IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

hmmSunnuntai 16.11.2008 08:00

minä en ymmärrä, miksi kellot siirretään kesäajasta talviaikaan. siinä ei ole mitään järkeä, minä ainakin ottaisin mieluummin ylimääräisen valoisan tunnin talven iltapäiviin. en ole syksyn/talven ystävä. se tuli aivan liian nopeasti taas ja kestää aivan liian kauan näillä leveyksillä. voisi kuvitella, että odottelen kovasti kevättä ja sitä toki teenkin, mutta onneani varjostaa kurja tuleva vuosi sivareineen.

ja nyt kun aloin miettimään, en edes muista mitä tein kesällä. ainakin kesäkuun puoleenväliin asti koomasin kotona murtuneen käden kanssa, mutta mitäs muuta? ... ai niin, kesähän oli ihan paska. satoi melkein koko ajan.

palatakseni ensimmäiseen kappaleeseen, paskahommia muutenkin tiedossa, pitäisi nimittäin lukea filosofian kirjoituksiin. jossain välissä meinasin mennä lukemaan käytännöllistä filosofiaa yliopistolle, mut taitaapa jäädä ainakin tällä innostuksella. ehkä käyn vaihteeksi taas lainaamassa länsimaisen filosofian historian, en koskaan saanut kakkoskirjaa luettua lähinnä alun tylsän yleisen historian takia, että jospa sillä taas inspiroituis.

--

sitku mulla on paljon rahaa, aion ryhtyy keräämään vinyylejä.

ja voi jumalauta olen kyllä uskomaton spede, jos missaan seuraavat soul sidet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.