IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Lauantai 31.12.2005 07:21

heräsin n. klo 12, vaikkakin herätyskello oli taas soinut koko aamun. kello 15 maissa lähdin selloon hra. ithirionin kanssa. sellossa oli suhteellisen mukavaa, kävin ahmimassa paskaa ruokaa raxissa. tämä oli suhteellisen masentavaa. ennen tätä kuitenkin kävin sincityssä ihmettelemässä ja kiersin muutaman kaupan läpi. sitten tulin kotiin.

koko saatanan ilta on mennyt tässä, paraikaa oon edelleen hereillä, enkä oikeastaan tiedä syytä tähän. mikäli uff on auki, voisin käydä melkeinpä hakemassa sen hienon tom of finlandin kuvastosta karanneen nahkatakin.

ei jumalauta, kun väsyttää...

:)Tiistai 27.12.2005 03:59

tämä päivä alkoi... niin. taisin herätä siihen, kun herätyskelloni sammutettiin törkeästi, taisi olla @ ~9.30. tämän välikohtauksen jälkeen nukahdin ja heräsin yhdeltä. suhteellisen paskaa huomata, kuinka loistava rytmini on taas ajautumassa paskempaan ja paskempaan muotoon. parina viimeisenä päivänä olen mennyt sänkyyn kolmen jälkeen.

päivä menikin sitten siinä, kun monen vittuuntumisen jälkeen pääsin viihdoin viewful joen ylipaskan viitoskentän eli laavakentän läpi. siitä seurasikin vielä paskempi kuutoskenttä, jossa tarkoituksena on näköjään piestä kaikki edellisten kenttien loppuvastukset. elämät loppui neljännessä vastuksessa, enkä jaksanut alottaa alusta. eli huomenna uusiksi.

oikeastaan, tuo toka kappale kannattaa skipata. joka tapauksessa, tarkoituksenani oli mennä jossain välissä ulos, mutta en mennyt. sain puettua housut ja neulen, ja myöhemmin takinkin, mutta juutuin sitten seuraamaan "reunaraiskattua" gladiaattoria sivusilmällä, untuvatakki päällä. en siis päässyt minnekkään.

nnnaannaai nananaannaaii nananaii. se on porcupine tree - trains. ihq.

ah, koko päivän ajan on pitänyt tehdä jotain "jännittävää", mutta se jäi. olisi voinut katsoa kamikaze girlsin, edes. säämittari näyttää kerrankin oikean ulkolämpötilan, ilmeisesti. hyvä.

olenpa tässä noteeranut, että viimeaikaiset bloggaukseni ovat olleet turhan apaattisia. ei enää entisaikojen loistoa. minne lie kadonnut. oon tulossa vanhaksi, selvästi. ai niin, muistin juuri kanski, että huomenna alkaa alennusmyynnit. paremman tekemisen puutteessa voisin käydä siellä salin oheella. gigantissakin pitäisi olla ale, eli voipi käydä katsastamassa sitä lcd-telsua. kuten aikaisemmin mainitsin, olen tulossa vanhaksi. tuntuisi siltä, että tarviin kalenteria. huomenna on muutenkin kaikennäköistä säätöä, pitäisi käydä maxamassa kirjastosakot pois ja palauttamassa tuon ikirun, jota en missään välissä jaksanut katsoa. olen tosin nähnyt sen.

hauskaa muuten, sain joululahjaxi mm. rahaa, jota en kuitenkaan "viitsi" käyttää mihinkään. eri asia jos olisivat itse tienaamia, josta päästäänkin ajankohtaiseen angstikohteeseen, nimittäin kesätyö olisi enemmän kuin tervetullut. kaupoilla on ilmeisesti inventaariot pian menossa, joten sinnekin voisi kysellä, jos vain jaksaisi. äärimmäisen turhauttavaa käydä ensin kyselemässä joka kaupasta myymäläpäällikköä ja sitten kuunnella roskaa. faktahan on, että 90% kesätyöpaikoistakin menee niille osastopäällikkö-enon veljenpojille ja tyttärille, joten tuntuu vähintäänkin turhalta fakea. vähän sama kun pistäisi lidliin hakemuksen (lidl siksi, koska sieltä viitsivät jopa vastata oli sitten vastaus negatiivinen tai positiivinen) ja odottaisi vastausta, jonka saamiseen menee se 2-3kk. siinä kun venailee, niin riemu on suuri kun saapuu kirjekuori, jossa lukee, että eipäs tullut töitä =)).

hee. näihin sanoihin on loistava lopetella päivän blogi-osuus.

