IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Sunnuntai 30.04.2006 08:56

jaah, näemmä onnistuin pistämään rytmin suht. paskaksi tässä päivien saatossa. ei se mitään, nyt on tärkeetä asiaa. nimittäin nyt on niin, että viihdoikin tajusin hyötykäyttää YouTube.com:ia.

oivalluksen seurauksena olenkin paraikaa selaamassa the smithsin musiikkivideoita + sälää. äsken tosin sattui jotain suurta, löytyipä nimittäin ehkäpä 80-luvun parhaimman biisin, the boy with a thorn in his siden, musiikkivideo, jonka tosin olen aikaisemminkin nähnyt, mutta tiemme erkanivat turhan aikaisin. tarjoan nyt siis nostalgiaa teillekin, hyvä lukijakunta. (käytännössä kuitenkin linkkaan itselleni muistiin :-))

http://www.youtube.com/watch?v=pAtluJsmkNY&search=the%20smiths

ahh.

:)Tiistai 25.04.2006 00:31

allekirjoittanut ei pysty kuvailemaan tämän hetkistä olotilaa muilla sanoilla kuin: keväinen ilta, strongbow kuiva siideri sekä neil young - harvest moon. myös such a woman on mainio vaihtoehto samaiselta artistilta.

allekirjoittanut taitaa hakea lisää siideriä ja mennä ulos melankoliaa harjoittamaan. tosin positiivistä sellaista melankoliaa. niinku explosions in the sky - the world is not cold dead place.

:)Maanantai 24.04.2006 03:42

minulla on ihana rytmi. tänään heräsin ysin paikkeilla kuten myös eilen.

mitäkö tein tänään? pelasin aika pitkälti koko päivän. äsken tulin kotiin, sillä päätin muutama tunti sitten käydä ulkona. meni taas jonkunlaiseksi filosofoinnin tapaiseksi hra. ithirionin kanssa. nyt korkata pullollisen strongbowia ja mennä nukkumaan. =)

:)Keskiviikko 19.04.2006 07:44

jaa, kauniit ajatukseni eivät sittenkään toteutuneet. eilinen riemuvoitto jäi vähän turhan lyhyeksi, sillä ilmesestikin nukahdin jossain välissä päivää, taisi olla noin klo 19 maissa. tätä en kuitenkaan mitenkään muista tapahtuneen, mutta joka tapauksessa huomasin heränneeni klo 00.30. se, miten jouduin sänkyyn, jäänee arvoitukseksi.

paraikaa on aika perus valvon yöllä-fiilis, joka onkin monen vuoden intensiivisen harjoittelun jälkeen tullut tutuksi. jaa-a, eipä ole ulkonakaan pariin päivään tullu käytyä. saas nähdä miten jakselen kouluun aamulla, sitähän olis tuossa muutaman tunnin päästä. joko nukun nyt tai riennän sieltä kotiin nukkumaan.

tykkään siitä, ettei tarvitse tehdä mitään. moneen päivään. ihanaa.

=)Tiistai 18.04.2006 09:33

moi!

vaikka kuulijakuntani onkin kadonnut, eikä kukaan näitä lue, niin kuitenkin tänään on selvästi hieno päivä tulossa, ajattelinpa jopa käydä ulkona. eilen valvoin 24 tuntia ja menin nukkumaan siinä kymmenen maissa, nyt pitäisi olla rytmikin kunnossa, tai miten sen nyt ottaa. nukuin vähän turhan vähän, heräsin nimittäin neljältä. ei muuta ko illalla vaan aikaisin sänkyyn taas. toivottavasti vain ei ala nukuttamaan turhan aikasin, nytkin on pieniä väsymyksen merkkejä, mutta en oikein saanut unta vaikka kaksi tuntia kierinkin sängyssä. aivan aivan, tänään on vapaapäivä. huomenna olisi jopa koulua, hienoa hienoa.

hienoa =)

ahihiMaanantai 17.04.2006 10:45

ahihi. minullapa vasta hauska rytmi. tänään, kuten myös muinakin päivinä kuluvan viikon aikana, heräsin 18 ->. jos aivan tarkkoja ollaan, niin tänään... itseasiassa eilen, menin sänkyyn siinä klo 11 ja heräsin 19.30. illalla/yöllä piti käydä ulkona, mutta se jäi vähän niinku pois. seuraavalla viikolla on ruhtinallinen yksi koulupäivä, joka ajoittuu keskiviikolle. sen jälkeen ja sitä ennen on todennäköisesti luvassa vain päivisin nukkumista ja öisin pelaamista ja mahdollisesti ulkonaoleskeluakin ainakin alkuyöstä (klo 3 asti). harmillisesti, tosin, yökyöpeli-ystävilläni on koulua ja eivät siis pääse kanssani, eli todennäköisesti olen kotona seuraavan viikon ajan. aika pelottavaa, alitajunnassa on sellainen ajatus että salilla täytyisi käydä kun se on jäänyt vähän niinku pois. mutta ei se mitään, itse asiassa tämä elämänmuoto on varsin mukava tälläisenään, tosin vain viikon parin ajan. mutta sallittakoon moisen, kun kohtapuolin tämä tälläinen ei välttämättä olekaan mahdollista kiitos vauhdikkaasti etenevälle vanhenemiselle.

en kexi enempää.

