IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

[Ei aihetta]Torstai 26.03.2009 03:55

hmmmmmm..

jees jeesPerjantai 20.03.2009 02:22

jees jees, aikuislukio-opiskelussa alkaa vihdoin olla jotain tolkkua eli käytännössä koko roska on suoritettu ensi jakson jälkeen, mitä nyt pari juttua käyn kirjoittamassa syksyllä.

lisää tiedotusasiaa:

lapinjärvelle kesäkuun lopussa, noh onpahan edes kesä.

duunipaikka varmistunut, joskus syyskuussa espoonlahden kirkkoon hääräämään kaikenlaista jännittävää. jännittävä on myös työpaikka sinänsä, kirkko, mutta ihan chilliltä paikalta se vaikutti. antavat kuulemma auliisti kuntoisuuslomiakin.

sitten pitää kanssa käydä venäjän kursseilla iltaisin, et pääsen jopa yliopistolle lukee sitä. paljon hommaa syksyllä. hmm.

ai niin olen myös alkanut urheilemaan pitkästä aikaa, semipaskana olevasta nilkasta huolimatta, koska läskikapina.

hahaPerjantai 27.02.2009 09:55

haha

selasin sivarikeskuksen sivuilla avoimia työpaikkoja, mut sit hajosin, nimittäin eräs sairaala helsingissä etsii sairaanhoitajan tutkinnon suorittanutta sivaria kolmivuorotyöhön. siis sairaanhoitajan, amk-tutkinnon suorittaneen, nälkäpalkalla kolmivuorotyöhön vuodeksi.

opportunismia pahimmillaan.

[Ei aihetta]Maanantai 23.02.2009 13:34

asiat, joita vihaan:

1. sivarikeskus

... jonne satuin äsken soittamaan ja olihan se vittumaista. luurin päässä oli joku velton oloinen sälli, jolta ei meinannut saada nimeksikään koulutusjaksoinfoa. sen verran sain kuitenkin selvitettyä, että taas on kirjerumba tiedossa, kuten myös lykkäyksen kanssa kävi. näköjään sivarikeskuksessa, tai oikeastaan siellä missälie ministeriössä joka hallinnoi sivarikeskusta, eletään yhä onnellisesti viime vuosituhannella. asian voisi hoitaa paljon nopeammin ja vaivattomammin sähköisesti.

2. ajuritappelut, erityisesti printterin ajurit tarjoaa klassisen asetelman, tulee ihan vanhat hyvät ajat windows 98:n kanssa.

... pitäähän se kirje jotenkin kirjoittaa.

--

käytiin viikonloppuna dtm:ssä. oli vähän hämmentävää, mutta loppujen lopuksi perin hauskaa (ja aivan liian kallista).

hmmLauantai 14.02.2009 07:36

ois ihan kätsyy olla nainen.

naiset elää pidempään ja naisten ei myöskään tarvitse lähettää sähköpostia viideltä aamulla sivarikeskukseen.

vittuKeskiviikko 04.02.2009 08:38

mikä hedari. taas yks opiskeluyö takana, nyt pitäisi sentään olla hahmolait ja havaintopsykologian jutut hallussa.

hmmLauantai 13.12.2008 08:28

hmm

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.12.2008 05:19

hmm.

hmmSunnuntai 16.11.2008 08:29

minä en ymmrrä, miksi kellot siirretään kesäajasta talviaikaan. siinä ei ole mitään järkeä, minä ainakin ottaisin mieluummin ylimääräisen valoisan tunnin talven iltapäiviin. en ole syksyn/talven ystävä. se tuli aivan liian nopeasti taas ja kestää aivan liian kauan näillä leveyksillä. voisi kuvitella, että odottelen kovasti kevättä ja sitä toki teenkin, mutta onneani varjostaa kurja tuleva vuosi sivarineen.

ja nyt kun aloin miettimään, en edes muista mitä tein kesällä. ainakin kesäkuun puoleenvliin asti koomasin kotona murtuneen käden kanssa, mutta mitäs muuta? ... ai niin, kesähän oli ihan paska. satoi melkein koko ajan.

palatakseni ensimmäiseen kappaleeseen, paskahommia muutenkin tiedossa, pitäisi nimittäin lukea filosofian kirjoituksiin. jossain välissä meinasin että menisin lukemaan käytännöllistä filosofiaa yliopistolle, mut taitaapa jäädä ainakin tällä innostuksella. ehkä käyn vaihteeksi taas lainaamassa länsimaisen filosofian historian, en tosin koskaan saanut kakkoskirjaa luettua lähinnä alun tylsän yleisen historian takia, että jospa sillä taas filsa inspais kuitenkin.

--

sitku mulla on paljon rahaa, aion ryhtyy keräämään vinyylejä. ehkä.

ja voi jumalauta olen kyllä uskomaton spede, jos missaan seuraavat soul sidet.

ps. jollain perverssillä tavalla pidän tästä: http://www.youtube.com/watch?v=PPUsQDm-HQY

kummallista

hmm

hmmSunnuntai 16.11.2008 08:00

minä en ymmärrä, miksi kellot siirretään kesäajasta talviaikaan. siinä ei ole mitään järkeä, minä ainakin ottaisin mieluummin ylimääräisen valoisan tunnin talven iltapäiviin. en ole syksyn/talven ystävä. se tuli aivan liian nopeasti taas ja kestää aivan liian kauan näillä leveyksillä. voisi kuvitella, että odottelen kovasti kevättä ja sitä toki teenkin, mutta onneani varjostaa kurja tuleva vuosi sivareineen.

ja nyt kun aloin miettimään, en edes muista mitä tein kesällä. ainakin kesäkuun puoleenväliin asti koomasin kotona murtuneen käden kanssa, mutta mitäs muuta? ... ai niin, kesähän oli ihan paska. satoi melkein koko ajan.

palatakseni ensimmäiseen kappaleeseen, paskahommia muutenkin tiedossa, pitäisi nimittäin lukea filosofian kirjoituksiin. jossain välissä meinasin mennä lukemaan käytännöllistä filosofiaa yliopistolle, mut taitaapa jäädä ainakin tällä innostuksella. ehkä käyn vaihteeksi taas lainaamassa länsimaisen filosofian historian, en koskaan saanut kakkoskirjaa luettua lähinnä alun tylsän yleisen historian takia, että jospa sillä taas inspiroituis.

--

sitku mulla on paljon rahaa, aion ryhtyy keräämään vinyylejä.

ja voi jumalauta olen kyllä uskomaton spede, jos missaan seuraavat soul sidet.