IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Ajoituksen mestari:)Keskiviikko 13.08.2008 01:46

Noh, ei ollu ihan pilvetön taivas..semmosta utua jonkin verran- sellasta just, ett tuntuu ettei porota, mutt kai sitä värii vähän tarttu ees:o. Vajaa 3h lööbasin pudessa, sitte himaan syömään (ruokaa oli valmiina ku tein eilen sen verran ison setin, taas kerran..).

Hyvä ajotus, kun just rappukäytävään sisään astuessa Frendi soitti ja pyys etätukea ku oli hankkinu oman koneen ja laittanu mesen; ett mitäs se sitte tekee sen kanssa:). Sain siinä samalla datailtua ite, syötyä ja neuvottua sitä.

Sen jälkeen Kävelee, oli jo ihan pilvessä, mutta lämmintä niin ihan mukavaa- eikä ainaka enempää ku ehkä pari hyttystä:).. (mietin just joku pv ett perhana, eipä muuten pidäkkä jättää kovin myöhäseen Kävelyitä, koska kun kerran kierrän nykyään oikeestaan aina saman reitin, jonka päälle muutaki Usein jos vaan aika riittää jne, ni siel vakireitil on vesistöä (mm merenlahti, joki jne) eli tod näk hyttysiä paljon..iltasin). Vähän tyngempi lenkki tuli vedettyä kuin eilen, koska kello tikitti kovasti ja piti viel koiruuski viedä ulos, laittaa pyykit kuivuu, käydä suihkus yms.

Ainii, ja mitään projektia kotona, josta kirjotin pv-pari sitte, en oo tehny eilen taikka tänään.. miten hmm EiYllättävää.. :). (huom.pyykin ripustus tms ei oo Projekti vaan Rutiinihommia=D).

Otsikkoon viitaten- oisinkohan ollu pari minsaa->vartin max himsissä takas "lopullisesti" ni alko satamaan- ja sataa yhä..ku Esterin hanurista. Vois hieman harmittaa jos en ois ehtiny hoidella kaikkia noita ennen sadetta..esim datailun takia.. erityisesti se koiruuden vienti harmittais sen rapaisuuden takia mm.

Paitsi toisaalta..sillo on kyl nysälenkit, koska meidän uros-mäyräkoira onki tehty sokerista, lälläslää=).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.