IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Ohi onLauantai 02.05.2009 22:41

Meinaan vappu. Olinkin sitten extempore liikenteessä vappuaattona- oli vahva vaihtoehto jäädä ihan himaan vaan- teki jopa ihan mieli. Lähin duunista jo ennen 14 kun oli niin helmi ilma eikä muutenka jaksanu kauempaa olla mestoilla- sitä paitsi jo 7aikaan siel olinki=). Sitten himaan ja (taas) 2h Kävelemäs<3. IsoNasu lähti menoihinsa ja PikkuNasu kökki himassa. Tein meille sapuskaa ja semmost normii.
Bestiski pyyteli niille mm syömään ja juomaan, mutt kun oli frendin bändin keikka, jonne kutsuttu jo aikasemmin ni sanoin, ett JOS lähden niin meen sitte keikalle. Päätin taas niin myöhään lähdöstä, ja kun päikkärit veny 30minsasta 1,5h pitusix, ett klo oli taas jo n23 ku menin ytimeen, parin vakkarimestan kautta sitte keikalle- taisin ehtii ekan biisin aikaan sinne:). Ilta meni aikas normisti, jonku verran tuttuu jengii ja ihan kiva juttu seKin:). Heh, mul oli joku ihme aivopieruki..luulin jotenki 230, ett klo on tunnin enemmän ja paniikil tiskille ett ehtii jtn ennen pilkkuu- kun sitte katoinki klo niin tajusin, ett eipäs klo ihan niin paljoo olekkaan..hahhaa:). No ei se mtn;).

Promillemäärä oli salee jonkin verran kun aamulla/ päivällä heräsin, nakki lenkille ja Mikonkadulle terdelle<3; aurinkoo, kylmää siiderii, hyvää musaa ja sitte seuraaki, great. Seuraan liitty eka pari tuttua joksikin aikaa (kiitos Pete & Lappe:D), "semi"exäni ja bestikseni, sekä miehensä ja sen kaveri. Hauskaa oli todellakin, heitettii kaikkee levotonta läppää ja naurettii vedet silmissä ja vatsat kippurassa=). Ja huhhuh, ett tuliki oltua päissään loppuen lopux.. Vaihdettii terdeltä baaria makkaratalon suuntaan (ylläri). Bestis oli hilpassu veke jossai vaihees (en oo kysyny, ett monelta tms). Mä, joka en yleensä hukkaa mtn baarissa (paitsi vaatteita*naur*) ni hukkasin luurini jossain vaiheessa eikä mitää hajua missä se olis, frendi löys sitte naapuribaarin naistenvessasta:D:D, Onnex!! Noh, ehkä olin sitte käyny siel:), siis siel usein käynki veskis jos toises on jonoa. Vettä kun vedin välil kiltisti (siis pelkkää vettä) niin sitte taas siideriäki sai juoda;). Loppuilta meniki onnex easymmin..taas vaihteex Mikonkadulla baarissa;D. Himaan taas kiltisti dösällä ja unimasan luo, kuten vappuaattonakin..

Koitin tos koiraa viedes houkutella tekstareil terdelle (tai Patixeen;D) bestistä vaan kuulemma niin heikko happi ettei tänää pysty, hehhee. Ite kävin sitte koisii sohvalle viel vaikka ulkoilua teki mieli ku aurinko porotti. Mennykki tää pv vallan lööbatessa. Saas nähdä pitäskö himsi-illan vaiko lähteäkkö liikenteeseen (taas..hahhaa). Ainaka ei varmaa ennen lätkämatsin loppumista (pelaax Suomi siis tänään..??) oo missää ketää- paitsi esim Sportis (ja varmaa kipee ryysis) tai jos on screeni jne.. joten eipä ainaka oo kiire, tai jtn.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.