IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Sunnuntai 31.12.2006 06:04

tämä viikko oli toiseksi viimeinen työviikko, mikä on kieltämättä vähän masentavaa. viimeiset viikot olen lähtenyt vitutuksessa töihin johtuen eniten aamu-väsymyksestä & siitä että duuni loppuu pian. tänään suoritin ylimääräisen työpäivän, kun minulle sellaista tarjottiin. ensi viikolla on kaksi työpäivää, sitten homma on finito.

mutta tästä päivästä. duunin jälkeen lähdin melkein heti baariin. vittuuu meni varmaan joq 60€ kaikkeen paskaan, kuten ruokaan, sikareihin (taas, jooh) ja drinkkeihin @ shaker&frebar. vittu mitä paskaa.

tekee mieli vetää angstikännit, vaikka olen vitun kännissä. turha reissu, puuh...

np. dream theater - space-dye vest

:)Torstai 28.12.2006 05:33

iltaa.

joulu tiivistyi siihen, että istuin kolme päivää himassa dataamassa. yhtenä yönä kävin taas yllätten ajamassa, tosin en tyhjäpäiväisellä reissulla vaan helsingin keskustassa harjoittelemassa. aatonaatto oli sentään ihan kiva päivä, raskaan ja kiireisen viikon päätteeksi lähdin yksikseni istumaan frebariin ja rotterdamiin. hetken mielijohteesta ostin vaniljasikareita, mikä oli oikeastaan ihan kiva idea. loppuillasta, kun kaikki baarit oli kierretty, päädyin filosofoimaan viimeisten sikareiden parissa pimeässä rappukäytävässä rappusilla istuen kunnes menin himaan nuq. tai sammumaan, en nimittäin muista kuinka jouduin sänkyyn.

alkuviikko on ollut taas suurta ongelmatilanteiden ratkomista. vakioksi muodostuneen alituisen vitutuksen lisäksi tuntuvaa vitutusta on aiheuttanut mm. se, että duuni loppuu 7.1. vaikka aamuisin onkin suurenmoisen paskaa herätä väsyneenä, niin vielä paskempaa on olla tekemättä mitään. tänään aamulla, kun herään duuniin neljänneksi viimeistä kertaa, olis tarkoituksena vaihteeksi soittaa rekrytointiin. en olekaan sitä vielä tehnyt, olen vasta lähettänyt kaksi hakemusta ja ilmoittanut kiinnostuksesta jatkaa assarille & lähimmälle esimiehelle n. 10 kertaa.

niin.

np. jens lekman - happy birthday, dear friend lisa

:)Sunnuntai 17.12.2006 07:01

hyvää iltaa.

olen juonut liikaa valkovenäläisiä.

ok, tänään olin töissä, mutta koska olin eilen semifinalissa (selvinpäin) ja palasin kotiin kolmelta, olin vitun väsynyt kun heräsin kuudelta töihin.

tästä johtuen olin melko väsynyt myös töissä, mutta kun viimein pääsin kotiin, ovelana poikana menin nukkumaan muutamaksi tunniksi klo ~20 asti. sitten alkoi ankara kelaaminen, lähteäkö baariin vaiko ei. lopulta, onneksi päätin lähteä, vaikka jouduinkin toteuttamaan sen yksin. se osoittautui kuitenkin erittäin hienoksi ideaksi, sillä minulla oli saatanan siistiä.

ekaksi kävin frebarissa "parilla", sain ilmaisen tuopinkin eräältä ystävälliseltä herralta. sitten taisin harhailla etsien mukavaa paikkaa ja jouduin punavuoren ahveneen. sieltä lähdettyäni harhailin lisää ja taisin eksyä taas frebariin. SITTEN SAIN MAAILMAN HIENOIMMAN IDEAN ja menin heavy corneriin. huolimatta siitä, että paikka oli k-20, poke päästi sisään koska olin niin mukava nuorukainen. lupasin, etten ala riehuu. seuraavaksi hämmästyin, sillä paikka oli baariksi "edullinen". jouluolut 2.50€ etc. muutenkin viihtyisän oloinen paikka, tanssilattian puute oli paska juttu. löysin tupakka-askin, jossa oli 3 tupakkaa ja päätin ryhtiä pahaksi pojaksi. hetken mielijohteesta poltin ne, mikä oli oikeastaan aika coolia... mahtaa olla morkkis kun herään. menin muuten melkein semifinaliin taas, mutten jaksanut maksaa 7€ tyhjästä, eilen oli sentään magenta skycode & kastor.

