IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Horoskoopit vielTorstai 31.08.2006 13:55

Eräs henkilö herättää henkiin unelman, jonka vihdoinkin haluaisit nähdä toteutuvan. Loppujen lopuksi koko juttu on melkeinpä vain sinusta itsestäsi kiinni.
*
Olet ollut epäreilu jotakuta kohtaan. Vielä ei ole myöhäistä korjata tilannetta entiselleen. Anteeksipyyntö on ensiaskel.
*
Löydät jonkun sellaisen ihmisen, jonka tiedät ilman muuta haluavasi itsellesi. Terve järki katoaa, ja sanot jotakin naurettavaa ja tehokasta käyttääksesi tilaisuuden hyväksesi.
*
... on raskaan ja väistämättömän valinnan edessä seuraavien kuukausien aikana. Elämän suunta ja tarkoitus on osattava selvittää itselle aukottomasti. Jollain tavalla täytyy vain tietää mitä haluaa ja keskityttävä sitten vain siihen. Kenellä tahansa meistä voi olla yhtä kriittinen vaihe, jos nämä kaksi planeettaa osuvat jollekin oman kartan persoonallisista planeetoista tai akseleista.

Elämäsi palikat ovat järjestäytymässä uudelleen sinulta lupaa kysymättä. Jotkut asiat eivät nyt millään ilveellä ota onnistukseen ja silloin on parempi hyväksyä, etteivät ne enää kuulu sinulle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.