IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

(:Keskiviikko 27.02.2008 00:50

Dodii.. Vkl & alkuvk suht kunnialla ohi- vietettynä ja elettynä..;D

Pe töistä aiemmin pois, ku piti olla happeningia Tavalla..no sehän peruuntu ku bändistä puolet sairastu; paria ehti nähä ja sanasen pari vaihtaa kuitenki xD. Illan peruuntuneelle keikallekki on tai ainaki pitäis olla korvaava pv tiedossa jo- Kivaa.
Ei muuta ku siitä sitte parille ja meille piipahtaa Bestixen kanssa, ett pääsin vaihtaa kledut ja tsekkaa mailit (ne hima..) ja taas menox.
Kutsuvieras-kemut ja ns ilmaista tarjolla- takuulla hyvin hyödynnettiin:D. Pahennusta sen enempi vähempi enempää ku muutka läsnäolleet ei oo taidettu ja varmaa aiheutettu;) Joka tapauxessa Kivaa kemuttelua.. :)

La oli tiedossa sitte risteily; kiitos vaan Frendille, joka pyys megeen. Hulvattoman hauska reissu:)
Teletappeja matkien: Uudestaan ;)

Su toiset kutsuvieras-kemut ja perinteiseen tapaan ei todellakaan ikinä oo tylsiä tapauksia ollu xD! Sama toistu sitte vielä eilenkin (kolmannet):o - eri mestan kyllä. Vaan jälleen Kivaa eikä tosiaanka harmita, ett oli tullu luvattua osallistuu.

Olo on ns väsyny, mutta onnellinen. Onnex oli lomapäivät varattuna jo ns aikoi sitte ku kutsut noihin kävi ni ei tarvinnu miettiä ja stressata töissä jaksamisesta. Tein kyl viime viikollaki niin pitkiä päiviä, ett liene ihan ansaittua välillä (olla kekkereis ja pitää vähä lomaa):)

Huomenna paluu arkeen. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.