IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:EEMaanantai 16.01.2006 16:28

tänään on maanantai. viikonlopun vietin todella sekavassa olotilassa nukkuen ja valvoen mihin aikaan sattuu, puhumattakaan sietämättömästä vitutuksesta, jonka jokin koneen osa on aiheuttanut. paraikaa kirjoittelen päiväkirjaa vikasietotilassa =).

jos jotain hyvää täytyisi tästä keksiä, niin ainakin vitutus on hyvä motivaation lähde. käytin tilaisuuden hyväksi tänään. palataanpa tähän kohta, kertauksen aika.

heräsin eilen klo 23. söin ja katselin animal planetia kolmeen =). neljältä menin suihkuun ja puoli kuudelta sänkyyn kuuntelemaan musiikkia ja "nukkumaan". puoli seitsemältä nousin ja menin tekemään puuroa. sitten huomasin että perkele kellohan on jo 6.48 ja meidän pitäisi suorittaa pika-tapaus hra ithirionin kanssa klo 7.13, jotta tämä saa minulta rahaa mewin keikkaa varten. lippujen suhteen kävi hyvin, 5 lippua ilmeisesti tuli, joista yksi on minun. "kadotin" matkakortin myös, mutta sitten se löytyikin toisesta taskusta. viihdyin kokonaiset 2h koulussa, jonka jälkeen tunsin saaneeni tarpeeksi opetusta tämän päivän osalta siinä välissä kun opettaja alkoi kyselemään poissaoloselvityksiä, ja uhkaili vielä pistää kurssista k-merkinnän, mikäli en selvitä keskiviikkoon mennessä. sikäli kun meillä on opon kanssa sopimus tätä jaksoa koskien, että ei yhtäkään k-merkintää, tunsin siinä välissä läsnäoloni kaitaan lukiossa todella turhaksi, joten päiväni jäi tänään 7h sijasta 2 tuntiseksi.

sovelsin vitutuksen työnhakuun, mutta se oli virhe, koska vitutus eskaloitui siihen, että olin niin vihainen yhdessä välissä, että itseään suorastaan nauratti. onneksi, onneksi kotimatkalla käväisin eräässä kaupassa, joka oli kuin mahtipontinen finlandia-hymni hädän keskellä. vakavasti, sieltä voisi jopa tullakin töitä. työnhaussa vituttavinta on selkeästi täyttää samoja kaavaikkeita, joissa kysellään samoja asioita. voisi melkeinpä kotona tehdä valmiin pohjan ja printtailla niitä sitten 500 kpl & palautella joka vastaantulevaan liikkeeseen.

aivan aivan, välissä ehdin myös käydä tapiolan lukiossa, lähinnä ajattelin kysellä aikuislukiosta, mutta enhän minä sieltä mitään opastusta saanut. passittivat "tonne missä nuo kaksi poikaa seisoo", mutta ei sieltä mitään selvinnyt. pitäisi siis ilmeisesti soitella tai käydä netistä vilkaisemassa, vaan mitenpä käyn =).

whee =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.