:)Torstai 13.04.2006 08:51

aikasmoisen makeeta.

olen nyt noin viikon verran ollut vetäynyt omiin oloihini, eli toisin sanoen olen tehnyt yli kymmentuntisia työpäiviä WoW:n parissa. eilen yöllä, kello neljä, muistin että tänään on koulua. olin siis elänyt sellaisessa aatoksissa että ke olisi tällä viikolla vapaapäivä, mutta se olikin torstai, eli tämä päivä joka tosin olisi muutenkin vapaa. tästä seurasi se, että menin noin viideksi sänkyyn, kuuntelin musiikkia vähän yli kuuteen asti ja nukahdin noin puol seitsemältä. 2h päästä pitikin jo herätä. kuitenkin lähdin kouluun, itse asiassa se oli mukavaa vaihtelua noin 2 viikon mittaiselle himassa istumiselle. nyt sitten taas viikon verran himassa istumista edessä, keskiviikkona koulua, vasta.

ai niin, tarkastin aamulla edellisen jakson kurssit ja suoritukset. selvisi, että pääsin yhdestä kurssista läpi mitä vähän odottelinkin, kun en jaksanut palautella ainetta äidinkielen kurssia varten, enkä jaksanut mennä liikapoissaolojen takia biologian sekä ruotsin kokeisiin.

aamulla on kyllä mukava herätä aina välillä, mutta ei hätää, eiköhän huomenna herätä taas klo 16 jälkeen. paskaahan tämä on, mutta kummasti vaan ei malta mennä sänkyyn vaikka nukuttaisikin. paskaa on ilman muuta myös se, että ei edelleenkään ole työtä. aijuu, melkein menin autokouluunkin maanantaina, mutta aamuisen herätyksen jälkeen (koulupäivä) tuli sellainen fiilis, että en saatanassa jaksa lähteä mihinkään, niinpä duunailin höpöjä juttuja aina kello kolmeen asti kunnes menin "päiväunille" klo 20.30 asti. niinpä siis missasin autokoulunkin tämän viikon osalta. puolentoista viikon päästä uusi yritys, kenties.

joka tapauksessa, jo vakiotavakseni muodostunut koulupäivän jälkeinen vierailu wayne's coffeessa toteutui tänäänkin. seuranani oli paskasti toimiva musiikkikapine ja INDIEROCKPUNKMETALZINE nimeltään Sue. kolumnit aiheuttivat kummaa hihitystä. viihdyin varmaan noin tunnin ajan kahvittelemassa, ja mikäs siinä, mukavahan sitä on kuunnella Elliott Smithiä ja lukea suhteellisen hyvää lehteä. lehti, jossa mainitaan the smiths ei voi olla huono.

tähän päättyi päivän ulkoilut, sillä vastuuntunnostanikin tunnettu minä, huomasin että aika on kerrassaan sen verran että täytyy lähteä kotiin töitä tekemään. kuka syö pizzat, kuka pelaa wowia?

manifesti: toukokuun ensimmäinen päivä alkaa ankara urheilupainotteinen kuritus.

jospa pistäisi wow-accon kiinni toukokuun ajaksi... =D

:---------------------------------)Perjantai 31.03.2006 07:06

tänään opin, millaista on tyhmyyden multihuipennus. tyhmemmäksi ei voi mennä, vaikka kliseisesti onkin sanottu.

[Ei aihetta]Torstai 30.03.2006 03:22

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) miten tapasimme? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!

:-------)Maanantai 27.03.2006 07:56

hyvää iltaa.

viime yön vietin siis kalsarikännäillen ystäväiseni luona. ilta oli mukava, alkoholi loppui turhan nopeasti. runoilimme. noin kello kuuden maissa menin torkahtelemaan ystäväiseni sängylle ja tätä harrastin n. klo 8 asti, jolloin päätin että nyt voisi lopetella tältä erää. lähdinkin kävelemään siinä vähän yli kahdeksan karun, kalpean ja juopon näköisenä kohti bussipysäkkiä. mikä kummallisinta, tykkäsin omasta lookista. kotiin tultua hengasin vielä koneella, kuinkas muutenkaan, n. parisen tuntia kuunnellen mm. new orderia ja a-ha:ta. noin kello 11 nukahdin ja heräsin sitten kolmelta iltapäivällä neiti lauran soittoon, jota pyysin soittamaan minulle kun kännykän herätyskello ei toimi kunnolla.

siinä sitten heräilin. n. klo 16.30 lähdin kävelemään kauppakeskus iso omenaa päin. olimme sopineet nti. lauran kanssa että näkisimme siinä ~16.45. siinä kävellessä katselin taivasta. se oli pilvitön, aurinkokin paistoi ja plussaakin oli. minulle tuli mieleen kesä, siinä mukavasti fiilistelin samalla kun kävelin. päivän mittaan oli kelistä johtuen nostalginen ja samalla melankolinen fiilis. tykkään. täytyy vaihtaa pyörän sisäkumi, niin pääsee rullaamaan pian. lauran kanssa oli oikein mukavaa, emme tosin jaksaneet kävellä tapiolaan vaikka sellaista suunnittelimme. otimme kuitenkin bussin joka vei meidät ko. paikkaan. siinä se päivä sitten menikin, noin puoli ysiin asti. sitä hämmästelin, että puoli yhdeksältä oli semi-valoisaa. hieno asia. lauran lähdettyä kotiin soittelin ystäväiselleni, siis samalle kalsarikännääjätoverille. sovin että nähdään kymmeneltä ulkona. näimmekin, siinä välissä tosin kävin kasvattamassa mahaa pizzan, peston ja suklaan avulla. mikä proteiini?

loppuilta menikin, kun kirosimme ystäväiseni kanssa keväisiä kelejä sekä arkiseksi puheenaiheeksi muodostunutta asevelvollisuutta. keskusteluotsikkoina toimivat myös lintujen parittelumenetelmät, avuttomuus, saamattomuus, rahattomuus, työttömyys, asunnottomuus & co. n. puoli yhdeltä olinkin jo kotona. aivan aivan, tänään on vapaapäivä. voisi esimerkiksi hakea töitä, mutta olen nukkumassa vähintään kahteen. :---)