen jäin taas kauppaan pyörimään. tai oikeastaan, ennen kuin menin kauppaan, analysoin liikennetta radio novaa kuunnellessa. vaikka teoriatunnit onkin käyty, ajotunteja on vaan vieläkin helvetisti. tänään tuli muuten ensimmäisen 10 ajokerran lasku. kuitenkin, menin kauppaan ja hetken pyörimisen/tytöille hymyilyn jälkeen kävin ostamassa itselleni housut. jossain välissä ostan itselleni vielä ne cowboy-kengät talvea ajatellen...

maanantaina ajamaan. kohta nukkumaan. kauniit tytöt on kivoja.

:)Keskiviikko 09.08.2006 06:16

vittu, tämä päivä koostui uljaista teoista.

edellisessä merkinnässä ilmenneet ongelmat on nyt ratkaistu, kävin nimittäin tänään vaihtamassa matkakortin uuteen ja salasanatkin selvisi toissapäivänä ihan vain käymällä ko. sivustolla. mutta nyt etenen liian nopeasti, sillä paljon tapahtui ennen matkakortin vaihtoa. aloitetaan herätyksestä, joka sijoittui klo klo 11 paikkeille. edellisenä iltanahan olin päässyt sänkyyn jo peräti neljän maissa, olisin kai voinut enemmänkin nukkua, mutta oli hieman kuuma. kolmeksi menin autokoululle, tänään oli ajo. pääsin tielle asti jo, kukaan ei tiettävästi kuollut. pahoin pelkään, että ensi ajokerralla olenkin ajamassa jo muun liikenteen seassa.

viideksi menin teoriatunnille. hissiin tuli eräs samoilla teoriatunneilla käyvä, suhteellisen helmi tsiksi ja hämmästyksekseni hän alkoi puhumaan minulle. juttua riitti tunnin alkuun asti ja ihan loppupuolellekin säästyi vähän. on kliseisesti todettava, toivottavasti en vaikuttanut debiililtä, sillä olin vähän stunned. lienee turha sanoa, että odotan seuraavaa, viimeistä teoriatuntia aika innokkaasti.

tapauksen johdosta eritin myös paljon endorfiiniä.

kasiksi tulin himaan, puoli kymmeneltä menin sängylle "lepäämään". totta kai nukahdin, kun olin hurjan väsynyt. heräsin sitten puoli yhdeltä, en tosin muista miksi.

tulipa kivan kompakti merkintä kerrankin :)

vittu, kuumat tytöt on sitten hot.

:)Sunnuntai 06.08.2006 08:33

tänään vuorossa on kartoitus.

ongelmia: matkakortti kusee, opiskelija-alennus päättyy, en ole tehnyt ensi lukukauden kurssivalintoja.

uusi matkakortti pitäisi hakea, koska bussien lukulaitteet eivän kunnolla lue vanhaa. hauskasti rahan lataaminen onnistuu kuitenkin ongelmitta. tässä vituttaa se, että en haluaisi maksaa uudesta ja epäilen että uudesta kortista joutuisi maksamaan. en ole hävittänyt sitä, joten ei ole mielestäni oikein, että maksaisin uudesta. koko ajatus yhteispalvelupisteeseen marssimisesta vituttaa, koska byrokratia-murre, jota tapaa myös kelan sivuilla, ei ole vahvinta alaani.

opiskelija-alennuskin päättyy sopivasti seuraavana päivänä koulun alkamisesta, tiistaina 31.8. pitää käydä kanslistin luona.

sitten päästään asiaan, joka vituttaa kenties eniten. pitäisi käydä koululla tekemässä valinnat, kun ne keväällä jäi näköjään tekemättä. samalla voisin hoitaa tuon edellisen ongelman, mutta se vaan lisää vitutusta kun pitäisi säätää niin saatanasti.

edellä mainitut suorastaan muodostavat yhden vitutuksen osa-alueen, jossa kaikki kolme toimivat yksikkönä.

en edes jaksa ottaa puheeksi auton käyttöön liittyviä kustannuksia.

UI VITTUPerjantai 04.08.2006 07:25

UI VITTU MINKÄ MÄ LÖYSIN UI VITTU!

Magenta Skycode, Iconcrash,..., perjantai 1 syyskuu 2006, klo 21.00
Nosturi, Helsinki

Klub Da Capo:
Magenta Skycode
Iconcrash
Underwater Sleeping Society
Kastor

Ikäraja 18 v.

UI VITTU UI VITTU UI VITTU UI VITTU UI VITTU UI VITTU UI VITTU UI VITTU UI VITTU UI VITTU! siellä nähdään.

magentan näin viime viikon keskiviikkona tavastialla, mutta en pane pahakseni nähdä toistekin kun oli niin SAATANAN kova keikka. <3

:)Perjantai 04.08.2006 07:15

mmhh. nousin tänään puoli viideltä teoriaa varten. yhteensä enää kolme käyntiä teoriatunneilla ja ohi on. maanantain ja tiistain jälkeen on "enää" 24 ajokertaa. viimeistään syyskuun lopussa on kortti, uskoisin. oikeastaan suorastaan nautin teoriatunneista. mukavia opettajia ja hyvä yleinen ilmapiiri. tänään viereeni istahti joku hehkeä neitonen, vaikka muitakin paikkoja olisi ollut vapaana. tämän lisäksi poltin myös kieleni, kun yritin juoda kahvia tauon aikana.

tunnit loppui -> kotiin klo 20 -> takaisin kauppaan 20.30.

kaupassa pohdin kovasti ostaisinko strongbowia, mutta päätin olla ostamatta kun himassakin venasi yksi tölkki. huomenna on siis hyvä tekosyy mennä kauppaan, hakemaan lisää strongbowia. syö muuten aika paljon rahaa kun tölkki maksaa 2.6€ ja noita tulee kiskottua viikon aikana yhden jos toisenkin. joka tapauksessa, 'bowien sijaan ostinkin ruokaa, mutta totta kai unohdin paprika tucit. huomenna siis hakemaan niitäkin.

kauppareissun jälkeen lähdin pyöräilemään käymättä välissä himassa kuitenkaan. jostain syystä iski kova vitutus. liekö syyllinen moonsorrow - jotunheim, mutta tuli ylimielisyydellä ja misantropialla terästetty vitutuskohtaus. pyöräilyn oheella tämä laantui, mutta palasi sitten palasi taas. ihan kätevä tunne sinänsä, sai minut ajattelemaan vanhoja tapoja ja niiden aloittamista uudelleen. kyllä mä tänä vuonna vielä salille palaan...

ilta menikin pikku-kalsareissa ts. alkoholin parissa, vaikka kaavailinkin mahdollista lenkille lähtöä. ajattelin katsella pian a walk to rememberin, kuulema hyvä. se nähdään kohta :)