IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

HohhoijaaTiistai 29.08.2006 12:30

:( kurkku eilisest alkaen (tosi) kipee..kuten isommalla nasullaki, jolla kuumettaki. Tai itseasias en ite oo mitannu; olo sellanen, etten ihmettele vaik oiski (jos ei Kuumetta ni Lämpöä jonku verran)- valitettava tosiasia, ett harvoin olo väärässä (jos ja kun sitte mahd oon mitannukki). No, ehkä tää joksku normiflunssax muuttuu (pv-pari..jos ei ni jtn muuta).

Johan täs on mennykki melkei 3kk terveenä; Ihana juttu kyl seki=)

Nyt paiskimaan.. meni eilinen hmmm, ei niin aikaansaavasti (vaikka Pitkän Päivän teinki) :)


*
Kuuntelet ja yrität ymmärtää erästä henkilöä, ja se vaatiikin sinun puoleltasi totista yrittämistä. Sinusta tuntuu, että taistelet tuulimyllyjä vastaan.
*
Taitosi riittävät, mutta halusi olla mukana ei ole niin varmaa. Joudut pohtiman vielä kerran, oletko valmis lähtemään projektiin mukaan.
*
Salaisuudet leviävät kuin metsäpalo, ja menet helposti mukaan juoruilun maailmaan. Sinun tehtäväsi voi olla välttää vahinkoja ja estää ihmisiä muuttumasta liian ilkeiksi.
*
Koeta löytää sinua tällä hetkellä kaivavan tyytymättömyyden aiheuttaja. Juuri nyt sinulla on yksi parhaista mahdollisuutta vaikuttaa elämääsi rajoittaviin olosuhteisiin ja muuttaa ne paljon paremmiksi. Et voi tehdä juuri mitään, mutta pelkkä tietoisuus auttaa sinua pääsemään irti raastavasta tilanteesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.