IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

HoroskoopitMaanantai 28.04.2008 13:23

Ns JuhlaPäivän kunniax laitetaanpa nyt sitte myös päivän horoskooppeja..;):

*
Ihanainen itsepäisyytesi saa tänään arvoisensa palkkion. Muut pudistelevat päätään, mutta kyllä, kerrankin itsepäisyytesi vetäisi pidemmän korren.
*
Tiedät, että yksi asia on sinulle tärkeä. Siksi siitä kannattaa pitää kiinni. Joku on valmis horjuttamaan valta-asemaasi.
*
Pystyt tänään yhdistelemään ja oivaltamaan aikaisemmin jopa mahdottomilta tuntuvia asioita niin että ne sopivat sinun suunnitelmiisi. Kekseliäisyydelle kannattaa antaa tilaa jättämällä joitakin rutiineita seuraavalle viikolle. Kun idea pukkaa päähän on toiminnan aika, tai sitten se jää siihen.
*
Vaikka lasketkin leikkiä, et ole mikään koiranleuka. Etsit silti jokaista mahdollisuutta keventää ilmapiiriä ympärilläsi. Pilailussa ja nokkelassa tarkkailussa piilee viisautta.

Uteliaisuutesi maailmaa kohtaan pakottaa sinut katsomaan itsesi sisälle. Tässä ja ensi kuussa määrittelet muutokset, jotka voit tehdä saavuttaaksesi puoleensavetävän elämäntyylin, jollaisen haluat itsellesi. Elokuussa sinulla on jotakin arvokasta opetettavaa. Taitosi tekevät sinusta hyvin haluttavan. Neitsyet ja kalat pitävät sinua vastustamattomana. Onnennumerosi ovat 11, 50, 42, 38 ja 5.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.