IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Maanantai 29.06.2009 03:43

pakkaaminen venyi "hieman", kun piti välillä käydä vähän ulkonakin. lopputuloksena on se, että tulen nukkumaan tuurilla jopa 4h, sillä aamukuudelta täytyy olla jo kampissa.

lapinjärvikeissi xD

voin kertooKeskiviikko 24.06.2009 08:14

.. et laskuhumalassa kenkien hinkkaaminen puhtaaksi koiran/ihmisen paskasta on jotain parasta ikinä.

edit: vahasin viel ne xd

:)Keskiviikko 17.06.2009 10:41

nukahdin eilen joskus klo 20, tarkoituksena oli nukkua puolisen tuntia ja mennä sen jälkeen lenkille. herättyäni neljä tuntia myöhemmin sain taas huomata, etten sitten yhtään osaa ns. torkkua.

tämä yö meni siis valvomiseksi wikipedian ja iltasanomien parissa. katsoin kans pari dokkaria aivo- ja sydänkirurgiasta. olen jotenkin "herännyt" arvostamaan lääkäreiden työtä aivan uudenlaisella tavalla.

mutta unirytmi pitää kyllä korjata. tästä on muistuttamassa myös maanantaina postissa tullut matkalippu lapinjärvelle.

ps. spotify-seikkailu todisti, et isaac hayes on kova :o

:)Perjantai 12.06.2009 07:12

grillattiin ja tehtiin hienoin nuotio ikin !

oli kivaa ja mukavan lämpöistä, eikä kenenkään hiukset syttyneet palamaan.

:)Tiistai 09.06.2009 08:32

kaivoin tänään huvikseni valokuville pyhitetyn pahvilaatikon esille. kovin pölyinen se olikin, mutta oli silti mielenkiintoista selata pitkästä aikaa vanhoja valokuvia. niitä katsoo ihan eri tavalla kuin 10 vuotta sitten. vauvakuvia, matkakuvia, 1800-luvulta peräisin olevia semi-antiikkeja (jotka ovat muuten todella hienoja), mutta erityistä nostalgiaa herätti ensimmäisen luokan luokkakuva ja sen myötä löytyneet vanhat todistukset ala-asteelta, joiden kuvittelin hukkuneen.

osittain ajatus vanhojen valokuvien kaivaamisesta tuli eilisyönä, jolloin sain päähäni, että on aika paikata aukko yleissivistyksessä ja katsoa blade runner. olin kyllä nähnyt sen aikaisemminkin, mutta jotenkin pätkissä. joka tapauksessa, vähitellen kävi ilmi, että kyseessä on mahdollisesti paras elokuva ikinä, eikä vähiten mahtavan soundtrackin takia.

olen kunnostautunut kulinaristina. nimittäin minä ja katkaravut ollaan nykyään ystäviä, joskin ei aivan ylimpiä sellaisia. kuitenkin, ikään kuin suhteiden lämpenemisen kunniaksi, keksin toissapäivänä ruokakaupassa, että voisin koittaa valmistaa katkissalaatin onnistuneen katkis-paistetut nuudelit-viritelmän jälkeen. valitettavasti katkissalaatti ei ollut edellisen kaltainen menestystarina, mutta se ansaitsee toisen mahdollisuuden.

tässä kuussa on muuten lähtö lapinjärvelle. fiilikset ovat vaihdelleet kohtalaisen napakasta vitutuksesta "siellähän on ihan kivaa"-tyyppiseen odotukseen. mutta onneksi, onneksi tajusin hoitaa työpaikka-asiat ajoissa, niin ettei tarvitse nyt kuumotella sellaisen perään.

:)Lauantai 02.05.2009 07:15

okei tänään tuli naurettua vatsalihakset kipeäksi ihan 4 real. huutonaurua.

kahden päivän känniputki päällä, irtiottoa arjesta, jatkuu kenties huomen, voi ei.

:)Perjantai 01.05.2009 08:38

en juo enää ikinä (ainakaan pnaiviiniii)

voi jumaluata D::::::::

:)Maanantai 06.04.2009 08:47

eilinen venyi aamuseitsemään, mikä tarkoitti sitä, että bileet venyi omalta osaltani reiluisti pidempään kuin olin suunnitellut, mutta ei se mitään, valkoviini oli sentään ihan hyvää. piti vaihtaa auton renkaat, mutta päänsärky hellitti vasta viideltä iltapäivällä. koska olin sen verran koomassa, päätin että loppupäivän kulutan purkamalla digiboxin suureksi paisunutta varastoa. ajatuksesta innostuneena katsoin american idolin, madventuresin ja jotain muutakin taisin katsoa. perus koomapäivä. madventures oli englannin kielestä huolimatta yllättävän hyvä, vaikka läpät ei toki olleet samaa tasoa kuin esim. ykköskaudella.

mutta mikäpä olisi huvittavampaa kuin teini-iän ehdottomuus ja mustavalkoajattelu, asiassa kuin asiassa? no eipä juuri mikään. muutama päivä sitten eksyin lukemaan gallerian sivari-yhteisön kommentteja ja nyt joudun toistamaan päivittäin saman operaation. intti-vastaavaa en edes kehtaa mennä lukemaan, weltschmerz voi iskeä.

mutta onneksi kesä on pian. tosin se tulee menemään ohi melkoista vauhtia: kesäkuu ruotsia ja psykologiaa lukiessa, heinäkuu lapinjärvellä ja elokuu taas lukiessa. sitten alkaakin työt.

mutta mutta, hmm. pitkä päivä edessä, voisi mennä nukkumaan.

huhhuhKeskiviikko 01.04.2009 16:27

huhhuh melkoinen kulttuuriteko subilta esittää rautakolmonen. shiiit.

[Ei aihetta]Torstai 26.03.2009 03:55

hmmmmmm..