en jaksa kirjoittaa kovin yksityiskohtaisesti, mutta olipa saatanan mukavaa eikä maksanut kuin 30€.

kello on viisi, mutta taidan mennä hakkaa lisää kookosta, ei ne naapurit varmaan herää.

np. underwater sleeping society - madrid

:)Perjantai 15.12.2006 07:03

viime yönä olin taas elokuvien kimpussa. katsoin aki kaurismäen 'varjoja paratiisissä' ja 'jackass 2' kevennykseksi. koska näin tapahtui, menin nukkumaan joskus seittemältä, mutta onneksi ei tarvinnut herätä kovin aikaisin duuniin. duunissa oli taas kivaa, kuten yleensä. oli hauskaa olla vastuussa vihanneksista & jauhaa paskaa hp-tuttujen kanssa tauolla. täysmittaista nautintoa tosin varjosti eräs fakta: tänään/maanantaina saan viimeisen itseäni koskevan työvuorolistan (viikko 1). tämä harmittaa minua. olen jo niin tottunut kaikkeen.

koska muualle duunin jälkeen en kerennyt, heitin erään duunikaverin isolle omenalle, koska se oli matkanvarrella, ja kävin itse pienellä rundilla polttamassa bensaa kuunnellen j-postrockia. olisin kai sen himaankin voinut heittää, kun kuitenkin menin ajelee.. seuraavalla kerralla sitten, ehkä.

vannoin itselleni eilen, että menen tänään töiden jälkeen lenkille 'sytyttämään liekkiä', mutta olin liian väsynyt niinpä petin itseni taas. mutta ei hätää, pitää vain kuunnella manowaria riittävän paljon niin kyllä se siitä. ;)

tänä yönä katsoin taas aki kaurismäkeä. vuorossa oli 'tulitikkutehtaan tyttö'. jotenkin en tajua näiden elokuvien hienoutta. omasta mielestäni aika vähäeleisiä elokuvia molemmat. silti tavallaan pidin molemmista, ehkäpä ensimmäiseksi mainitusta enemmän. mutta jo riittää melankoliat, seuraavalla kerralla voisi katsoa jotain kevyempää stuffia!

huomenna saattaisi olla jopa hurjasti tekemistä. pitää herätä, mennä töihin ja sieltä helsinkiin semifinaliin katsomaan magenta skycodea ties kuinka monetta kertaa 5kk sisään.

ps. töissä on yksi tyttö.

np. manowar - fighting the world

:)Keskiviikko 13.12.2006 08:53

koska su-ma -yönä olin juuttunut katsomaan when harry met sally...:a, nukuin ruhtinaalliset kaksi tuntia ennen kuin lähdin töihin kymmeneksi. töissä oli kivaa, paitsi yrttihyllyn siivous oli paskaa. johtuen siitä, että edellisenä yönä olin saanut edellä mainitun hurjan määrän unta, nukahdin illalla OZin eli kylmän ringin jälkeen joskus yhdeltä.

seuraavan kerran heräsin tavallaan tänään, 16 tunnin päästä viideltä iltapäivällä, mikä oli paskaa. sikäli kun harvoin teen mitään uutta ja mullistavaa, herättyäni mietin mitä vittua tekisin tänään. tätä mietin aina puoli kahdeksaan asti, kunnes kävin suihkussa ja kaupassa, tosin turhaan koska mitään en ostanut. paitsi tölkin crowmooria.

tämän jälkeen menin ajelee ja ajeltuani jonkin aikaa sain päähän hakea pizzaa. kävin indianassa hakemassa superpizzan, se on kyllä paras pizza ikinä. tosin se kaipaa jalapenoja. safkaa odotellessa katselin turkkilaista motorolla v3i (eli se D&G-malli)-mainosta, mikä toimi sen hetken viihdykkeenä. menin kotiin safkaa ja dataa.

puoli kahdelta yöllä sain päähän lähteä ajelee. kävin kirkkonummella, mutta en jaksanut ajaa siellä kovinkaan kauan, kun siellä ei oikeasti ole mitään, paitsi pimeyttä. tosi pimeää siellä kyllä osaa olla. jouduin kääntymään takaisin viisykköselle helsinkiin päin. no, kun kaikki vakkaripaikat oli käyty läpi menin kotiin. yöajelu on muotia nyt, keväällä ja kesällä oli yöpyöräily.

