IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Huh=)Maanantai 06.10.2008 02:20

Onnex se loppu jo..vkl siis. Tai noh, oishan se ihan nice jos ois vielä vaik yx pv vapaata, mutt ehkä ihan hyvä ettei oo kuitenka; tuskin mä himas kökkisin:)..

Ryyppäsin sitte ihan omalla nimellä enkä anonyyminä;). Ainaki ne ajat ku tiesin olevani olemassa- no valtaosan onnex taas kuitenki.

Meidän joukkue kyl oli taas aika tai pikemminki erittäin tehokas kaikin puolin..*naur*. Niin sanottuja Lopputuloksia ois enempiki, mutt en viitti tässä nyt niitä mainita enempää; sanotaan nyt vaan, ett sateenvarjoni haen huomenna ytimestä..se onki kyl Tarkotuxel jätetty talteen ja säilytyxeen pe ettei vaan huku eli Tietoisesti. Mutt anyway anyhow- taitavia on oltu. Onnex en oo ainoa kuitenkaan, hih :D.

Tarpeelliset ihmiset eli mukana olleet tietää kyl mitä tarkotan em läpällä; tossa kun päivällä soiteltii ja koodailtii perinteiset "ootko hengissä"-kyselyt ja tietenki Oli Kivaa, kiitos-asiat sekä tietenki käytii pääkohdat illasta (illoista) läpi sekä hihiteltii tietty päälle=)..

Alankohan mäki ruveta tarvii jtn alkolukkoa puhelimeen ku tuli vähempi fiksusti kerran pari sitä käytettyä:o damndamndamn!! Toivottavasti- sekä luultavasti ei oo kuitenka mikää Paha juttu silti, really do hope so..Selvinnee huomenna..:)

Kiitos vaan seurasta, mm Discopora Miettinen ja S.Pelinainen;) <3!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.