IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Nice Day<3Tiistai 25.07.2006 23:47

Helmipäivä vaikka ns tukka putkella saanu "juostaki".. Maailman fiksuin idea ottaa lomalla kampaajalle aika aamu 9.00..no pakko oli huolia peruutusaika sille ku siit ilmotteli (damn ku on niin suosittu;)- ja ite oon vähän huonosti varaillu aikaa..kröhöm. Kun pitkään ollu väli max n3kk ni nyt joku puol vuotta, pöh).

Sitte kotimatkalla ostaa lahja kaverin skidille.. Himaan arskaa moiksuu (toki).. suihkuun ja sitte ytimeen hakemaan matkan varrella se lävistys oikeaan kulmaan.. Sieltä suoraan yhen naperon 5v kemuille. Once again ipuna tykkäs lahjasta=D (mä Oon Guru..hehheh) ja tarjoilu oli Namia. Mukava, rento ja kiva meininki (kuten em kemuissa aina) ja Ihania ihmisiä, joista tykkään<3. Ei valittamista siis taaskaan lainkaan- päinvastoin.
Tuli nukuttua varmaa liian vähä, ku nyt on ollu ilman normi kahvimäärää(ki) aikas Duracell-pupumainen olo vaan väliäpä sillä :D.. jos jotakuta haittaa ni eipä oo seurassani pakko olla- hehheh (muutenki vapaaehtosta tuo).

Horoskoopit jää ny uupumaan, vilasin kyl, mutt ei ollu mtn niin mainittavaa ja/ tai kommentoitavaa (saati hauskaa), ett jaksais heitellä tähä :P.

over and out

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.