njoo peti odottaa. luulenpa, ettei uusien kenkien ostamisesta tule mitään huomennakaan, sillä tuskinpa jaksan nousta aivan kahdeltatoista, niin kuin olin suunnitellut alunperin. pakko kokeilla kuitenkin, kyllä mä töihin jaksan nousta vaikka olis nukkunut kuinka vähän.

töistä puheenollen, saatanan vapaapäivät. taas kaksi vapaapäivää keskellä viikkoa. sitten on kolme päivää töitä taas torstaista lauantaihin ja aivan liian vähän työtunteja / viikko. ensi viikolla onneksi 37.5h, paitsi että mahtaa olla sählinkiä kun on jouluviikko tiedossa, puuh.

np. viola - kiss and break up

:) (regressio)Sunnuntai 10.12.2006 07:28

tänään olin mm. töissä. itse asiassa olen ollut töissä jo neljä viikkoa, maanantaina alkaa viides. mulla on saatanan hieno työpaikka, nimittäin hedelmien ja vihanneksien kantaminen on oikeasti kivaa. ei se varmaan missään s-marketissa kivaa ole, mutta ståcka on ståcka.

tämä päivä oli sikäli vituttava, kun töihin oli mentävä seittemäksi ja olin vielä 04.45 hereillä. lopulta torkahdin puoleksi tunniksi kunnes herätyskello herätti @ 05.30. edellispäivänä onnistuin heräämään @ 18.00, niinpä uni ei tullut ja sitten luin vielä koko yön filosofiaa.

ei ollut maailman paras työpäivä, kun väsymys oli kokoajan taka-alalla läsnä. tunnettuna tosimiehenä kuitenkin enduresin väsymyksen, eikä se mahdannut mitään rautaiselle ja karaistuneelle, tosimiehen power of will:lle ( anglismi <3 ).

työ @ 07.00 -> koti @ 15.00 -> nuq @ 16.00 -> herätys @ 19.00.

koska minua ei huolittu eräisiin "bileisiin" ja eräs toinen juomareissu-optio kariutui, päädyin kolmanteen vaihtoehtoon, eli lähdin n. ysin pintaan helsinkiin tarkoituksena män semifinaliin kattoo underwater sleeping societya ties kuinka monetta kertaa tämän syksyn/talven aikana.

ja koska olen ilmeisesti päättänyt juoda koko palkkani (joka tuli toissapäivänä), helsinkiin saavuttua menin kampin rotterdamiin jouluoluen toivossa, perimmäisenä ajatuksenani humaltuminen, mutta olin kuulema "vähän turhan nuori" sinne. lähdin kävelemään fredrickinkatua punavuoreen päin ja hih, löysin itseni samasta paikasta missä olin tiistainakin, eli frebarista. paikalla oli myös tuomas enbuske, näin hauskana kuriositeettinä. tuomaksesta huolimatta huomioni keskipisteenä oli yksi pseudo-kiva tyttö, joka saattais olla kiva oikeasti. sitä oli kiva tuijottaa kuivasiideri-tuopin takaa, mutta koska valitettavasti tosimies-statukseni ei ulotu tähän osa-alueeseen, enhän minä tietenkään muuta voinut kuin lähteä sanomatta mitään, nojautuen kahteen (teko)syyhyn:

1. "ei se varmaan oikeesti.."
2. 'kiire' semifinaliin

semifinalissa oli ihan hassua marin ja kumppaneiden kanssa joskin underwater sleeping societyn keikan loppua kohti iski laskuhumala + melankolia (= peitenimi angstille ). keikan jälkeen kävin safkaa itsekseni chillissä. joku pariskunta oli ostanut "kebun raneil", mutteivät syöneet paljon mitään ateriastaan, niinpä sain loisto-idean. safkasin niitten ranet + oman aterian. käväisin vielä frebarissa yhdellä ja lähdin kamppiin katsomaan, josko ehtisin vielä bussiin. ehdin, ja hih, maksoin yötaksan. bussia odottaenssa törmäsin muuten hulluilta päiviltä tuttuun ex-työkaveriin, joka tosin muuttuu taas työkaveriksi maanantaina.

tallustelin 1,5km suuntana koti, mutta loppujen lopuksi päädyin parkkipaikalle autooni kuuntelemaan musiikkii barry whiten, demis roussoksen ja jens lekmanin muodossa. tuli hyvä mieli.

np. juice leskinen - syksyn sävel

the housemartins - bow downTorstai 26.10.2006 09:10

Äsken katsoin elokuvan nimeltään Love Actually ( http://finnish.imdb.com/title/tt0314331/ ).

