IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

;) (tosi kiirus juu..testailla, heh)Torstai 26.10.2006 18:11

* http://plaza.fi/ellit/testit/oletko-potentiaalinen-toinen-nainen

Toivottavasti ei, mutta ainahan voi sattua vaikka mitä…
Tiedät, että koskaan ei kannata sanoa ei koskaan. Jos vastaan kävelee elämäsi mies, on tilaisuuteen tartuttava, vaikka tämä olisikin varattu. Tunnet kuitenkin sen verran lojaaliutta naissukukuntaa kohtaan, ettet rikkoisi hyvää suhdetta. Jos rakastut varattuun, hän saa luvan lopettaa suhteensa, ennen kuin suostut jatkamaan.


* http://plaza.fi/ellit/testit/karkotatko-miehet

Et ainakaan soita!
Et sinä ainakaan liialla läheisyyden kaipuulla poikaystäväkandidaattia karkota. Olet hurjan etäinen, ehkä siksi, että kuvittelet miesten pitävän siitä. Taktiikka voi erityisesti pelimiesten kanssa olla oikein valittu, mutta varo, ettei hieman epävarmempi uros luule, ettet olekaan kiinnostunut. Pienoinen innostus ei ole kiellettyä! Hyvänyöntekstari silloin tällöin tai ex tempore -treffien ehdottaminen on ihan ok


* http://plaza.fi/ellit/testit/tunnetko-koko-ja-puolijulkkikset

Parturissa oppisi saanut
Selailet tärkeimmät julkkisaiheet läpi kampaajalla, pitsaa odotellessasi tai kuntosalin stepperissä verrytellessäsi. Huomaat, että silläkin tavalla tiedät aika hyvin, kuka on kuka juuri nyt. Et kuitenkaan paina julkimoiden edesottamuksia pitkäkestoiseen muistiisi. Unohdat Popstars-kisan finalistikolmikon naamat heti, kun heidän oma viisitoistaminuuttisensa on kulunut.


* http://plaza.fi/ellit/testit/oletko-maalainen-vai-cityihminen

Olet molempia!
Et ole varsinaisesti maajussi etkä citykiitäjä - olet risteytys, jossa on sopivasti molempia! Sopeudut siis mihin vain, jos oikein yrität. Keskisuuri kaupunki, josta on lyhyt matka peltomaisemaan voisi olla ihanneasuinseutuasi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.