IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:---------------------------------)Perjantai 31.03.2006 07:06

tänään opin, millaista on tyhmyyden multihuipennus. tyhmemmäksi ei voi mennä, vaikka kliseisesti onkin sanottu.

[Ei aihetta]Torstai 30.03.2006 03:22

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) miten tapasimme? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!

:-------)Maanantai 27.03.2006 07:56

hyvää iltaa.

viime yön vietin siis kalsarikännäillen ystäväiseni luona. ilta oli mukava, alkoholi loppui turhan nopeasti. runoilimme. noin kello kuuden maissa menin torkahtelemaan ystäväiseni sängylle ja tätä harrastin n. klo 8 asti, jolloin päätin että nyt voisi lopetella tältä erää. lähdinkin kävelemään siinä vähän yli kahdeksan karun, kalpean ja juopon näköisenä kohti bussipysäkkiä. mikä kummallisinta, tykkäsin omasta lookista. kotiin tultua hengasin vielä koneella, kuinkas muutenkaan, n. parisen tuntia kuunnellen mm. new orderia ja a-ha:ta. noin kello 11 nukahdin ja heräsin sitten kolmelta iltapäivällä neiti lauran soittoon, jota pyysin soittamaan minulle kun kännykän herätyskello ei toimi kunnolla.

siinä sitten heräilin. n. klo 16.30 lähdin kävelemään kauppakeskus iso omenaa päin. olimme sopineet nti. lauran kanssa että näkisimme siinä ~16.45. siinä kävellessä katselin taivasta. se oli pilvitön, aurinkokin paistoi ja plussaakin oli. minulle tuli mieleen kesä, siinä mukavasti fiilistelin samalla kun kävelin. päivän mittaan oli kelistä johtuen nostalginen ja samalla melankolinen fiilis. tykkään. täytyy vaihtaa pyörän sisäkumi, niin pääsee rullaamaan pian. lauran kanssa oli oikein mukavaa, emme tosin jaksaneet kävellä tapiolaan vaikka sellaista suunnittelimme. otimme kuitenkin bussin joka vei meidät ko. paikkaan. siinä se päivä sitten menikin, noin puoli ysiin asti. sitä hämmästelin, että puoli yhdeksältä oli semi-valoisaa. hieno asia. lauran lähdettyä kotiin soittelin ystäväiselleni, siis samalle kalsarikännääjätoverille. sovin että nähdään kymmeneltä ulkona. näimmekin, siinä välissä tosin kävin kasvattamassa mahaa pizzan, peston ja suklaan avulla. mikä proteiini?

loppuilta menikin, kun kirosimme ystäväiseni kanssa keväisiä kelejä sekä arkiseksi puheenaiheeksi muodostunutta asevelvollisuutta. keskusteluotsikkoina toimivat myös lintujen parittelumenetelmät, avuttomuus, saamattomuus, rahattomuus, työttömyys, asunnottomuus & co. n. puoli yhdeltä olinkin jo kotona. aivan aivan, tänään on vapaapäivä. voisi esimerkiksi hakea töitä, mutta olen nukkumassa vähintään kahteen. :---)

:)Sunnuntai 26.03.2006 11:40

kotiuduin juuri äsken. ulkona oli paskamaista seistä se pariki min venaillen bussia. en vieläkään oikein ole tajunnut sitä, että kellothan tosiaan siirrettiin kesäaikaan. aika kummaa, ulkona on nimittäin tosi kylmää. nyt selvitellään päätä vähän ja sitten romahdetaan sänkyyn. tätä ennen ajattelin hankkia uuden uimarenkaan.

hmm.

:YSunnuntai 26.03.2006 07:21

Repeilyn ja hurraahuutojen saattelemina minä, Estottoman Banaanin Iskijä, blogitan *applauds please*.
KESÄAIKA TMS? =) WHÖÖÖÖ kello eiookkaa kolme vaan neljä. Buuh...No ostettii (5. tähden) lähiRAVINTOLASTA pizzat, joissa oli kinkkua, pekonia ja salamia. MAHAPAININ AIKA KOITTAA JÄLLEEN. Toi oli kans käyny valtion LIGÖÖRIkaupas ja ostanu jtn litkuja ja sit EN MUISTA MITÄÄ, aikuisten oikeesti! Ilta ollu kasarihittejä ja spedeilyä täynnä...eli aika perusjuttua, vaikkakaan sana "perus" ei kuvaa alkuunkaa illan hauskuustasoa. Fakta tietysti on, että kovin monella muulla kuin meillä ei ole tällöin hauskaa(kysykää vaikka tidus^ :lta ;-D)

Noni emj enää,
Best regards,
with love,
<3,
etc,
A

:)Sunnuntai 26.03.2006 02:35

moi, minä olen kalsarikännäämässä ystäväiseni luona. ystäväiseni mahdollisesti haluaa kirjoittaa vieras-merkinnän päiväkirjaani? dunno rly. sehän selviää illan mittaan. paraikaa olen ihan vähän, IIHAN VÄHÄN, hiprakassa. tämä on mukavaa. en enää varsinaisesti angstaa.

EDIT: OHO BLOGGAAMISES MENI VÄHÄ AIKAA NII GÄNNITKI EHTI KATOO, LASKUHUMALAKI O IHA OK =)

asdLauantai 25.03.2006 14:35

ahh. heräsin ihan vaihtelun vuoksi jopa aamun puolella. levoton fiilis. eilinen oli kivvaa, kunnes iski väsymys yhdessä angstin kera.

suunnittelin tänään, kun tänään kerran on saunapäivä, että voisin hemmotella itteäni super fatass pizzalla, niin että maha kasvaa oikein urakalla =). sen lisäksi ajattelin ostaa putelin jotain kivaa alkoholijuomaa. en kylläkään ole vielä päättänyt että mitä. ehkä pari strongbowia.

...

whiiKeskiviikko 22.03.2006 16:11

kouluun myöhässä ~30min.

oli ihan jännää kuunnella taas runoja. runot on aika kivojakin juttuja in fact. historiakin oli kiva.

2 ainetta, jotka pitäis kirjottaa, eivät ole kivoja.

:EKeskiviikko 22.03.2006 11:44

kun sitä jaksais käydä koulussa vielä niin olis aika hyvä.

;E~~Maanantai 20.03.2006 06:04

;E

ei vittu. paraikaa on suht. davidhasselhoff-olo, tosin hänelläkin on ollut todistetusti työpaikka.

...

:DAVIDHASSELHOFF

...

okei. eksyin äsken espoon kaupungin sivuille. hetkisen selattuani päädyin ajatukseen, että voisin jättää pari työnhakuilmoitusta. tein profiilin. se oli paskaa.

paskaa oli myös huomata, että en osaa varsinaisesti mitään, kun kysymys "muu osaaminen?" tuottaa yllättävän paljon ongelmia. päädyin lähettämään tuon ramman profiilin muutamaan paikkaan, sitten kyllästyin ja suljin koko paskan.

paskaa tämä, palataan keräilykulttuureihin.

;EEEEEE. ...

;EEEEEEEEEEE.

:E:E:E:E ;EEEEEEEE.