IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Jess:)Torstai 15.01.2009 21:39

Taas kerran en voi muuta sanoa, ku ett oon Niin tyytyväinen julkisen puolen palveluihin ku oon sairastunu.. Viimex sillo marraskuussa ku soitin aamul klo8 sain ajan 9x ja nyt ma pääsin parin minsan jonotuksen ja vähän pidemmän ajan venttaamisen jälkeen päivystävälle sairaanhoitajalle ja about "minuutissa" labraan nieluviljelyyn.
Noh, tänään painuin sitte duunista suoraan terveysasemalle ja kerroin luukulla, ett pitäs varmaan tätä silmää näyttää jollekki... Hoitsu/ tyyppi eka kyl katto vähä pitkään, ett aika tiukoille menee kyl (klo oli kai jotain 1530 tai sinneppäin), mutt hänpä soittaa..oota vähän. Kerto lekurille puhelimes, ett vuonna se ja se syntyny Nuori nainen *virn* on tässä ja silmä on aivan punanen ja rähmii..
Komento kävi huoneen nro X eteen, ett meeppä sinne, lääkäri odottaa:). Ja ei ku sisään huoneeseen hetken päästä, mainiota.

Lekuri tsekkas, ett molemmat öögat toimii kuten pitää (reagoi valolle jne) .. tulehtunu on toi vasen jne. Lisäx katto korvat ku pyysin raksumisen takia ja rupes sitte kirjottaa reseptei; silmätipat, limakalvoturvotusta vähentävä lääke (eri ku Duact, mutt ei apteekin mukaan muuta eroa ku ett tarvii ottaa vaa 2krt/ vrk) ja viel mun lemppari yskänlääke:).

Sanoin sille hepullekki, etten kyl tajuu ku monet valittaa julkisista, ett mä oon ainaki aina saanu niin loistavasti hoitoa että:)!! Waude.
(PS. Ja joo..oon kyl lukenu kaikkee muuta ku hienosti menneistä hoitokäynneistä- ja omaakin kokemusta on omien nasujen kanssa, enemmältä ku yheltä kerralta.. ettei oo mtn ruusunpunasia laseja silmillä tonKaan suhteen jne!!).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.