IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

"Loma"PäiväLauantai 21.10.2006 00:29

Syys"loma"päivä juuh..Kaikkee muuta ku Lomailua, mutta.. MegaHyvä päivä :D.

Ensinnäki, eilen reilu 13h duunissa (oujeah), nuknuk jo 23pintaan ja hereille n930-45 eli Kipeen Pitkät Unoset =). Sitte saiki osan pv ravaa kaupungil isomman nasun korttijuttuu ym hoitaa. Kauppaan/ -oihi yms. Hyödyllistä Tietenkin;)

Ja..ilta oliki sitte Muuttamista (ehei..ei vielä"päämuutto"); lähinnä kamat kellarista A(2kpl) kellariin B melkein kokonaan roudattu- sekä vähä muuta sälää. Takki vähä tyhjä, mutt Tosi Hyvä fiilis ku saanu paljo aikaan.
SuurKiitos Avulle =o) !!

===================================================================
Työhön tai terveyteen liittyvät asiat ovat myötätuulessa, kuulet hyviä uutisia. Rakkaudessa on tärkeää säilyttää keskusteluyhteys molempiin suuntiin.
*
Avaa keskustelu erään ihmisen kanssa sinulle tärkeästä asiasta. Kuuntele häntä tarkkaan, niin saat eväitä pitkäksi aikaa.
*
Työsi auttaa ihmisiä, ja siksi sinä autat ihmisiä. Hyödyllisyys on suurin kiitos. Sinä et tuhlaa aikaa itsesi onnittelemiseen, vaan syöksyt jo seuraavien asioiden kimppuun.
*
Et kestä määräilyä tai rajoittamista kumppanisi taholta ja olet valmis kunnon taisteluun, ellet saa itse päättää menemisistäsi lähi päivinä. Sinua kiehtovat nyt hyvin epätavalliset asiat, joiden selittämiseen sinulla ei toistaiseksi ole eväitä. Tarvitset nyt tilaa löytääksesi omat juttusi. Älä tingi tästä tarpeestasi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.