IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

NukkuMasan navigaattori? Ja muuta:)Torstai 16.04.2009 17:20

On se navis kyl jossai hukassa..yhä & edelleenki, prkle:( !

Ti joku 20-30min välikuolema sohval duunista kotiuduttuani tai jossain vaihees iltaa siis. Sen jälkee virtaa oliki mm Kävelyyn jne- eikä uni tullu ku "sitte joskus":(. EilenKin olin duunis jo enne7, enkä ees päikkäröiny sen jälkeen, Kävelin (taas- jesjesjes) ja siltikin kekkulehdin ylhällä hereillä vaik mihin asti- tai no joo; simahdin sohvalle joksikin aikaa- mutt seki oli vasta Myöhään:O ja sen jälkee suoraan petiin. Ilman Nukahtamista:(. Noh, aamulla sitte unta riittikin, argh. ÄrrinMurrin, käy vituttaa ku on niin töttöröö-olo (melkein) koko ajan. Tai no, väsympiki välil kyl- mutt työvireen hukassaolo ehkä se vielä kiukuttavampi asia.

Mutt onnex aurinko paistaa<3 ja kevät (sekä kesä, toki) tulee kohinalla:)!!

Tänään koitan malttaa pitää välipäivän Kävelyssä=lepopäivän; viime vk:lta muistissa liian tiheesti harrastelu.. Jos vaik siivois kämpän ns viikonlopux valmiix..tai kaivelis kevyempiä takkeja & kenkiä eteiseen ja laittelis talvikamoi vekka. Sitte vois esim pe ja la (ja ehkä su:kin=D) Kävellä taas, hehee.

Salille on ihan törkee hinku kun jäi se silloin taas vaihteex vekka kuvioista..ja tehny jo Pitkään mieli. Mietiskelly päivän tai pari vähä jtn kuvioo, ett jos alkas taas käymään ns Oikeesti, ett vetäiskö sitte jotenki tyyliin pari pv treeniä+lepo ja sama alusta (Kävely-Sali-Lepo-Sali-Kävely-Lepo..) tai jtn. Viikossa on kyl tosin 7pv eikä 6; ett malttaiskohan sitä pitää esim 2lepopv vai miten..(hmm, viikonloput:D). Tykkään kuitenki mieluummin tehdä salilla 2-3krt viikossa sitte koko kropan kuin jakaa eri päiville (esim jalat… selkä+kädet… jne) ja lisäx sitte taas kun istuu päivät sisällä duunissa niin todellaki tekee mieli olla Ulkona sitte sen vastapainox; eli aerobisena mieluummin kävely ulkona ku joku "jumppatunti sisällä". Ja voishan sitä kattoo vähä kelienki mukaan, ett jos aikonu kävellä ja onki paska ilma ni painuuki salille- ja toisin päin. Jtn aerobistaKin kuitenkin pakko saada:D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.