IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

(=Tiistai 10.06.2008 02:48

Mainiota- työt suju Hyvin ja sain aikasex Hyvin..vaikka työvire ei musta ollu mukana, hassua;D.

Pikaseen himaan ja nakitusta lenkittämään- oli ihan onnest soikee ja lemmest littee:). Ja megahassun näkönen ku juoksenteli puistossa ees taas..tuuli viel Paljon ni korvat lepatti jne, hih!<3

Sitte once again, frendi meille käymään ja siinähän sitä pari tuntia vierähti taas ihan tosta vaan, niinhän se hyvässä seurassa tuppaa käymään=D. Syötii ku sopivasti ruokaa laitoin ja tietenki kahvia kuppi-pari piti vetää.
Sitte ku se hilpas menemään ni joki ajan päästä lähin kuin lähinki viel Kävelemään:). Joko peruskunto taas "pelottavasti" noussu tai jtn, koska sykkeet oli joko alle treenitason ja/ tai jonku verran koholla ("vaan") vaikka ihan hyvää tahtia zippailin mielestäni, ei ollu liian pitkä aika (tai liian lyhytkään) syömisestä jne. Niin ja viimex la Kävelin, eli eilinen oli lepo-/ välipäivä. Noh, ihan hyvä lenkki oli vaikka vaan (hehheh) tunnin vedinki.
Siit oliki sitte hyvä viedä taas koirakoiranen iltalenkille samaan syssyyn.

Tarkotus oli datailun ym sijaan tsekkaa kolmosen leffa, ku en oo sitä nähny, mutt meniki höpistessä (työ)kaverin kanssa reilu 1h puhelimes; mm lastenkasvatuksesta jne. Oli kyl Kivaa- ei olla koskaan pidetty vapaa-ajalla yhteyttä (paitsi mitä se nyt tuolla eräällä toisella saitilla otti yhteyttä), mutt kun oli naperoistensa kans käymäs viime viikol duunis ni vaihdettii nro:t IsonNasun lastenvahti hommia (mahdollisia) varten. Aina ollaan kyl toimeen keskenämme tultu ja nyt jotenki viel paremmin ja enempi; ehkä just six ku seki on ns kasvanu aikuisex (ja mä taas teiniintyny, hehheh).

Ja tässä sitä taas ollaan- koneella ku pitäs nukkua. No tän Vuodatuxen jälkee meneeki kone kii ja mä painun halii UniMasaa (joku NukkuKamu on oltava:D). Eilen teinki osin vaihteex taas harvinaisen tempun ja painuin petiin jo tos 2230pintaan- hyvä niin. Eikä oo väskättäny oikeestaa koko päivänä- no nyt vähä haukotuttanu (Hyvä juttu).

Thank u and good night =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.