Söpöin elokuva ikinä. En saisi katsoa tuollaisia elokuvia.

Muuta: hain tänään ajokortin, jossa näytän omasta mielestäni aika hyvältä.

Ei muuta, väsyttää.

riverside - conceiving youKeskiviikko 25.10.2006 08:58

Maanantaina sateisen päivän päätteeksi tuli tehtyä kaupat aikaisemmassa merkinnässä mainitusta Mitsubishistä. Kyseessä on siis viininpunainen, madallettu ja spoilerilla varustettu -95 Keihäsmies, ts. Lancer. Itse ainakin tykkään, mitä nyt joko en osaa käyttää ilmastointia oikein tai sitten ilmastointi on heikommasta päästä. Tai siis puhaltimet, eihän siinä nyt ilmastointia sentään ole. Ikkunat on joka tapauksessa jatkuvasti huurussa. :<

Yöllä kun kävin ajamassa tapahtui jännä juttu, nimittäin poliisi pysäytti. Vähän kieltämättä jänskätti, mutta nuori poliisi-setä oli onneksi mukava, eikä kiusannut. :< Saatiin Martin kanssa jatkaa rauhassa matkaa. Joskus kolmelta taisin olla kotona ja menin aika suoraan nukkuu.

Kätevää muuten, ovelana poikana olin jo ajat sitten katsonut siihen aikaan vielä tulevalle autolleni parkkipaikan, jossa saa seistä 24h, eikä se ole edes kaukana. Kivaa, kun ei tarvitse käydä neljän tunnin välein siirtämässä kiekkoa.

--

Tiistai-aamuna piti lähteä asioille, mutta lähdinkin puoli viideltä iltapäivällä, kun myöhään nukkuminen ja koneella istuminen oli kivempaa. Kävin katsastuskonttorilla, mutta ajokorttia en saanut koska olivat menneet kiinni jo 16.15 =). Siihen päättyivätkin mun asiat, menin kotiin. Myöhemmin päätin, että on juuri sopiva hetki leikkiä aikuista, niinpä lähdin autolla ruokaostoksille ensin Stockmanniin hakemaan fumagalli-merkkistä ilmakuivattua kinkkua ja sitten Lidliin hakemaan raejuustoja ja rahkoja. Rahkat jäi tosin hyllyyn kun muistinkin, että niitä on vielä.

Tosiaan, maanantaina soitin Stockmanniin. Juttelin vastaavan henkilön kanssa, oli kuulemma ollut poissa viime viikolla, että sikäli en menettänyt mitään vaikken soittanutkaan. Kertoi lähettävänsä tällä viikolla sähköpostia, jota olenkin malttamattomana odotellut. Tarkoitus on siis saada jouluksi töitä, mutta olen varovaisen toiveikas, että pienellä neuvottelulla saattaisi olla mahdollista saada vähän pidempiaikaistakin työtä. :)

Ostin muuten maanantaina, pikaisen Helsinki-visiitin yhteydessä, lipun Manboyn Tavastian keikalle @ 1.11.

Ostin kans lipun Magenta Skycoden Glorian keikalle @ 4.11. En ole koskaan ennen käynyt Gloriassa. En oikeastaan edes tiedä missä se tarkalleen on.

Hahaa, nyt muuten kun on auto alla, niin olen vähän suunnitellut että menisin autolla noille keikoille, niin ei tarvitsisi juosta viimeiseen bussiin tai joutua maksamaan yötaksaa. En vain osaa ajaa Helsingissä, enkä tiedä missä on ilmaisparkkeja, joten tänään keksin loistavan idean. Voisin käydä su-ma yönä, jos jaksan, ajamassa Stadissa kun on vähän hiljaisempaa. Tod. näk. en kuitenkaan jaksa, koska minulla on takana jo yksi traumaattinen pakettiauto@keskusta@vilkas yö-kokemus, jossa toimin kuskina ja ystäväni Martti yllyttäjänä. ;<

callisto - worlds collideSunnuntai 22.10.2006 10:36

Tänään pyörin taas Tuusulassa. Koeajoin taas muutaman auton, löytyi yksi tosi hyvännäköinen Nissan Primera, joka voisi olla aika hyvä vaihtoehto. Harmi vain, että on kaksilitrainen kone. Kaikki työrahat menee bensoihin.