:)Sunnuntai 25.12.2005 04:19

hee. mukava päivä. heräsin 9.30, mutta viihdyin sängyssä 11.30 asti. against all odds, päivä oli varsin mukava kun päätin ajoissa tehdä siitä sellaisen. katselin pitkät kihlajaiset, äijä-statukselle siis hallaa. sitten menin saunaan. tästä sain sentään vähän äijä-statusta takas, joka tosin katosi kun ryhdyin katsomaan amélieta ykköseltä.

lyhyesti siis, päivä meni siinä kun katselin pitkät kihlajaiset, välissä kävin saunassa, sitten katsoin amélien. siinä sitten, kun katselin 'kihlajaisia, tuli aikasmoinen hempeilyfiilis. onneksi, kuten aiemmin tuli mainittua, menin saunaan keräämään äijäpisteitä :). vakavasti, olen tavallaan suorastaan alkanut pitämään näistä fiiliksistä, joita on viime aikoina esiintynyt. huomenna tarkoitus katsoa jotain hempeily-animea.

sänky kutsuu..

niin, toki on mainittava, että audrey tautou on ihku.

:)Lauantai 24.12.2005 01:05

eilen oli mukava päivä. lähdin helsinkiin ystäväiseni ithirionin kanssa tapaamaan jannia. peelotin ja kävin jannin sekä martin aka ithirionin kanssa syömässä kiinalaisessa. seuraamme liittyi myöhemmin toverimme, ig-karkuri mikko.

pian sen jälkeen kun mikko & jari (janni) lähtivät, oli aika aloittaa työnteko. vietin toverini ithirionin kanssa koko päivän pyörien forumissa heittäessä paskaa läppää sekä katsellessa mielenkiintoisia näkymiä. eräs liike, tai enemmänkin eräässä liikkeessä ollut neiti valloitti kaiken huomioni kello 20 ->. jumalauta, ei näin nättejä neitejä saisi olla. tämän tapauksen myötä aloin ajattelemaan, että voisi olla jännittävää olla ~22v. sitten voisi suuruutta pyydellä myyjäneitejä kahveille.

tänään oli vähän saman tapainen päivä, tosin aamulla ehdin jopa vierailla salilla. sitten lähdin taas helsinkiin ithirionin kanssa. samoissa merkeissä jatkettiin, kunnes usean h&m-kierroksen, monen tunnin päästä, päätettiin, että on aika mennä tekemään töitä omenaan. pääsimme sinne tosin aivan liian myöhään, sillä helsingissäkin riitti töitä. itse asiassa, tänään oli ylitarjonta.

omenalla kierimishaluja aiheutti eräs ennestään tuttu, rikollisen söötti myyjäneiti. ihmeellisesti minua tervehdettiin. *kierii*

ihmeellistä tämä elämä..

:)Torstai 22.12.2005 01:57

koulu päättyi tänään. niin kummallista kuin se onkin, en edes halua lomalle. huomenna on kirkkopäivä ja alunperin en ollut menossa, kunnes keksin että, se on koulujuttu joten sinne on mentävä :>.

päivä kuitenkin alkoi kun heräsin vaivalloisesti puoli yhdeksältä ja tahallani myöhästyin kouluun, sillä olin unohtanut aivan totaalisesti historian työn, mitä en tosin ihmettele yhtään sillä hurmioni on ollut suuri. koulupäivä päättyi ihan mukavaan 'puurojuhlaan' ja suuntasin kotiin. sitten salille. tässä välissä täytyy mainita, että eilen olin typerä, enkä mennyt kouluun vaikka heräsin aivan ajoissa.

