IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Hyvä mäMaanantai 18.08.2008 23:14

Noh.. Duunit meni once again vähän vituralleen- mä en tiedä mistä mä nyt repisin sen pirun työvireen megeen.. Eikä voi olla vaan siitä, ett esim galleriaanki pääsee taas, koska pääs sillä ekallaki viikolla loman jälkeen.. Pakko vaa jotenki saada otettua niskasta kii itteensä ja alettua taas Paiskimaan, argh.

Noh2.. Piti lähtee Kävelee, tosin alko sataa pirusti ku olin tullu himaan ja syötii nasujen kanssa.. Kahviaki join ja siitä oli tasan se hyöty, ett äsken ku heräsin "pikku torkuilta" (=2h nukuin umpiunessa sohvalla:o) ni oli kauhee pissihätä vaan, heh.. Totesin itekseni heti sitte, ett joo-o..taitaa jättää tää täti Kävelyn väliin tänään..vaikka Ehtis ni menee kuitenki sen verran myöhään sitte (ja ihan ku joo menisin Ajois muka silti nukkumaan...hehhee).

Tästä itteeni kyrpiintyneenä ajattelin sen sijaan tehdä Jotain Hyödyllistä nyt sitte himassa... (ne "projektitki" odottaa edelleen tekemistä)- leikkaan koirulin kynnet ja imuroin.. ja syön varmaa vaan jtn porkkanaa tms iltapalax :). Kompromissia kompromissia:)..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.