IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

LaiskaPaska?Lauantai 31.05.2008 08:58

vai vaan Väsyny?

Duunista vähä aiemmin (okej, 5minsaa ennen ku päivä ois ollu Täynnä)- silti plussaldoo niin maan perkeleesti..tuoreempia (ja laiskempia) harmittaa ku ne vetää miinuksil ja mä mietin, ett kuinkakohan aikasin sitä lähtis (esim pe) duunista...hahhaa;D. Elämä on valintoja täynnä=)

Aivan mahti-ilma ja extempore Frendin kans Yhellä (oikeesti, jes) terdellä- jossa oisin voinu kyllä olla vaikka Tunteja..en olusen vaan ystäväni Mr.SunShinen takia ja kanssa. Ihan extaasis istuin vaa silmät kii nauttien, heh.
Teinpä samalla historiaa oman elämäni osalta ja olin itä-hki:s kaupunginosas, jos asuttii aikanaan jonki aikaa vaan enpä oo koskaa aiemmi ollu siel baarissa tai terdellä:D

No ei muuta ku sitte jonku ajan päästä kaupan kautta himaan ja ruuax väsäsin parit hampparit (tuplajuusto=D), jotka PikkuNasun mukaan on Parhaita..paljon parempia ku minkää mäkkärin :D:D söpöä.
Vakaa aikomus ja tarkotus oli lähtee Kävelee (ku torstainaKIN unimasa voitti mun sisäisen kädenväännön Kävely vs Unoset sohvalla).. TAI siivoo himsissä- ns edes..
Vaan kappas kun "Otanpa pikkutorkut" muuttuki sitte n1-1,5h unix..heh. Ilmeisesti meitsi on kuitenki vähä tai vähän enempiki väsyny noista Aikasista heräämisistä (pari kk ajan jo??)..eikä ihan tos enää 2030-21 viittiny lähtee zippaa- sit viel ku Frendiki tuli meille ja vein koiran iltalenkille jnejne.
(No sain sentäs koneellisen pyykkii pestyy ja laitettua kuivumaan..*taputtelee itseään selkään*).

Torkuista huolimatta uni tuli taas joskus varmaa reippaasti ennen puoltayötä- tosin nyt oon sitte heränny jo aivan luvattoman aikasin- kiitos Leevi...tosin oisin voinu painuu takas nukkuu, mutt napsautin kahvinkeittimen päälle ja kävin röökil jne ni tässä sitä ollaan- hereillä la-aamuna ennen kuutta (ja ollu siis jo pidempäänki) eikä kyseessä ees mikää baareilun jälkeen yhä hereil olo, heh.

Nooh..ehinpä paremmin ja tod.näkösemmin sekä siivoo, käydä kaupas, ottaa brunaa että käydä Kävelee.. ku ei mee aamu ja päivä nukkumiseen; päikkäreille painun jossain vaiheessa kyl, se on Ihan Varma..:D

Sellast.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.