IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

KiWaa (sekalaista asiaa:D)Maanantai 23.02.2009 13:31

Vkl meni sitte duunissa, ahkeroiden. Eka koko vk arkipv:t enempi ku "normipv" ja saldoa työajassa keräten:D. Sitte la minimiaika ja su maximiaika mestoilla. Sain onnex kivasti aikaan. Pe- ja la-illat sniiduilin himsissä varmistaen ettei ainaka viihteilyn takia väskätä ku 7pv duunia putkeen ja ollu MegaVäsy pari vk.

Nyt sitte 2lomapäivää, jei!! Eli kun on sitte ylityötön vkl tulossa ni mullahan on vaan 3päivänen duunivk, mainiota.

Lisäx tänään illalla yhet ceccerit, joissa tod näk Loistava meininki- ja jengi überjuubassa, heh.. (paitsi mä..enhän mä ikinä, hehee..pitää olla toiveikais=D ainaki tos syksymmällä oli niin..palattuani kemuihin keikalta-In Flames- takas ni totesin jengin olevan päissään ku käet ja mietin kotiinlähtöä ja töihin menoa, vaikka lomapv oliki tiedossa..).
Piti kyl nukkuu tos viel myöhempään ku nukuin, mutt kiitos IsoNasun koira alko vinkuu ja jouduin luovuttaa. Päikkäreiden vetämisestä en tiä viel ehtiskö..

NiiJoo. Sikäliki oli hyvä idea lomailla myös tää ma eikä esim vaan ti, ku eilen oli ESP:n (Eric Singer Project) keikka Nosessa - oli muuten Hyvä:)!! Tykkäsin kyl. Siitäpä tuo kuvakin, jei;)

Vaikka se alkoki jo 21 ni kesti melkein pari h ja sitte vielä matka himaan, koiran ulkoilutus jne ni klo oli aikas paljon ennen ku pääs "rauhottuu" velvotteista.. Vois olla kyl tositosi väsy illalla jos ois viel menny duuniin tänään. Ja joo, sniiduilin keikanki- yhen kahvin join ennen sitä ja keikalla jopa tuopillisen..JääVettä:D. Alkoholilla Ei osuutta asiaan. Vaikka näin lomalaisena varsinki ois muutaman voinu ottaa tai vaikkapa ihan viihteilläkki - eipä kyllä tehny ees mieli.

Vitsi oon kyl niin taitava välillä.. Helldonessaki oli kamera messissä ja ihmettelenpä vaan millä ihmeen asetuksilla mulla on se ollu ku aina muutama hassu kuva ja pätkä videoo ni muistikortti täynnä (okei, se on Pieni..mutt silti..isompi tulee sitte joskus), sama oli sillo joku aika sitte Tracedawnin keikal. Noh, eilen sain sitte Kymmeniä kuvia otettua:O joka tietenki toisaalta on Kiva juttu:D. Pitää saada guru muokkaa ne(KIN) ni jos jtn sais tännekki laiteltua- tosin ollu "hieman" projektina kaikilta keikoilta muutenki (miltä on ylipäätänsä mtn kuvia olemassa, heh)..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.