IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Ja taasPerjantai 28.07.2006 02:39

oli jopa välipäivä (ei suinka datailussa, mutt blogin kirjottelussa)..ihmeitä sattuu;)..tää(kään) ku ei oo mulle mikää Elämän Pääasia käydä jtn raapustelemassa- kunhan ny jotai höpöhöpöä aina ku jos sattuu sille päälle.
Enpä tiä jaksaax pahemmi ketää ees kiinnostaa näit lukea, vaan eipä sillä väliä- onpahan tullu tällästäki harrasteltua; jos ja kun kerran "kaikkee pitää kokeilla paitsi iltalehden veikkausta ja pomon vaimoa".. =D (kansantanhua en voi toho laittaa, koska sitäki on tullu harrastettua joskus 9-vuotiaana *virn*)..


Ja päivän horoskooppi-piina :) :
Saman asian voi ilmaista eri tavoin, mutta kauniit sanat vievät sinut lähemmäksi. Liian suorasukainen toiminta voi karkottaa erään ihmisen luotasi.
(ekan allekirjotan täysin; toisesta- hmmm..mitäpä tohon vois sanoa- ei tietenkä kannata olla ns liian suorasukainen, mutta jos joku esim mun sanoista joskus karkottuis ni niin on varmaa sitte tarkotettuki tapahtumaan..).

Tämä päivä on täynnä energiaa ja lopulta suuriakin mahdollisuuksia. Toteuta kaikkia mahdollisia pieniä haaveitasi ja nauti elämästäsi täysin siemauksin, sillä tämän päivän pienetkin ilot tulevat osumaan polullesi vielä monta kertaa..
(jokainen päivä on täynnä mahdollisuuksia toteuttaa haaveita ja elämästä pitää aina nauttia täysin siemauksin..:))

Iloistako? Sinun elämäsikö? Muiden ihmisten elämä on iloista, mutta sinun elämäsi on vielä iloisempaa. Hyvä niin, sillä nauru auttaa sinua selviämään kohtaamistasi muutoksista ja tapahtumista
(*reps* nimenomaan!! kuin mun suustani.. ja mä En keksi noita itte;)..taikka tunne ketää, joka kirjottelee noita..Huom- en silti kiellä tosiasioita- oli sitä ikäviä, surullisia tai jtn; eli en pakene todellisuutta "iloisuuden taakse" tms)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.