IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

melkoisen jännittävää.Lauantai 05.11.2005 06:09

melkoisen jännittävä. istun paraikaa koneella kuunnellen sigur rósin mahtavaa vaka-ep:tä. tarkemmin sanottuna smáskífaa, jonka soittivat itse asiassa keikallakin viime sunnuntaina. voi, kuinka olisinkaan halunnut kuulla svo hljóttin tai edes hjartað hamastin. hjartað hamast olisi ollut mahtava encore encore biisi.

tutkaillessani sigur rósin sivuja tässä samalla, huomasin että bändihän on jumalauta keikkailut melkeinpä non-stop menolla vuodesta 1999 ->, vaan sinä aikanapa kerran suomeen eksyivät. toivottavasti tulevat kylään joka tapauksessa taas pian. ilmeisesti ovat ainakin yhdysvaltoihin menossa takaisin helmikuussa, vaikka juuri syyskuussa viimeksi kiersivät.

viime päivinä islantiin matkustamisen himo on vain kasvanut. sitä en ymmärrä, miksi saatanassa sinne on niin kalliit lentoliput, vaikka ei maa edes niin kaukana sijaitsekaan. tosin kalliita lentolippuja selittää osittain se, että melkein kaikilla lennoilla joudutaan vaihtamaan konetta. ei se mitään, kyllä mä sinne joskus pääsen.

tämä päivä meni lyhyesti sanottuna seuraavalla tavalla:

1230 herätys
1245 safka
1400 dancer in the dark
1600 täpinöissä leffan jälkeen
1610 boredom, syön
1730 epäonnistuneen yrityksen jälkeen saada kaveri mukaan salille, lähden yksin
2040 olen kotona, syön
2130 lähden ulos
2300 tulen kotiin, syön mandariinejä
0000 syön kaikennäköistä näkkäriä juustoa ja vihannesta
0040 banquetin jälkeen päätän katsoa rashomonin, vaan enpäs katsokaan
0100 katselen jenkitahdissa totta kai, SD!:n
0300 yritän löytää kivan UO shardin, löysinkin mahdollisesti ehkä
0330 en jaksakkaan pelaa
0400 selaan galleriaa

dancer in the darkista täytyy mainita, että onpas hyvä elokuva. björk on loistava roolissaan. elokuvan musiikkikin on vähemmän yllättäen todella hyvää.

jo kahden päivän ajan minun on pitänyt käydä opinto-ohjaajan luona, vaan enpäs ole kokenut mitään akuuttia tarvetta tänäänkään. siispä katsellaan ensi viikolla. on äärimmäisen kätevää siirtää hommat maanantaille. töitäkin olisi voinut tänään sekä eilenkin hakea, mutta tuli nukuttua aikas pitkään. olen tässä itselleni uskotellut, että jos en löydä töitä jakson loppuun mennessä, niin palailen kouluun. toivottavasti saan töitä, muuten olen hyvin hyvin katkera. työnhaku on kuitenkin äärimmäisen turhauttavaa, huonoimmassa tapauksessa lähetetään kotiin koneelle täyttämään jotain nettihakemuksia. come on? evvk nettihakemukset?

melkoisen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.