IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Surun päivä..ja ilonkin:)Perjantai 23.05.2008 02:29

Nukuin melkei tunnin pidempää ku monena aamuna- onnex ei ollu nakituxen kusetusta, koska ehdin silti ihan megahyvin ja olin "vasta;)" 703 duunis..buhahhaa.. nam. Noh, työvire ois voinu olla once again parempi, mutt sain onnex aikaan jtn kuitenki:).

Duunista ytimeen ja ottamaan pois tuorein läväri (Christa__) .. Koska luulin sen olevan kasvamassa "kovaa vauhtia" ulos, mutt ("mun", heh) lävistäjäni sanokin sen olevan ihan ok vielä eli ei kasvamassa ulos, mutta oli ankkuroitunu/ juurtunu sen verran ylös, ett törrötti six.. Ettei kasvamisen takia ois tarvinnu poistaa. Noh, koska se ei muutenkaan oo mikään kaikken ns käytännöllisin paikka lävistykselle ja ettei se joku kerta repeis tartuttuaan johonki Kunnolla ni aattelin samantien sitte kuitenki poistaa. Tiesinki, ett noita hankalimpia vaan Piti se sillo saada- ja mua Harmittaa kyl toi poisto. Noh, muut jäljellä ja lisää voi ottaa;D;D
(ja ei, en oo viel ottanu, heh..).

Sitte himsiin ja sapuskaa, sitte Kävelee ja samalla siinä sitte kaverii moikkaa, Great ;D. Ja koska toinen frendi oli liikentees kyläilemässä ja oltii alustavasti sovittu, ett tulis mahdollisesti piipahtaa pitkästä aikaa ni nappas mut autol sitte megeen ja samaa matkaa himaan tai siis meille. Oli Kiva höpistä pitkästä aikaa (mm koiraa viedes ja se vähän aikaa, jonka meil hengas) ku näkemiset ollu pitkälti (liian!) vaa radalla törmäämistä, tekstareit ja mailei.

Ihan töttöröö olo ja Väsy- koht petiin siis (pakko)!!

(surua: läväri, iloa: kaveri, frendi) =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.