IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

DodiihPerjantai 28.11.2008 01:53

Kävin sitte eilen Vihdoinki lekurissa (arvauskeskus..soitin tasan 800 ja aika oli 900, loistavaa). Semmonen ihan mukava ikivanha lääkäritäti kuunteli, ku kerroin etten elokuun lopun jälkee oo ollu Ihan Kunnossa lainkaan..ett aina ku pari pv on niinku vähän parempi ni sitte taas tukkosuus, yskä jne pahenee. Päässy sikskään ees kävelee:(. Ja öitähän oon viettäny pari-kolme vk sohvalla melkei koko ajan; puolix istuvas asennos nukkumista yrittäen. No sitte lähinnä luettelin, mitä lääkkeitä mulla yleensä on vastaavis taudeis ollu ja se kirjotti reseptit kaikkiin:) - pienemmät satsit tosin ku se mun "oma lekuri" yksityisel; jonka luona aiemmin kävin. Kurkkua tai korvia ei kattonu ollenka, kuunteli vaa keuhkot selän puolelta..hyvä, ett stetoskooppi ees hipas ihoa:o. Keuhkoputkentulehdus on diagnoosi..fine; vaikkei mulla semmosta superkröhä-yskää ookkaan, josta oon aina ite tienny, ett ko tauti on päällä.

Joka tapauksessa nyt on sitte Redol comp (yskänlääke, jossa on sekä keuhkoputkia avaava että yskänärsytystä hillitsevä vaikuttava aine), Duact (lääke, joka vähentää limakalvojen turvotusta..käytetää myös allergiassa ja varsinki esim flunssassa jne), Symbicort (astmalääke, jossa on sekä keuhkoputkia avaava että hoitava vaikuttava aine) ja lisäx antibiootix Zithromax (laajakirjonen, eli tehoo useisiin eri bakteereihin). Eikä menny ku 88e noihin lääkkeisiin:o huhhuh. Nii ja ostin tietty samalla Ibumaxia, ku se ei sitä määränny (se yksityinen ois laittanu 800mg tabuja 100kpl, joka ois ollu Hyvä juttu).

Tuntus kyl, ett kuuri alkanu heti puree ja noi kunnon oireita lievittävät lääkkeet kans tehoo, jes. Kerrassaan Mainiota. Jos sais nyt ittensä Kuntoon!! =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.