IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Hullu(ko)? ;)Lauantai 16.05.2009 02:59

Joo o. Eli takana tosi ruhtinaalliset (lue Paskat & vähäiset) yöunet.. Duunit suju jotenki aika hanurilteen työvireen osalta. Noh, tein täyden pv silti ja sitte himsiin. PikkuNasu lähti jollekki keikalle .. aika pian loppuen lopux mun saavuttuani- olin pähkäilly about siihen asti, ett oisko ohjelmassa kävely vaiko sali- vaiko huili.. Oli meinaan aamulla aivan nokka tukossa ja nyt on semmonen jonkinmoinen flunssa päällä. Noh, koska jtn perkeleen flunssaa siis on ainakin niin "järkeilin", ett jos se onki huomenna sitte pahempi enkä sitte meekkä kumpaankaan niin meenpä siis tänään:D..ettei harmita.

Eka ideana oli mennä kuin mennäkkin PolkuPyörällä- meinaan muistin, ett perhees on toinenki sellanen.. IsoNasun entinen (nykyinen..toistaiseksi, heh)- ei vaan käytä sitä. Se on joku ns nuorten pyörä rungon ja renkaiden koosta, ett se on kyl mullekki vähä pieni polkee, mutt kyllä sillä aina nyt tonne salille esim ampasis, ei ehkä ihan duunimatkoi tms kuitenka:).

Noh, pumppu megeen ja sinne samaiseen klitsuun, jossa koin just riemastuttavan löydön sen toisen fillarin kanssa.. Joku 20-30minsaa ähelsin- sain ilmaa kumeihin, mutten tiä olix tekniikas vika vaiko kum(e)issa reikä, koska ne ei millään tullu (pysyny??) sellasina ku ois pitäny- luovutin sitte ja lähin Kävelee salille päin. Koska olin HikiJuNpannu just ton em ajan ja dösä tuli 2min päästä ni ajelin sitte salille..pysäkiltäki on viel jonkunlainen matka kuitenki (ylämäkeä, nam).

Hieman kesti itse rakennuxeen pääsy ku piti viel räplää puhelinta tekstareitten muodossa, heh. No mutta, tunnin treeni - ja nyt pääsin mm Sillä Taljalla, joka oli ke koko ajan varattuna tekee mm käsii..:D ja veikkaisin, ett on tää naikkonen ainaki vähän kipee, heh. Rankemmal kädel painoi+vastuxii kehiin ku viimex ja silleen.

Sitte Taas kävellen vekka sielt, hehhee. Nii joo ja näinhän mä sitte viel SemiExääki (siis sama ku vappupäivänä).

Kohta nuknuk - pitäs olla jo, ja olisinki, mutt ku en osaa nyt käydä ku PikkuNasu oli yht keikkaa kattoo ja venaan, ett se tulee ehjänä & ok himaan (onnistu jtn säätää sen jälkeen unohtaen ajankulun ja tietenki akku loppu nyt jne.. pitäs mahdollisesti opastaa dösien suhteen ku ei metro enää kulje ja silleen). Onnex on melkei 100% varmaa, ett tulee selvinpäin (kaikin puolin) =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.