Sitten kokeilin myös Toyota Corolla HB Coupea, olikohan se joku -95/-96. Se oli kyllä hyvä auto ajaa, mahdollisesti potentiaalinen ehdokas. Yhdessä kaarteessa meinasin läpällä vähän suistua, kun vauhtia oli liikaa, enkä osaa suunnistaa Hyrylässä ja kääntöohjeetkin tuli liian myöhään. :<

Noitten oheella testasin vielä yhden Nissan Almeran (se oli vähän turhan äänekäs) ja Honda Civic HB Coupen (oli kuin olis katutyömaalla).

Sitten törmättiin yhteen Mitsibishi Lanceriin, joka oli harvinaisen herkullisen näköinen. Tänään iltapäivällä tarkoitus mennä koeajaa & mahdollisesti hakemaan pois, jos se on hyvässä kunnossa teknisesti.

Sitten käytiin Ikeassa hana-ostoksilla. Itse tosin en jaksanut katsella Ikean tavara-tarjontaa, vaan keskityin enemmän miettimään, kuka saattais olla mahdollisesti kiva tyttö. :) Jännää tää teini-ikä.

Kun viihdoin päästiin kotiin, kello oli puoli seitsemän. Tarkoitus oli mennä saunaan yhdeksältä, mutta puoli yhdeksältä menin hetkeksi peiton alle ikäänkuin "lepäämään hetkeksi". No totta kai nukahdin ja keskiyön aikaan heräsin ja tässä valvotaan edelleen, ai kun kivaa.

Hmm, ehdin kyllä tuossa pyöriä sängyssä keskiyö - 02. Iski paniikki, kun tajusin etten ole soittanut Stockmannille niistä joulutöistä. Olen kova poika lupaamaan kaikkea, joten lupasin itselleni, että soitan sinne maanantai-aamuna. Maanantaista puheenollen, kyseisenä päivänä alkaa uusi jakso ja kun en ole tässä jaksossa kummemmin koulua "ehtinyt" käydä, niin totta kai unohdin tehdä lukujärjestyksenkin. Asia herättää minussa halua mennä Stockalle töihin seuraavaksi kahdeksi kuukaudeksi.

eppu normaali - tähdenlennon tielläKeskiviikko 18.10.2006 05:03

Hee, tänään olin nukkumassa johonkin kahteen, sillä olen kipeä. Istuin himassa, kunnes menin ystäväiseni Martin kanssa pyöräilemään. Reissun yhteydessä käväisin Stockan Herkussa hakemassa hienoa elitististä ilmakuivattua kinkkua + oheisnamit, mitä paketin mukana tuli. Täytyy varmaan hakee lisää, kun on niin petollisen hyvää, että söin melkein kaikki jo. Eipä siinä tosin paljon syömistä ollutkaan. Sit tulin himaan ja myöhemmin illalla sain päähänpiston mennä ajelemaan pakettiautollamme, yksin :OOO. Emmä tosin kauan yksin jaksanut ajella, niinpä soittelin Martille. Tunnin tai vähän päälle ajeltiin ympäri Etelä-Espoota, siistiä oli, hiihii..

Joo, vittu mietin taas, että miten ja missä hoitaisi koulutus-asiat sekä kuinka pitkäksi aikaa voisin mennä jouluapulaiseksi Stockalle. Pitäisi nimittäin pikku hiljaa soitella mestoille, mikäli halajaa sen paikan saada jouluksi. Mikäli opiskelen jatkossa Tapiolan aikuislukiossa, voisin olla 18.12 - 31.12. Toisaalta jos vaihdan sinne ammattikouluun, eli haen seuraavassa yhteishaussa, ei minun ole mitään järkeä mennä lukioon ensi jaksossa, eli voisin olla vaikka ihan 1.11 - 31.12 töissä. Sitten on edelleen olemassa se oppisopimus-mahdollisuus, josta en ole vieläkään ottanut selvää, koska en ole jaksanut mennä bussilla Espoon Keskukseen käymään oppisopimustoimistolla. Odottelen yhä sitä autoa.

Hmm, olisi varmaan hyvä saada elämä järjestykseen. Noh, onneksi ajokortti sentään löytyy.