jo monen päivän ajan olen vertauskuvallisesti paskonut housuihin toverini ithirionin kanssa @ omena, eikä tänään ollut poikkeuiksellinen päivä. eritoten eräs liike osoittautui tänään todella mukavaksi. paikalla ollut henkilökuntaan kuuluva neiti sulatti ainakin minun sydämen, osittain. voisi esim. kieriä lattialla. pistän merkinnän kalenteriin, että muistaa pyytää sitten joskus kahville ;E

kun kauppa sulkeutui, alkoi lapsettaa. teimme tihutöitä. sitten filosofoimme 2h ajan paleltuen. xE

nyt nukuttaa. huomenna odottaa kirkko. :>:>

:)Maanantai 19.12.2005 19:26

hei =)

lauantaina taisin herätä kuudelta/seitsemältä ja iltapäivällä lähdin sitten ostamaan itselleni joululahjoja. ostin viihdoinkin madventures dvd:n riistoporvarihintaan, kun en jaksanut tilata madventuresin omasta nettistoresta. puolet ekasta dvd:sta katselin samaisena iltana, kunnes nukahdin klo 21 ja siihen jäi saunakin, mikä ärsytti seuraavana aamuna, sunnuntaina, kun heräsin klo 06. sunnuntaina katsoin ykkösdeeveedeen ja menin myöhemmin päivällä tekemään lisää jouluostoksia. viihdoin, viihdoin löysin sen mitä olin kauan etsinyt, nimittäin cd-rw levyjä, ei 10 cd:n boksi vaan kappaleittain. ihanaa, ajattelin. ostin kaksi. ostin myös kaksi ps2-peliä tarjoushintaan. nukkumaan menin kello 23.30 or so ja heräsin suhteellisen virkeänä 6.30.

koulussa oli suhteellisen mukavaa, tänään oli tosin hieman tylsempi päivä. ei ole edes kivoja tyttöjä stalkattavaksi, tai ehkä on, mutta kun eivät perkele ilmoita itsestään. :)
koulu sujuu kuitenkin ihan mainiosti. olen siirtynyt uuteen käytäntöön koskien vihkoja. minulla on ns. asiavihko ja ns. paskavihko. asiavihkoon menevät yhteiskuntaopin ja historian asiat. paskavihkoon menee englannin, matikan ja äidinkielen asiat. olen harkinnut ottavani erillisen vihkon äidinkieltä varten, mutta katsellaanpa nyt.

tulin muuten hetki sitten salilta, oli ihan mukavaa, tein pieniä muutoksia ohjelmaan. huomasin, että olkapäätreenistä saa todella tehokkaan kun suorittaa kaikki liikkeet taljassa. huomasin myös että bussi nro 11Z on äärimmäisen kätevä. nimenomaan 11Z, ei 11. 11Z menee länsiväylän kautta, näin säätää aivan perkeleen hyvin aikaa.

hmm, voisipa melkein todeta, että olisi mukavaa ihastua ihan vaihtelun vuoksi. rushit ovat ärsyttävyydessään oikein kivoja. paraikaa odottelen pizzaa, joka saapuu pian uunista. ei oo välttämättä parasta ruokaa salin jälkeen, mutta onpahan paljon kaloreja -> massaa, vähän vääränlaista massaa tosin, hee.. kohtapa ehkä kauppaan taas tuhlaamaan rahaa & hengaamaan ystäväiseni ithirionin kanssa.

:)Perjantai 16.12.2005 10:19

minulla on loistava rytmi. toissa päivänä menin nukkumaan klo 20, heräsin välissä klo 23 ja klo 03, mutta nukuin kuitenkin loppujen lopuksi klo 06.30 asti, kunnes heräsin.

eilen sen sijaan sammuin klo 22, heti kun tulin ulkoa. olin ulkona muuten ystäväiseni kanssa, jota ei tosin löydy IG:ssä. oli muuten oikein ovelaa mennä ulos, tarkemmin sanottuma omenassa käymään. löysin nimittäin 20€ setelin. voi sitä riemua... kävimme hakemassa ystäväiseni kanssa novelle frissiä. koulupäivä oli sellainen above average, viihtyisä päivä. en käsitä. nykyään en edes odota viikonloppuja, vaan odotan melkeinpä koulua joka viikonloppu? eilen oli kyllä loistava päivä. rytmi kunnossa, 20€ maassa ja nukkumaankin klo 22. ahih..

