IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Uusi viikkoMaanantai 08.09.2008 15:31

ja uudet- vaiko vanhat kujeet:). Siinäpä kysymys=).
Flunssa alkaa kai olee pikkuhiljaa taltutettu- vielKin vähän nuhaa sekä yskää, mutt päivä päivältä vähän parempi ja terveempi olo. Paitsi ett taas vaihteeks tääl töis aivastuttaa- sitä ei tapahtunu varmaa ollenka vkl aikana.

Viime loppuvk meni enempi vähempi ahkeroiden (hehheh) sekä dataillen; aivan liian myöhään Useana iltana:o. Nooh, sellast voi käydä *virn*..

Vkl meni Kivasti - ja liian nopeasti (taas). Pe keikalla; 3 bändiä 4:stä näin- aivan Loistavaa meininkiä!!
Tracedawn Toimii <3 !! Tykänny ennenkin ja nyt kun vihdoin näin livenä niin en voi kyl ku kehua kundien meininkiä ja sanoa, ett tyksin entistä enempi.
Before the dawn sekä Insomnia oli kans Hyviä, toki..heh. Tod näk ekastakin bändistä oisin tykänny, mutt en ihan ajois ehtiny menee sinne kun duunin jälkeen oli pakko mm ottaa torkut 2-3h, heh), ett jaksaa.

Kavereita & Ystäviä kans liikenteessä ja oli kivaa mm la olla tutun pariskunnan kanssa jorailemassa kun ei oo nähty vähään aikaan saati vietetty noin pitkää aikaa illasta yhessä.

Myös hieman hämmentävää viestiä tullu, mm sms. Mutt ei tunnu mitenkä pahalle tms- päinvastoin pikemminkin.. Pitänee täs vähän hmm katella ;D;D..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.