IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

JessMaanantai 11.08.2008 22:38

Oi että. Oon ihan euforiassa; Kävelin reilut 1,5h:) naminam. Ihme kyllä, sykkeet ei ollu niin korkeella treenialueella ku ajattelin, ett varmaan ois kun toi viimeset pari (kolme, neljä?) vk jääny kävelyt ja kaikki muuki treeni enempi kyl tekemättä ku toteutunu.. Mutt jostain kummasta jonkinlainen peruskondis näemmä kuitenki on ja pysyy ku joutu nytKin ns keskittyy pitää vauhtia yllä, ett sai vähä enempi koholle sykettä. Pitää kai lataa mp3 täytee jtn deathmetallia ettei ainaka oo musasta kiinni kävelyvauhti:) .. se kun joka tapaukses vaikuttaa tahtiinki. Ja tossa tänää pikkunasu jtn tommosta heittiki, ett "deathmetalli-mutsi" ;D;D Noh, mieluummin sellasta ku jtn teknoa=), Todellakin *virn*.

Mietin tos zippailles, ett jos ottais tavotteeks about joka tai joka 2.pv tehdä jonku projektin himassa.. esim ku keittiös on yhes kaapis semmonen kori (tässä kämpäs, edellises oli keittiön yks laatikoston laatikko), jossa on mm kuminauhoja, sakset yms sekalaista, jota tarvii enempi vähempi usein ni ja kun se on niiiiin mullin mallin että.. niin ett jos esim tänää järkkäis sen, huomenna sitte jtn muuta. Ni sais Vihdoinki tehtyy noitki hommii, joita aina tulee jätettyä tekemättä- kun ei ne oo pakollisia vaan haluis tehdä ("sitte joskus"..).

Kun klo on vasta (?) reilu puol8 eli vaikka ajattelin sohvaperunoitua tän illan leffan ajax (vaikutti mainoxist ihan katottavalle enkä oo nähny) ni vaikka käynki viel suihkus ja vien nakin iltalenkille niin ehtisin tehdä jtn tommostaki- ellen vaan jymähdä tähän koneelle.. joka käy kyl ihan liian helposti, heh. Noh, ans kattoo.. Pitää olla lempeä itelleenki:). Vaan kummasti ku tekee jtn (täl krt ja täs tapaukses Käveli) ni saa puhtia tehdä sitte jtn muutakin (projekti..ko?) =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.