siinähän se päivä menikin =). heräsin muuten hetki sitten, ekan kerran sitten nuqmenon jälkeen heräsin @ klo 5, ajattelin jo nousta, mutta sainkin unta pienen kierimisen jälkeen. taisin herätä toisenkin kerran jossain välissä. kummasti en muista nyt nähneeni minkäänlaista unta :(.

tänään on perjantai. koulu alkaa n. 1½ tunnin päästä ja minun pitäisi käydä suihkussa, koska en eilen illalla jaksanut käydä. perjantait ovat tässä jaksossa kivoja päiviä, nimittäin koulua 10-13 ja se merkitsee 2h äidinkieltä ja 1h yhteiskuntaoppia. tykkään tästä jaksosta, mutta osittain entisenlaisesta lukionkäynnistä on muistuttamassa matikka, josta ei oikein jaksa intoilla. onneksi sitä ei ole tänään.

jaahas, täytyy rientää suihkuun ja sitten äidinkielen- & yhteiskuntaopin tunneille paskomaan housuihin.

:)Keskiviikko 14.12.2005 21:52

jouduin tekemään kovasti töitä sen eteen, että pysyisin hereillä, mutta nyt ei kyllä jaksa enää. nukkumaan >

:)Keskiviikko 14.12.2005 10:22

eilen koulusta tultuani n. klo 14 maissa menin melko pian salille, ja noin puoli kuudelta olin kotona. söin. sitten sama skenario. lights out @ ~18. herään @ 24. melkein kaikki messenger-toverini olivat jo menneet nuq, mutta muutama oli kivasti hereillä. sitten muistin, että perkele nyt jäi avaruusseikkailu 2001 kattomatta. näin lopusta jonkun verran. positiivistä kuitenkin että ehdin salille.

konetin ja sen sellaista n. puoli viiteen asti ja sitten menin lukemaan uusinta tiede-lehteä =D. luin artikkelin linnunradasta ja valehtelusta, sitten menin nukkumaan. nukuin kolmisen tuntia, mutta voi jumalauta, äsken herättyäni oli todettava, että olipas niin delightful, sensual & lustful uni, ettei millään olis halunnut herätä. ahh.. mukava nähdä tälläisiä unia, varsinkin kun muistaa unia niin harvoin ko minä, ettei edes tiedosta näkevänsä niitä.

paraikaa istun koneen ja ison ja avaran ikkunan edessä ja iloitsen siitä, että on kerrankin selkeä taivas. taivas on enimmäkseen sininen, osittain oranssi/punertava. kohta lähden viettämään kouluun kuutisen, saatan tosin viihtyä vain 4h sillä minun on aina hankala jaksata istua koululla ensin odottaen että hypäri päättyy (13 - 14) ja sitten mennä vielä matikan tunnille sen jälkeen.

np. dark tranquillity - lethe

:)Tiistai 13.12.2005 04:18

skippasin pari viimeistä tuntia tänään, ne olivat matikan tunnit ne. se oli todella ovela teko, nimittäin ehdon käydä kätevästi gigantissa ja mustassa pörssissä kyselemässä lcd-taulutelkkareista. sitten menin kotiin.

iltapäivällä tein todella, todella typerän teon. noin puoli kuuden maissa menin sängylle makoilemaan jostain kumman syystä. pian totta kai nukahdin, parin tunnin yöunien jälkeen ei ihme, että uni maistuu. nukuin sitten aina puoli yhdeksään asti ja herättyäni vitutti suhteellisen paljon. safkaamisesta ei taas tullut päivän mittaan mitään ja salikin jäi ikävästi välistä, niin kuin perjantainakin. salilla ovat ilmeisesti vapaavuorot taas muuttuneet ja sekin aiheutti vitutusta kun maanantaina on vähän huonot ajat. vois kai siirtyä olariumiin. mutta, herättyäni siis vitutti. siinähän se koko ilta loppujen lopuksi meni. paraikaa istun ja mietin, miksi saatanassa en ole nukkumassa vaikka unta saisi varmasti, kun nukuttaisikin? jaa-a, no sitä en jaksa miettiä vaan voisinpa katsoa pitkät kihlajaiset. kouluun vasta kymmeneksi niin kyllähän tässä ehtii vielä juhlia parikin tuntia =)