IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Arkea taasMaanantai 11.08.2008 11:38

Taas kerran.. pitäs koittaa orientoitua tekemään töitä... ns IhanOmia niitä vaan on niiiin vähän, ettei mee ku sekuntti .. eikä nappais tehdä "toisten"- pitää kattoo mitä keksii. Vähän huonosti nukuttu yö takana ni hieman väsyki- johtunee ehkä myös vkl:n nurinkurisesta unirytmistäkin, heh (mm la piti vetää päikkäreitä "vaan" joku 4h ni nukuin melkein 6h... Päivä-> alkuilta ajankohtana siis). Noooh, jos tää tästä. Pitää alkaa taas Kävelee enempi ku kerran viikossa jne ni auttaa seki tossa normirytmin palauttamisessa ja hmm Ryhdistäytymisessä muutenkin ;). Joo, ja salillekki tekis niin mieli=).

Oli pe kiva nähdä (Hyvää) Ystävää, jonka kanssa liian harvoin nähdään- tai ollaan muutenkaan nykyään yhteydessä. Tai no joo, nähdään vaihteleval tiheydel, mutt kun on eri juttu törmätä vahingossa radalla kuin esim käydä kylässä tai vaikka sovitusti käydä syömässä tai parilla yhessä. TääKIN kerta oli kyl vahingos törmääminen eikä mikää sovittu näkeminen :o

Tosin heitin kyl (puolittain läpällä??), ett sen ei viel tarvii tai pidä olla huolissaan onko vaan kaveri vai ihan ystävä ..toistasex, mutt ett siin vaihees kun ja/ tai jos mä esittelen jollekkin (tai korjaan sen esitellessä mut) ett sorry, kaveri vaan..ei ystävä (saati hyvä ystävä).. heh. Joo, ja yhteydenpidon tiiviys ei ole musta kiinni- tiedän sen ite ja frendiki sitä joka kerta sanoo sekä pahottelee.. (pahoittelu on tietty ihan kiva juttu, muttei kyl varsinaisesti Auta asiaa..). Lisäks päivitin jtn omia asioitani vaikkei multa kysyttykkä mitä Mulle Kuuluu- välillä ärsyttäny (ja senKin kyllä olen sanonut ihan ääneen ko hlö:lle), ettei sillä oo tai oo ollu hajuakaan mitä mulle kuuluu, miten mulla menee.. Mä oon kyl sitte kuullu sen kuulumiset jollain tasolla ainaki.. Ihan kiusallaniki six nyt infoilin ja kommentoin tota;D.
Vaan, teki varmaan ihan hyvää jutella joitain sanasia tostakin aiheesta:).

Joo ja yllätysvieraski näky eilen, oohoh:).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.