IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

EditTorstai 09.04.2009 01:57

Pikkunasu oli niin mainio ku laitoin yhet lääke-/ hoitojutskat sille vihdoin korviin ni vaik ei oo niin mitenkä kivalle tuntuva juttu tms ni painellessaan sen jälkee sitte omaan huoneeseen sano: Kiitos:).

IsoNasulle tuli sanottua tyhmästi ääntä korottaen yhestä asiasta (joka tosin on aiemminki jauhettu läpi..varmaa osin samoil sanoilki) eikä tunnu menevän jakeluun- riittävän hyvin. Tajusin heti ilmeestä sillä ja naamasta, ett ups, nyt tuliki paha mieli..en kuitenka tarkottanu pahoittaa sen mieltä- pyysin toki heti anteex..sekä hetken päästä ja halasin pari krt. Varmistin vielä myöh, ett onx paha mieli jo pois ni oli sitte jo melkein- Huh, hyvä niin.

Vaikka onki inhimillistä ni silti vituttaa (välil enempi välil vähempi) joka krt jos noin käy- jos ei jotenki sitä VäännänRauhallisenaRautalangasta-muudia saa vedettyä ihan joka krt ja aina sekä kaikessa. Toisaalta mistäpä lapset oppis, ett voi hermostuakki ja se ei oo vaarallista- vaan just ett miten sen tilanteen voi sitte heti esim käsitellä ja puida jnejne.

Argh, ajatus pätkii enkä muista mitä tosta pitiki kirjottaa=D. Parempi ehkä etten nyt yritäkkä, heh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.