IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Reipas? & MuutaSunnuntai 22.03.2009 09:40

Joopa joo. Sänkyyn meno sitte vaa venähti..koko ajan ajattelin, ett Ihan Kohta vaan kuitenkaan en menny; syötii PikkuMatalan kans yhes olkkaris iltapalaa ja höpistiin. No eipä se ois auttanu, ku vaikka väskätti (??) ni ei uni tullu, ei sitte millään:( . Eikä ees väskättäny Niin Paljoa, ett se ois ajanu pehkuihin. Oisko syynä sitte ne päikkärit tai sumpit; keitin eka kauppareissun jälkee sekä sitte uusix viel ku ViiruPää oli käymässä, tosin sitte join vaan yhen kupin = mukin..

Lisäks jossain naapurikämpässä oli Meteliä (kai seinän takana..keittiön ja kai kh+wc seinä on siis meil sen kans yhteinen, muutenhan meil ei oo seinänaapureita ku meidän talossa on aina joka rapussa vaan 2kämppää per kerros ja meil päätyosa talosta=meil muu osa kämppää ilman seinänaapureita)... Kuulu jo aiemmin illalla juhlinnan ääniä, musaa, ihmisiä..ei siinä mtn, ihan fine mun puolesta vkloppusin- tai vaikka arkenakin; jos ei ihan hirveetä meininkiä oo ja yötä myöten. Mutt siinä vaihees alko vähä vituttaa ku klo oli jtn about 02yöllä ja miesääni möykkää jtn "älä töni mua" ja kuuluu kilinää ja kolinaa ja sitte lisää huutelua..enempi ku kerran. Ei sen puoleen, en ois tosta huolimatta saanu unta, makasin vaan sängyssä O__o. Damn. Onnex hiljenivät kyl sitte.

Vaan jaksoinpa Silti nousta heti kellon soidessa ja olin duunissa Ajoissa, mahtavuutta=). Dösää jouduin Itixes venaakki sitte vajaa 10minsaa ku kävelin sen verran reippaasti sinne. Eka kerta nyt lenkkareissa syksyn/ alkutalven jälkeen ja about jäätön reitti ni pääs ripeesti. PikkuMatala vie nakituxen sitte ku herää, koska en heränny kuitenka YliAjoissa:). Ihmettelen kyl ettei ainaka toistasex oo ees mitenkä Väsy olo. Pitää toivoa, ett duunitki sujuu- kunhan nää aamun "omat datailut" saa hoidettua;).

Btw.. meille on Aiheetta tullu yx naapuri (enpä nyt mainitse mistä asunnosta) kysymään (lue: Syyttämään), ett meilt kuuluu musaa/ naputusta/ meteliä tms. Esim viimex ei hirveen kauan aikaa sitte meil soi ovikello 23aikaan, olin pyyhe hiuksissa suihkun jälkeen ja piakkoin menossa koisii eli ihan joku paituli tai vastaavat himsuilukamat päällä. Oven takana naapuri naama norsunpiNpillä "kysy", ett tuleeks meiltä toi Naputus (mikä vitun naputus..huohhhh). Meil oli telkkari päällä ja äänil normisti=ei mitenkä Kovalla ja PikkuMatalakaan ei kuunnellu mun mielestä mitenkä luukuttaen musaa; kuulisin sen sillo olkkariin ja ois kyl kuulunu siihe eteiseenki.. No totesin ettei kyl meiltä pitäs yhtää mtn kuuluua- ja lisäsin, ett mäKIN oon ajoittai kuullu jtn, mutten kyl osaa sanoa Mistä Kämpästä milloinki mahdolliset äänet kuuluu.

No olin jotenki varma, ett sielt kämpäst tulee taas joku sanoo meille jtn siitä Metelistä- tai ett aamul on lappu pudotettuna postiluukusta. Tai jtn. Eipä ollut. Melkeinpä Höh;D;D.. suunnittelin näet jo varsin mellevää vastauskirjettä ja/ tai suullista vastausta mahdolliselle urputukselle, erittäin aiheettomalle sellaiselle..siinä unta odotellessani, heh.. aika terve mäki oon;D. Vastaus ois sisältäny kommenttia esim/ mm Aiheettomasta syyttelystä tälläKin kerralla..että olin nukkumassa ja heräsin meteliin (valkoinen valhe; en niistäKään pidä, mutt olinhan mä jo sängyssäki=D).. JNE. En nyt muista mitä kaikkee ideoin;).

Nyt vois availla noi duuniZydeemit ja koittaa alkaa tekeekki jossai vaihees jtn.. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.