IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

=DSunnuntai 17.05.2009 11:08

Terpat taas duunista.. leimasin itteni 652 sisään (jesjesjes ja joo, hullu mikä hullu=D).

Pidin sitte eilen lopulta huilipäivän- siis jätin lopulta sekä salin että Kävelyn väliin.. Oli meinaan aikas kenkku & kipee olo ku pääsin himaan, vaikka olinki Doupannu itteeni aamulla ja pv:llä Ibumaxilla, Duactilla, Redol Comp:lla, Nasolinilla.. (ihan annosteluohjeitten mukaan..lähinnä jtn tulehduskipulääkettä, kuten Ibumax, saatan ottaa tuplasetin ku about sen kokosia nappeja ollu käytös reseptillä- ja nyt just ei oo muuta ku ite ostettuja). Ihan tukossa, yskitti ja tod näk oli lämpööki (en mitannu). Mieli hinkus ulos ja aurinkoon , vaikka sitte pudeen istuu ni en sitte menny- aika viilee tuuli eilen, ja oli pakko tehdä pöperöäki kun en ollu syöny mtn koko päivänä. Lisäx ehdin olla ja höpistä PikkuNasun kans ennen ku se lähti menoihinsa (sekä kattelin sille eri reitti- ja kulkuneuvovaihtoehtoja mm Hkl:n sivuilta).

Sitte näinki SemiExää, mitäköhän se oli .. joku 3h ajan. Nice:). Koska jopa mäkään En jaxa Ihan Aina datailla, en viittiny Liikkua saati terdeillä tms ja kun kerran väleissä ollaan ni mikä ettei; mukavaa seuraa, viihdytty aina yhdessä, toistemme seurasta ja silleen. Ja ei, mä En Todellakaan haikaile perään, no way- jos se ehdottais jtn "uutta yritystä" ni varmaa käskisin lopettaa moiset höpötyxet- tai jtn vastaavaa..heh. Tiedän kuitenki nyt hmm asioita, joita en silloin tienny.. ja muutenki; jos ei oo Tunteita niin ei oo, eikä ne, tai tuskin ainakaan, herää siitä, ett välil näkee tai on yhteydessä ja niin käy "pakostakin" ku samois paikois liikutaan.. Siis tottakai on Muisto(ja) Tunteista, ja tiettyä tykkäämistä, mutt niin mulla aina on mun Ystäviä ja Kavereita kohtaan. Siis jotenkin silleen kai vois sanoa, ett kun kavereita oltiin ennen sitä (semi)yhdessäoloa ni ollaan taas nytki vaikkakin läheisempiä ja hieman erilailla ku ennen sitä (luonnollisesti). Nyt on kuitenki tarpeex kulunu aikaa tietyistä jutuista ni pystyy (lähinnä mä?) kaveruuteen, ystävyyteen.. ei ehkä/ varmaankaan heti sillo syksyl ois onnistunu..

Kappas, menipä taas ööh jotenki syvällisex;).

PikkuNasu palautu ihan kivaan aikaan ja pistin sille viel tekstarina pari eri aikatauluu, ni oli päässy Itixest dösäl kivasti eikä joutunu kävelee sitte:). Se söi ja jymähdettiiki sitte höpisee (taas) Tunnix!! Ois varmaa vaikka kuinka kauan juteltu (olin "koko ajan" menos nukkuu..) ja mua Harmitti ku joutu lopettaa, ett ehtisin ees jonku aikaa nukkuu, tai ainaki yrittää nukkumista, heh. Mutt vähänkö siistii jutella ns sen ikäsen ja vielä miespuolisen kanssa MM semmosista asioista, ett miten se on huomannu ja ymmärtääkseni myös arvostaa sitä, ett sen sanoja lainatakseni "Sä oot mut kasvattanu niin hyvin ja hyvin käyttäytyväksi"; eli siis ku puhuttii esim hyvistä tavoista; esim sanojen kiitos, ole hyvä, anteeksi käyttämisestä ja jostain PerusJutuista kuten oven auki pitämisestä takana olevalle ja silleen (noita oonki ainaki pari krt avautunu täälläKin, heh), ett miten ihmiset ei Käyttäydy hyvin vaan monesti Huonosti; se on tehny aivan samoja huomioita kuin mä..hih.

Toivon kyl, ett tapahtu ikinä mitä tahansa niin molemmat muxut pysyis mun kanssa Läheisinä.. Toki niillä on ja Pitääki olla omat elämät ja itsenäisyytensä (jos eivät ite tajuu ni mä voin jeesaa siinä asiassa, hehheh)- mutt kuitenki.. Mulla oli just silleen oman äidin kanssa, ett oltii läheisiä ja silti kuitenki mulla oli Oma Elämä enkä joka asiasta soittanu avuttomana tai ollu silleen mitenkä sen helmoissa..itsenäistyinki aika nuorena, pari v ennenku täytin 18v muutin himasta jne. Noitten omien naperoisten kanssa ainaki mä koen (ja niin varmaan onkin), ett oon Vielä läheisempi..johtuen osin siitäkin, ett ikäeroa on paljon vähemmän kuin mitä mulla ja mutsilla, musamaku on Hyvin Monilta osin sama sekä monet kiinnostuxen kohteet muutenki- ja ne mitkä ei ehkä ittee kiinnosta ni puolin ja toisin kuunnellaan toisen hehkutusta ja silleen jnejne.. :) Ihanaa<3

Kääk, meinas ihan unohtua: Unta Ihan liian vähän ajallisesti muistaen vielä, ett 2 tai enempiki yötä menny todella perseelteen. Mutt siis nyt Nukuin Hyvin:) Tai ainaka en muista jos oon hillunu hereillä kertaakaan;D;D. Vähänkö tuntu hyvälle herätä (tai siis joo kaikki on suhteellista, heh) ku tajus Nukkuneensa, vihdoin:).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.