IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Joo, pelataan vaan! Mäki haluun pelata!!Keskiviikko 17.09.2008 02:58

Oon tässä Taas Kerran useemman päivän nauranu sisäisesti melkein kippurassa sekä ihmetellyki, ett mikä kumma siinä on ku jotkut ihmiset luulevat olevansa NIIIIIN fiksuja, ovelia, täydellisiä jne jne... Tajuumatta, ett joku tai varmaan jotkuT saattaaki olla eli lue tässä ON niitä vähän tai jopa PALJON Paljon paljon fiksumpia, ovelampia JNE JNE (ja ei, en sano täydellisempiä!!).

Ne luulee voivansa tehdä mitä vaan ja kohdella ihmisiä miten vaan. Ne luulee ja uskoo, ett mikä vaa menee läpi mitä skeidaa syöttävät kirkkain silmin muille ihmisille. Eivätkä tuu omassa kaikkivoipaisuuden-luulossaan ajatelleex, ett pitääköhän se läpimeno ihan ihan ihan varmasti sittenkään paikkansa.

Nooh..sitte ne ite vastaavasti uskoo ja luulee, ett allright, taas meni läpi..vaikka ei (todellakaan) olekkaan niin..ja hassua kyllä uskovat sitte kaiken mitä niille sanoo- oli sitte totta taikka ei. Ovat siis onnellisen tietämättömiä, ett itseasiassa siinä/ tässä pelissä ne ei todellisuudessa olekkaan se johdolla oleva osapuoli- ehei .. vaan häviöllä, enempi taikka vähempi.

Onnex on elämä opettanu kaikenlaista itelle..sen lisäks, ett xxxx
Nojoo, enpäs sanokkaan enempää. Joku vois pitää kaistapäisen läppänä, tietyt tietävät mitä tarkotan.. kyseessä on henkilökohtainen juttu, joka on hmmmm osoittautunu Erittäin Hyväks- sekä Hyödylliseks, varsinkin tässä pelissä:D:D

Vaikkei ehkä tarttis tai pitäis, ni säälittää kyl silti jotenki mahdolliset toiset, kolmannet, neljännet- ties kuinka monennet osapuolet, jotka ei tajua, mikä on homman nimi.. ettei asiat olekkaan sitä miltä vaikuttaa; ei mahdollisesti kovinkaan monilta osin. Ett moni kakku päältä kaunis jne miten vanha sanonta nyt menikään. Ja sitte ku asia(t) selvii ni niitä Sattuu..Paljon, Kovaa ja tod.näk Kauan.(mutta- meneppä semmosta "varottamaan" ett ei taida kaikilla olla puhtaat jauhot pussissa- sanansaattajahan tapetaa ekana, eli turhaa hommaa..turpaan tulis kuitenki..ei voi siis mtn..voivoi).

Onnex on sen verran kissamainen, ett tippuu aina jaloilleen. Paitsi ettei esim tässä tipu, vaan ehkä pikemmin vois sanoa, ett hyppää taikka loikkaa=) Hmm- vois ehkä Vaaniakki, onhan se ihan tavanomaista kissamaista toimintaa *virn*

Don't hate the player, hate the game (??) ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.