IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

Hmm..Keskiviikko 02.11.2005 01:30

Hmmm.. Tästä päivästä ei ole oikeastaan paljon kerrottavaa. Aamulla taas "lähdin kouluun", mutta meninkin käväisemään rannalla. Sitten menin kotiin, enkä poistunut enää päivän aikana kertaakaan kodista. Tein jonkunmuotoisen päätöksenkin, liittyen opiskeluun. Tarkoituksena on alustavasti olla töissä ensi kesään asti, ja syksyllä opiskelemaan. Saas nähdä, miten tuo sitten onnistuu käytännössä. Tuonkin päätöksen olisi voinut tehdä paljon aikaisemmin, olisi saanut jo 3kk:n edestä palkkaa. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, kuitenkin. Toivon hartaasti, että Citymarket tarjoaa vielä auliisti työpaikkaa minulle. Aiemminhan en sitä saanut, koska ensisijaisesti hain iltatöitä. Nyt olisi kokopäiväinenkin työ mahdollista, loistavaa. Toivottavasti en ole vielä myöhässä, ja Citymarket kaipaa työntekijää vihannesosastolleen.

Sepä oikeastaan sitten tästä päivästä, paljon muuta ne olekaan ehtinyt tehdä. Päivällä pelasin pleikkarilla GTA:SA ja sain päähän, että voisi pelata myös aikaisempia osia, näin niinku nostalgiatrippi-mielessä.

Tässäpä Jukka Poikaa kuunnellen pohdin samalla kovasti, mitä sanon huomenaamulla myymäläpäällikölle. Noh, onpahan nyt ainakin ensi askel parempaan päin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.