IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Kääk...Maanantai 23.10.2006 17:16

..missä on Mun Oma Työvireeni:( !! Heti tänne nyt!!

Sitä ootellessa joutuu selvästi (taas vaihteex) dataa..;))

*
Joku astuu elämääsi kovalla rytinällä ja mullistaa valmiit kuviosi. Vaikuttaa siltä, että hän pystyy tarjoamaan kaikkea sitä, mitä olet etsinyt.
(hmm..ei kuulosta lainka pahalta;) mikä ettei, heh)
*
Osaat tehdä selkeän eron hyvän ja huonon välillä. Tieto ei ole kaikkien saatavilla, siksi et saa liikaa seuralaisia. Sinua kuitenkin kuunnellaan.
(Toki..hmm..liikaa? no sehän ois kauheeta muutenki;))
*
Pidä tavoitteet mielessäsi koko päivän. Pelkästään henkilökohtaisen muutoksen haluaminen ei ole tarpeeksi saamaan sitä tapahtumaan, mutta sen haluaminen optimistisesti ja johdonmukaisesti on enemmän kuin tarpeeksi.
(heh- no joo- sopii hyvin toho merkinnän alkuun, juu_ tavoite ois Tehdä Jotain Töitä..emmä mtn vars Muutosta haluukka, hoh.. Joo ja Haluun ni Haluun=.... :D)
*
Tiedät että joku tärkeä ratkaisu tai kannanotto tulisi toteuttaa joko heti tai ei sitten ollenkaan. Hoida homma kotiin välittömästi ja jää sitten rauhassa ihmettelemään, kuinka helposti asiat lopulta järjestyvät. Tässä ajassa on niin vahva lataus, ettei sinulla voi olla mitään todellista pelättävää.
(jaahas..noh, ehkä taas sarjassamme jtn mitä en tiedosta ees olevan tai tajuu olevan Tärkee..koska ei ainaka tuu mieleen)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.