IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

HUH (Hyvällä=D)Torstai 09.04.2009 01:46

Vitsi mikä pv:).

Duunis ennen 7 (jee=D!!) ja joskus 1540 lähin, tuli siis saldooki kivasti taas. Sitte himsiin - Alkon kautta..huomen salee kaamee ryysis ja ku haluun, ett ns varalta on pari punkkua himsis (kuten yleensä onki) ni ajattelin extempore piipahtaa siel; hyvä idea, oli vaan 1heebo ennen mua kassalla ja klo oli jtn about 1630 eikä silti sen enempää väkee, jei:).

Himas pari leipäpalaa lärviin ja kledujen vaihto ja Kävelee<33 IsoNasun kanssa:)! Nice. Se jaxo tunnin, ite vedin 1,5h;D;D naminam. Sitte venyttelyt ym päälle. Ja syötii ku PikkuNasuki kotiutu jopa (oli jossai stadis Kavereitten kans hengaa..heh), vaik eka meinasin jatkaa jtn hommii ku ne safkaa- oli kuitenki taas kiva ku syötii kaikki keittiön pöydän ääres ja höpöteltii kaikenlaista. Rakastan Niin Paljon!!

Eikä tässä vielä kaikki; naperot lähti kauppaan (mm maitoo ostaa, jes) ja vei samalla Nakin iltakuselle, mä imuroin sillä aikaa kämpän- niin ja ennen sitä ööh oiskohan ennen safkaa ni leikkasin siis nyt ("vasta") ne koiruloisen kynnet. Niijoo ja neiti pesas lattiat, mm =).

Em jutskien lisäx pv:n OlenSaanutAikaan-saldoon kuuluu koiran pedin päällisen vaihto, pyykkiä koneellinen kuivumaan, papruhommia (=etupääs avaamattoman postin tsekkaus- oon kyl ns järkänny ne jo aiemmin;D) yms. Koneen avasin ja tulin hengaa tähän vast joskus about 2230 ja koht taitaa UniMasa noutaa viekkoonsa. Jtn pitää täs viel surffaa ja mm mail tsekkaa, mutt aika valmis alkaa tää muikki kyl olemaan.

Ihan loistavaa; taas niin hyvä fiilis.. ku vaa Tekee ja Menee ja Tekee jne ni ehtii + saa kummasti aikaan:) lisäx toi KävelyJutska antaa mulle jotenki aina niin paljo energiaa, ett seKin lisää tota aikaansaamista..jes..kivaa.

Ainoo negatiivinen juttu; päätä särkee:( Särki vähä ennen Kävelyä- pitkään sen jälkee ei (tietenkään..sama oli vkl).. osasyynä tiedän olevan sen, etten nauttinu mtn kofeiinipitosta duunipv jälkeen lainkaan, ja duuniski viimex safkiksen jälkee, eli LongTimeAgo..kofeiininpuutos-päänsärky. Noh, uni auttaa siihenki.

Huomen tiedos virallisesti 5h duunipv *virn*, varsinki jos jo 7x ehin ni teen pari h tod näk viel lisää saldoo.. Tavoitteena ois ehkä piipahtaa jossai kaupas- ja yllätysyllätys- Kävelemässä;D..

Öit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.