IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

(o=Lauantai 26.04.2008 01:49

Eilen eli to ei ehtiny (heh..) Kävelee, mutt sen sijaan imuroin ja pesin weskin, khyylppärin ja pyykkiä, jesjesjes..Mainiota:D.

Tänään oliki sitte hyvä fiilis (kämppä clean jne) lähtee kävelee tossa illansuussa (ku sapuska vähän laski vatsassa). Kävelin 1,5h- aivan mahtavan upee ja ihana ilma- kiersin tänä keväänä ekan kerran Vartiokylän lahden (oon ootellu kelien kuivumista, koska osa reitistä menee sen verran metsässä, ett siel on suht märkää ja varmaa aika mutastaki muuten) sekä Marjaniemessä (taas kerran..hahhaa). Damn kun Taaskaan ei tajunnu ottaa kameraa megeen- luonto ei vielä oo heränny, mutt esim kaislat (or what ever ne rehut olika) oli niiiin kauniita.. :o

Sitte vielä koiramäyrä samaan syssyyn iltalenkille. Aikas euforinen olo=). Miettiny pari h pitäskö nautiskella lasillinen punaviiniä, mutt taidanpa jättää väliin. Jos kohta sais ittensä tonne pehkuihin ni varmaa jaxas sitte nousta Ajoissa aamulla- "vaihteex" ylitöihin menossa viettämään viikonloppua, kuinka hmm yllättävää (or not).

Itseasias aamu alko Hyvin ku sain perseeni sekä toki lopun/ muunki raatoni raahattua sängystä ylös jo Ajoissa ni olin duunis jo ennen 7 \,,/ - sekä tein sitte extraa siinä kuin Vahingossa;).
Kaikella on Tarkotuxensa- Kaveri pirautti mis oon ku oli n5minsaa ytimeen matkaa- ja korkattii sitte terdekausi alkaneex; ja käytiin Yhdellä (vain ja ainoastaan yhet juomat ja sitte samaa matkaa himaan ku asutaan samalla suunnalla stadia).

Päivän huonointa antia (omassa elämässä..mainittakoon noin *VoimaHalii Ystäviä*) oli duunin safkatauko; alotin ryssimisen ottaessani pastaa- osa siihen tiskille.. jatkoin sitte salaattipöydässä saaden pinon porkkanaraastetta tiskille (taas).. ja ettei kävis Kahta ilman Kolmatta ni jatkoin yhä vaan samaa ruokapöydässä ja sotkin sitä porkkanaraastetta tarjottimelle ja pöydälle (en kyl tajuu miten mä sain sitä siihen pöydällekki.. mutt mä oonki niin monessa Taitava ;D).
Mainitsin myös duunifrendeille, ett koska on joku Öljynen kastike pastan kaverina ja mulla Tietenki just tänää valkonen paita päällä (en kai mä nyt jonku duunin safkalistan mukaan kelaa vaatteita mitä duuniin laittaa päälle..höh), ni enköhän mä onnistu viel saamaan sitä paitaani (vaikka ei tomaattipitonen kastike ollukka ni se öljy/ rasva ei oo ihan väritöntä). Noh, eiköhän Pieni jauhelihanmurunen tipahtanu/ lennähtäny keskelle tohon rinnalle.. ja jätti siihen oranssin läntin.. oujee, olinpa kyl hyvin tyytyväinen itteeni... tai sitte en, noin niinku Oikeesti.
Vaikuttas onnex, ett mainoxenuhrix sortumisel (poikkeus vahvistaa säännön!) on joskus hyötyä ja yx tahranpoistoaine sai sen pois- tai ainaki ihan melkei näkymättömäx.. :)

Ett semmonen pv tänään:) Ei voi kauheesti valittaa.. enkä viitti- vaikka ns pari asiaa onki, jotka (Todella..tai ainaki vähän) Mätti.. Mitä niitä miettimään ja jauhamaan.. ainaka nyt ja tällä krt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.